Hocam ile ne yapabilirim?

Hocam samimi biridir. El kullanımı olarak bile. Toplum içinde falan asla öyle değildir. Fakat yalnızken başta aklıma kötü bir şey gelmese bile aylarca masum ve okşanan bir çocuk sandım kendimi. Aslında samimiyeti sadece bana özel değil, bunu bildiğim için kötü düşünmedim belki de. Fakat 1 sene içinde daha çok ilerledik. Geçen sene sadece ara ara sarılırken, çok nadir başbaşa kalırsak neneler gibi bacağımı okşardı nasihat verir gibi. Fakat bu sene hatta 1 2 ay öncesinde babacanca öptü bile. Daha samimiyiz artık inanın. Hatta ben o kadar masumum ki sadece onu samimi olarak belledim, kötü düşünmedim bile. Fakat bu sene çok çok daha samimiyiz hatta samimi oluşumuz beni çok mutlu ediyor. Fakat son 2 haftadır falan acaba ben çok mu safım demeye başladım. Çünkü evde başbaşa kalınca çook sarılıyoruz hatta bunu normal görüyorum fakat çok okşuyor ve okşarken ellerinin konumu rahatsız ediyor. Asla bozuntuya vermiyorum ama çaktırmadan müsaade de etmiyorum. Gerçekten ne hissedeceğimi bilmiyorum. Ama insanen de beni çok düşünür. Gerçekten babacan yanları var ve çok seviyorum. Mutlu oluyordum hatta çok seviyorum onu ama ne hissetmem gerek bilmiyorum. Seviyelice bana akıl verin lüften.
Hocam ile ne yapabilirim?