Öğretmenime neden böyle hissediyorum yardim edin ya?

Liseden yeni mezun oldum, dersime girmeyen bir hocadan hoşlanıyorum şimdi size en başından beri değilde biraz anlatmak istiyorum. Okul açıkken braber maçlara çıktık maçlardan sonra oturduk sohbet ettik. Arabasıyla beni okula bıraktı, okulda dersimin hocalarından izin alıp çogu zaman beni yanına çağırıyordu oturup sohbet ediyorduk. Onun böyle yapmaları çok hoşuma gittiği için birden onu sevdiğimi fazlasıyla sevdiğimi fark ettim. Okul kapandıktan sonra arkadaşlarla ve bu hocayla maç yapmaya gittik maç yaptıktan sonra oturduk biseyler içtik. Bundan 4 gün sonra beni is görüşmesine götürdü yemek ısmarladı bana. Okulda sürekli törenlerde bana bakıyordu bahçede sürekli yanıma gelirdi, okulda tek benim ismimi bilirdi. Şimdi ona aşık olduğumu anladım telefonumda 100 den fazla resmi var geceleri bakıp bakıp ağlıyorum çok özledim onu. Kendisi 40 küsür yaşında ben 18 ve mezun oldum sırf onu görmek icin okulların açılmasını bekliyorum ziyaretine gidicem.. nasıl kurtulurum bu duygudan yardım edin ya veya ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Ona doğruyu söylemeyi ondan etkilendigimi söylemeyi çok istiyorum ondan bisey saklıyormuş gibi hissetmek kendimi kötü hissettiriyor. Ama söyleyemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Sürekli okulda bana bakıyor yanına çağırıyor her şeyde beni örnek gösteriyordu yemek ısmarlamıştı. Sizce biraz bile etkilenmiş sevmiş olamaz mı?
Öğretmenime neden böyle hissediyorum yardim edin ya?