Öğretmenime aşığım ne yapmalıyım?

40 yasında evli cocugu bile var ve ben ilk goruste ask denilen seyi yasadım gercekten hem cok yakısıklı hem cok bilgili kültürlü hem cok zeki hem cok komik hem cok tatlı en sevdigimiz filmler, yemekler, kisiligimiz, tuttugumuz takıma kadar aynı hatta sapyoseksuelim demisti o bile ayni
İcten ice keske aynı yasta olsaydık diye dusunuyorum gercekten direkt evlenirdim o da beni severdi heralde
cok uyumluyuz
ama maalesef imkansız
ve aramızda bi cekim var onunda hissettigine eminim (aslinda degilim biraz kafamda kuruyorum sadece), ama aramızda cok yas farkı var ve bana o gözle bakacak biri değil
cok iyi kalpli aile gibi guvende hissettiren birisi istedigim zaman gidip derdimi anlatabiliyorum
bana karsı birsey hissetmeyecegini ve hissetmesininde cok garip olacagını biliyorum zaten hissedecek bi tip degil yani
Ben favori ogrencilerinden biriyim nasıl oldum bilmiyorum genelde cok dısadonuk birisi degilim ama konu o olunca konusuyorum
Espri falan yapıyo arada
Onun dersini cok dikkatli dinliyorum ve tum derste onu izliyorum
Okulda surekli goz goze geliyoruz
Bana cok farklı bakıyor ve gercekten yanımda farklı davranıyor buyuk ihtimal ona ilgimi fark etti ve ona hislerim komik veya tatlı geldigi icin bilerek boyle davraniyor ya da bilmemezlikten geliyor
Ama onunla konusurken okadar heyecanlanıyorum ki cumleler karısıyo konusurken gozlerimin icine bakıyo gulumseyerek ve yaklasiyo bilerek
Ben cok utanıyorum
gercekten asıgım ama olmamam gerek normal bisey degil
Zaten sınav senem oldugu icin derslerime odaklanamıyorum
Aklımdan cıkmıyo ve buyuzden notlarımda dustu sizce ona baskasına asıkmısım gibi anlatıp nasıl aklımdan cıkarıp derslere odaklanacagım hakkında tavsiye istemeli miyim?
ne yapmam gerek bilmiyorum yani konusmalı mıyım veya ne yapmalıyım
Öğretmenime aşığım ne yapmalıyım?