Öğretmenimi nasıl tavlarım?

Merhaba, yurtdışından yeni geldim. Normalde liseyi bitirmiş olmam gerekiyordu fakat yurtdışı denklik sıkıntısından dolayı 12. sınıfa yeni yazıldım. Kendimi bildim bileli olgun erkeklerden hoşlanırım, 30-35 yaş. Bir özel okula yazıldım, müdür yardımcısı karşıladı beni. Adam edebiyat öğretmeni, müthiş bir şey. Yani çok yakışıklı değil, ama gülümsemesine görür görmez tav oldum. Zaten başka okul aramam bile gerekmedi, o gülümseye hayır denir mi:)) Tam bir hafta oldu göreli, aklımdan hiç çıkmadı. İlk görüşte aşk dediğimiz olayı yaşadım sanırım. Konumuza gelelim, ben bu adamı istiyorum. Özel ders verecek bana bu arada kendi evimde, nasıl yaklaşabilirim? Ya da whatsapptan muhabbet açmaya çalışsam çok mu absürt olur, daha tanışmıyoruz sonuçta? Hoş whatsapptan pek seri cevap da vermiyor, 3-5 dakika çıkıp geri geliyor. Bana kalsa yüzyüze muhabbet kurmak daha etkili olur. Biraz zaman ilerledikten birbirimize alıştıktan sonra denemeli miyim sizce? Ters tepmez bana kalırsa, okula yazıldığım gün değişik bakışları vardı ve sürekli gülümsüyordu. Öğrenci öğretmen ilişkisinden fazla bir çekim varmış gibi hissettim. Whatsapptan da konuştuk canım falan diyor bana:)) Aramızda 10-12 yaş kadar vardır diye tahmin ediyorum, çok mu sizce? Yani bir yakınlaşma olsa isterse sevgilim yaparım isterse yatağa atarım:))
Öğretmenimi nasıl tavlarım?