Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar çok sazan varmış ogretmenim demiş 34 yasindaymis 14 yaş fark varmış çocuk 20 yasında üniversitede görev yapsa öğretmenim demezdi o halde bu hoca (!) lisede görev yapıyor maksimum o da. Bu durumda özel okulda 20 yasında lise öğrencisi olan birini ben hayatımda duymadım özel okul mantığına ters bir durum, yıllarca sınıfta bırakamazlar. Yani biri trollemis birileri de utanmis öğretmen olduğu için, ben de tahminimi yazayım bu soruyu soran öğrenci 15-17 yaş arasında biri hocasından hoslaniyor. Olayı onun gözünden aktarmaya çalışmış en mantıklısi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlız bişey deyim mi tepkiler on numara gerçekten ben daha ağır olur diye bekliyordum zekisin dostum 😉 ya ben bu ülkeden başka yerde yaşayamam 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTskler
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim edebiyat öğretmeni bir arkadasım var. Kız meslek lisesi kadrolu. Malesef kızlarımız hocalarına aşık. Diyorki bağırıyorum , sınıf ortasında fırçalıyorum, tenefüste yanıma geldiklerine pişman ediyorum genede geliyorlar diyordu. Müdürlerin kanati okuldan başka okula geçmeniz şeklinde oldu. Zira kız meslek lisesine bekar öğretmen atarken ne düşünüyorlardı bizde merak ediyoruz
Sizin birde özel okul durumunuz var. Yani öğrencinin babası para veriyorsa okutmak için sizi kimse orada desteklemez. Kurum değiştirin olmasa yer değiştirin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen kendine kendi yasitin birni bul duygu eksigi yasiyorsun ogrencilerinin duydugu saygi ve sevgiyi kotu kullaniyorsun kendini hemen toparlamalisin hatta birisiyle cinsel iliski bile yasayabilirsin ama o cocuktan uzak dur kendinide cocuguda yakma
00 Yorumla
- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıloradan ayrılmalısın bence mesleğin açısından etik veya profesyonelce olmayacak olaylara sebep olabilir şayet kendini frenleyemiyorsan ayrılmalısın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Hocam öncelikle o okuldan ayrılmanızı ve öğrencinizle irtibatınızı kesmenizi öneririm; çünkü büyük ihtimalle bu mesajlardan okulun bir kısmı haberdardır ve bu sizin başınıza büyük bir sorun açar. Ayrıca şunu söyleyebilirim ki öğrencilerle iletişiminize dikkat etmeniz gerekli; çünkü bu hem sizin insani durumunuz bakımdan hem de onların gelişimleri bakımından gerçekten önemli bir konu...
43 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz İstanbul'da ikamet ediyorum iş olanağım çok haliyle böyle bir durum olmaması gerekirdi en kısa zamanda ayrılacağım ordan olmadı mesleği tamamen bırakır kendi memleketime dönerim.
- +1 yıl
Sizi yargılayacak değilim; her insanın kendi doğruları ve yanlışları vardır ve yine her insan kendinden sorumludur o yüzden yaşadıklarınız sizi ilgilendirir; ancak okuldan ayrılmanız sizin için iyi olacaktır. Öğrenciler hakkınızda konuşmaya başlamadan önce ve bu olay büyümeden en uygun çözüm bu; ama mesleği bırakma konusunu siz bilirsiniz o konuda bir şey diyemeyeceğim.
- +1 yıl
aynen ergen ise mesajları herkese dagıtır
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılöğretmen öğrenci ilişkilerinin daha sağlıklı ve dengede tutması gereken kişi siz olmalısınız... karşı tarafa hoşlantı sinyallerini verirseniz bu sizin içinde onun içinde sıkıntı ve problem çıkartacaktır... duygularımız bizleri ayakta tutan her şey.. onları dikkatli ve yerinde kullanmazsanız size zarar veririler.. anlamını tanımlayamadığınız bir hissiyatın içine kendinizi çekmeyin... doğruyu ve olması gereken iletişimin sadece normal bir öğretmen öğrenci durumu geçmemeli.. size tavsiyem...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHocam, Aşk engel tanımaz ne olacak yaş farkı varsa veya ilişki için illada aşk olmasıda gerekmez yani olgun güzel çekici bir bayansiniz o çocuğun ilgisini cezb edebilirsiniz.
Yani beklediğiniz ilişkinin temeli evlilik olacak değil ya, eğer ki öyleyse bilemem ama cinsel isteklerinize cevap versin, güzel bir anı olsun diyorsanız bu ikiniz içinde çok ideal...
burada tek bir sorun var öğretmeni oldugunuz için "lehte" bir durum olarak görüp bunu sizin alehinize kullanabilecek olmasi. Sms whatsap falan uzak durmakta fayda var ne olacaksa canlı iletişimde olmalı00 YorumlaDiğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Amerikan özentimiz öğretmenlerede sıçradı demek ki.. Büyük ihtimal duygusal değil fiziksel bir çekimdir..
26 Yorumla
Soran+1 yılÖzentilik değil bu. Pişman oluyorum daha sonra ona söylediğim sözlerden dolayı. Ama bir anda oluyor işte
Soran+1 yılYani duygu olarak değilde fiziksel olarak bu ilgi diyorsun öyle mi... Çıkacağım işten gerekirse ben yakıştırmıyorum bunları kendime demekki zaafım var bu işte çalışmam bana uygun değil onu gördüm
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkür ederim yorumlarınız için haftabaşı dilekçe verip ayrılacağım kurumdan...
