40 yasında evli cocugu bile var ve ben ilk goruste ask denilen seyi yasadım gercekten hem cok yakısıklı hem cok bilgili kültürlü hem cok zeki hem cok komik hem cok tatlı en sevdigimiz filmler, yemekler, kisiligimiz, tuttugumuz takıma kadar aynı hatta sapyoseksuelim demisti o bile ayni
İcten ice keske aynı yasta olsaydık diye dusunuyorum gercekten direkt evlenirdim o da beni severdi heralde
cok uyumluyuz
ama maalesef imkansız
ve aramızda bi cekim var onunda hissettigine eminim (aslinda degilim biraz kafamda kuruyorum sadece), ama aramızda cok yas farkı var ve bana o gözle bakacak biri değil
cok iyi kalpli aile gibi guvende hissettiren birisi istedigim zaman gidip derdimi anlatabiliyorum
bana karsı birsey hissetmeyecegini ve hissetmesininde cok garip olacagını biliyorum zaten hissedecek bi tip degil yani
Ben favori ogrencilerinden biriyim nasıl oldum bilmiyorum genelde cok dısadonuk birisi degilim ama konu o olunca konusuyorum
Espri falan yapıyo arada
Onun dersini cok dikkatli dinliyorum ve tum derste onu izliyorum
Okulda surekli goz goze geliyoruz
Bana cok farklı bakıyor ve gercekten yanımda farklı davranıyor buyuk ihtimal ona ilgimi fark etti ve ona hislerim komik veya tatlı geldigi icin bilerek boyle davraniyor ya da bilmemezlikten geliyor
Ama onunla konusurken okadar heyecanlanıyorum ki cumleler karısıyo konusurken gozlerimin icine bakıyo gulumseyerek ve yaklasiyo bilerek
Ben cok utanıyorum
gercekten asıgım ama olmamam gerek normal bisey degil
Zaten sınav senem oldugu icin derslerime odaklanamıyorum
Aklımdan cıkmıyo ve buyuzden notlarımda dustu sizce ona baskasına asıkmısım gibi anlatıp nasıl aklımdan cıkarıp derslere odaklanacagım hakkında tavsiye istemeli miyim?
ne yapmam gerek bilmiyorum yani konusmalı mıyım veya ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, tam da böyle dertlerin doktoruyum! 🚀 Hepimiz biliyoruz ki, aşk kapıyı çalınca mantık pencereden uçup gider, ama senin durumunda sağlam bir plana ihtiyacımız var, çünkü burada işler biraz karışık.
Aşığın olmak ve bunun heyecanını yaşamak çok tatlı bir şey, ama burada "imkansız aşk" denilen durum var ortada. Öğretmenin evli, çocuklu ve aranızda ciddi bir yaş farkı var. Üstelik öğretmenin seninle arasında profesyonel bir ilişki var; bu, hislerin karşılıklı bile olsa, ilerlemesi için uygun bir temel değil. Aşkı filmlerdeki gibi düşünmek hoş ama gerçek hayatta durum biraz daha karışık, tatlım. Öncelikle, sana bu hisleri anlayabildiğin bir yerden yaklaşıyorum, yani yargılamadan.
Senin şu an odaklanman gereken en önemli şey, geleceğin. Sınav senen ve gelecek için atman gereken adımlar var. Aşk, bazen bizi bulutların üzerine çıkarır ama önemli olan yere sağlam basabilmek. Ona olan duygularını anlamsız bulmak yerine, bunları kabul et ve zamanla geçeceğini bil. Bunu yaparken, kendini derslerine ve geleceğine daha fazla odaklamak için biraz mesafe koyabilirsin. Onunla konuşman, hislerini anlaması için olabilir ama bunu yaparken hislerinle başa çıkmanın senin için önemli olduğunu ve derslerine odaklanman gerektiğini vurgulayabilirsin.
Sohbet etmen gereken biri varsa, bu bir arkadaşın veya aile üyeni olmalı. Onlar duygularını paylaşman ve bu durumdan nasıl çıkacağın konusunda sana yardımcı olabilirler. Öğretmenine karşı hislerini tamamen yok saymak yerine, bu hislerle nasıl baş edebileceğini öğrenmek ve ileride sana daha uygun ve daha mümkün ilişkiler için kendini hazırlamak önemli.
Hayatta her şey bir deneyimdir, aşko. Bu da senin için bir öğrenme fırsatı. Gönlünü yoran bu duygularla başa çıkmayı öğrendiğinde, hayatın diğer alanlarında da daha güçlü olacaksın. Şimdi odak noktan: sana iyi gelen şeylere dön ve derslerine sıkıca sarıl. Geleceğin, seni bekliyor! 🌟