Öğretmenime karşı bir şeyler hissediyorum ne yapmalıyım?

Biliyorum ayıplayacaksınız ama anlamaya çalışın lütfen ben 18 yaşındayım lise son sınıfım o ise 24 25 yaşlarında. Evli falan değil ama nişanlı (bunu pek önemsemediğini söyledi bana) Dershane öğretmenim böyle koridorda bakışıyoruz bir iyi bir kötü aramız bana güzel olduğumu söylüyor aslında her davranisini abarttigimi dusunuyorum normal gibk geliyor, ben fazla anlam yüklüyorum diyorum ama aklıma takılan bir olay var gerçekten çok manasız bir sekilde numarami aldi yani cok belliydi bilerek yaptigi kafamı bu karıştırıyor ve bakışları. Onu gerçekten çok begeniyorum ve istiyorum. Şu zamana kadar kimseyle öpüsmedim ama o ilk olsun isterdim. Ne kadar çok begendigimi ve arzuladigimi ancak bu kadar anlatabilirim. Elleri bacakları gözleri her şeyine hayranım evet aşk değil belki ama yogun bir istek bir hayranlık var ama bu bazen çok masum oluyor. Odasında konuşurken falan bana uzun uzun bakıp gülüyor aramizdaki sey cok özel. Ama kafam cok karisik eger beni sadece öğrencisi olarak görüyorsa daha fazla gönül bağlayıp ayıp yapmak istemiyorum aramızdaki bu samimiyet bitsin istemiyorum. Sürekli onu düşünüyorum ders calisirken uyumadan oce her boş animda hep aklimda hislerime engel olamiyorum gerçekten ne yapmam nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Uzaklaşmaya calissam üzülüyorum ama yakın oluncada bazı sözleri bana ümit veriyor gerçekten çok saçma bir durumdayım sizce ne yapmalıyım oda bana karsi bir sey hissediyormu?
Lütfen mantikli cevaplar verin
Öğretmenime karşı bir şeyler hissediyorum ne yapmalıyım?