Çok komik geliyor bana , ama dershanede dersime girmeyen hocaya baya bir şeyler hissediyorum platonik aşık oldum sanırım baya hoşuma gidiyor falan ama nereye kadar böyle devam edecek ne yapmam gerek bilmiyorum neyapıcaam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
18 den büyük olsaydın sana yüz verebilirdi ama küçüksün diye vermez büyük ihtimalle
Seneye mezun olunca basacam okulu ama umarim gec olmaz
O zaman o da sana basabilir işte skjdjs
Dershane hocaları küçük oluyor genelde, öyleyse sorun yok yaşını öğren ona göre hareket et 27'den fazlası olmaz sana 😃
bu düşüncelere çok fazla takılma. öğrenciler de olur böyle öğretmenine aşık olma bir şeyler hissetme durumu. gelip geçici bir şey.
Gelip geçici olabilir evet ama ben bir şeyden hevesimi almazsam hep aklımda kalır
o işin olacağı yok kaldı ki yarın bir gün zaten bu aklına gelince "ya ben ne safmışım diyip" gülüp geçeceksin. böyle bir şey yani bu. :)
Ben hic saf degilim ama simdiden guluyorum
Yaş farkı 7 8 den fazla değilse ve o da sana karşı birşeyler hissederse sorun etmezse bir ihtimal olabilir ama sen yaklaşma sadece gülümse arada sen yaklaşırsan ergence durur ağır ol
Cok doğru dedin ağır olmam lazım aynı zaman da beni fark etmesi lazım çünkü dersime girmiyor iyi günler iyi dersler diyip duruyorum sadece
Git işte de şu konuyu anlamadım vs bende dershaneye gidiyorum tabi 19 yaşındayım işte şey yap hocam şu konuyu anlamadım vs ya da kitap önerirmisiniz farklı bakış açılarına sahip her insan yeni kitaplar keşfetmek istiyorum falan de hep enerjik ol gülümse ama cıvık da olma içine düşme belli etme ve benim 32 yaşındaki hocamla 24 yaşındaki hocam sevgili şu an yani olabiliyor böyle şeyler aşıksan heves değilse çaba gerek tabi onun hayatında biri var mı kaç yaşında vs bilgiler verir misin
Max 24 yasında hayatında biri var mı bilmiyorum ama elinde yuzuk yok telefonla da fazla uğraşmıyor bence sevgilisi yok ama emin degilim
Sen kaç yaşındasın
17
Fark normal ama senin yaşın küçük 😕🙄sana yaklaşmaya bilir sübyancılığa girer diye düşünebilir okumuş insan sonuçta 🙄kaldım arada ama sen ona bir arkadaş gibi yakın olup bir üniversite kazandıktan sonra sevgili olabilirsiniz ama şu an 17 yaşındasın derslerine odaklanman daha iyi her şey nasip canım canını sıkma belki geçicidir zamana bırak
Hissetme arkadaşım, insanlarin ekmegi soz konusu
Insanların ekmeği ile mi oynuyorum ne alaka bu dediğin
Yönetim tarafından duyulursa hoca kovulur
Mezun oldugum da neden olmasin
Etik değil
Aklını başına topla
Hayırlısı o zaman
Hayırlısı tabi
Yaş farkı var ve evlidir hocan
Max 24 yaşında elinde yuzuk yok
Sen kaç yaşındasın
Kac yasinda