Öğretmenime asıgım ne yapmalıyım?

Psikolojim mi bozuk bilmiyorum ama
Kendisi 41 yasında evli 1 tane de cocugu var ve gecen yıl dersimize girmeye basladı ben ilk goruste ask denilen seyi yasadım gercekten hem cok yakısıklı hem cok bilgili kültürlü hem cok zeki hem cok komik hem cok tatlı en sevdigimiz filmler yemekler vb tuttugumuz takıma kadar aynı hatta sapyoseksuelim demisti o bile aynii
İcten ice keske aynı yasta olsaydık diye dusunuyorum gercekten direkt evlenirdim ve aramızda bi cekim var onunda hissettigine eminim (aslinda degilim biraz kafamda kuruyorum sadece), anliyorum ama o da biliyor ve aramızda cok yas farkı var
cok iyi kalpli aile gibi guvende hissettiren birisi
Ama asla bana karsı birsey hissetmeyecegini ve hissetmesininde cok garip olacagını biliyorum zaten hissedecek bi tip degil sapık degil yani
Ben favori ogrencilerinden biriyim nasıl oldum bilmiyorum genelde cok atılgan dısadonuk birisi degilim ama konu o olunca konusuyorum
Espri falan yapıyo arada
Onun dersini cok dikkatli dinliyo taklidi yapiyorum ve tum derste onu izliyorum
Tum gun stalklıyodum mesela
Okulda surekli goz goze geliyoruz
Bana cok farklı bakıyor ve gercekten yanımda farklı davranıyor buyuk ihtimal ona ilgimi fark etti ve ona hislerim komik veya tatlı geldigi icin bilerek boyle davraniyor ya da bilmemezlikten geliyor
Ama onunla konusurken okadar heyecanlanıyorum ki cumleler karısıyo konusurken gozlerimin icine bakıyo gulumseyerek ve ustume geliyomus gibi hissediyorum cok utanıyorum
Sürekli ruyamda görüyorum mesela ve gercekten asıgım ama olmamam gerek
Zaten sınav senem oldugu icin derslerime odaklanamıyorum
ne yapmam gerek bilmiyorum yani konusmalı mıyım veya ne yapmalıyım lutfen yardım edin 🙏🙏
Öğretmenime asıgım ne yapmalıyım?