Diğer konusunda 628 cevap paylaştı. Amerikada bu tür durum çok yaşanmakta ve bayan öğretmene verilen yüksek cezalar... sizin yaptığınızı erkek öğretmen yapsa işi evliliğe götürse bu ülkemizde neredeyse normal karşılanır hale gelmiş. Tavsiyem hayırlısıyla bir evlilik yaparak ihtiyacınızı eşinizle karşılamanız ve okulda eğitim işinizi hakkıyla yapar duruma gelmeniz. Kınıyor muyum asla... hayat herkese farklı imkan ve konjektör sunar.. sizi en iyi siz bilirsiniz. Saygılar hoca hanım.
00 YorumlaŞöyle düşünelim o çocuk bir çok kişiye hava atmak için bu ilişkinin bütün detaylarını anlatacak, daha sonra, diğer öğrenciler sizi tehdit edecek.
Sonra sizden gıcık kapan birisi yönetime, aile birliğine konuyu taşıyacak, sonra adli süreç,
Bunları düşün emin ol 5 dk zevk için hayatın boyunca vijdan azabı çekersin.
Normal kendi yaşıtın biriyle tanışmayı dene dolu, dolu yaşa ne istiyorsan.10 Yorumla
+1 yılBoyle seyler olmaya basladi son zamanlarda artik her nekadar normal olmasada normal gibi karsilaniyor bence o okuldan ayril cunku oyle birsey yaparsan egerki butun okul senin boyle birsey yaptigini ogrenir o cocuk bunu butun okula gurur ile anlaticaktir diye tahmin ediyorum egerki okuldan ayrilmazsan isin sonu baya bir cikmaza baglanicak haberin olsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesleğini yapsan hocam daha iyi olmaz mı, sonra pişman olduğun şeylerin esiri oluyorsun. Öğrenciler bu durumlar karşısında çok daha şımarık ve küstah oluyor. Sınav sorularını isteyecek kadar cesareti vermek yanlış yanlış yanlış...
09 Yorumla
Soran+1 yılBırakacağım ayrılacağım ordan...
- +1 yıl
Siz de farkındasınız değil mi, şimdiki öğrencilerin ne kadar ukala, aykırı, çalışmaktan aciz... Hatta öğretmenine saygısız...
Hem onların duygularına ne kadar güvenilir ki?
Soran+1 yılYa tabi ki orası öyle hem gerçekten bir aşk bile olsa asla ne haberı olur ne aramızda birşey olur. Çok utanıyorum kendimden çook...
- +1 yıl
Emin ol ki, soruları istediğinde senin ona kuru kuru olmaz dediğin sözleri başkalarıyla paylaşmıştır.
Bir hata yapmışsın. Bunu farketmişsin ama, bunu düzeltmek için ne cevap verirsin bilmiyorum.
Soran+1 yılİşte onun ne anlamda anladığı önemli.. Ben bile nasıl dedim bilmiyorum bir an da çıktı ağzımdan. Yani siz öğretmen olsanız öğrencinize böyle birşeyi hangi düşünce ile söylerdiniz? O an oldu düşünmeden konuştum işte... Rezil oldum kahretsin !
- +1 yıl
Dur, düşünüyorum acaba ne dersen zeytin yağı gibi su yüzüne çıkarsın? :) Çözüm bulalım. Yoksa o bebe tepene çıkar.
- +1 yıl
Soruları vermek gibi bir saçmalığın asla olmayacağını, bunun da imkansız olduğunu belirtmek için öyle bir şey söylediğini izah edersin. Ayrıca hesap vermek durumunda da değilsin zaten.
Biraz da sert ol. Dünü unutup, öğretmen olduğunu düşün.
Görevini ve kutsallığını düşün.
Soran+1 yılteşekkür ediyorum yardımlarınız için
- +1 yıl
Rica ederim.
Bazen insan kendini rüyaya dalmış bulabiliyor.
Uyandığında çok geç oluyor.
Siz de o rüyaya dalmak üzereyken farkına varmışsınız.
Yarın bambaşka bir öğretmen olarak devam edin eğitime.
O çocuk, zaafınızı farkettiyse küstahlığı devam edebilir. Ona bu fırsatı vermeyin.
+1 yılYa bu sitede anasina babasina akrabalarina hallenenleri de gördük giydirip durmuşlar yazık. Insaniz hepimiz ve bir anlin gaflete kapilabiliriz. Onemli olan zarardan donmektir hocam. Netuvede fikirlere ve dusuncelere zincir vuramazsiniz.. Okulunuzu degistirin ve baska bir partner bakin kendinize
01 Yorumla- +1 yıl
Neticede olacakti netuvede olmus ozur olsun telefon klavyesi ☺
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. ilk defa bir meslektaşımdan utandım.. yakıştı mı bu size hocam? iş ahlakına yakışıyor mu bu davranış? yapmayın , kendinize gelin..
30 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kaç yaşında sen kaç yaşında? :O Sen en fazla 18-24 yaş aralığıysa 24 sün o 14 yaş fark varsa 10 sana helâl olsun :S
50 Yorumla duygularına karşı koyamıyorsun , sürekli gördüğün içinde kendine hakim olamiyorsun , içinde yapmak istediklerin söylemek istediklerin ilk fırsatta ağzından çıkıveriyor. Sıkıntılı bir durum ama başka biryerde çalışmaktan başka bir çıkış yolun olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılArabanın Ön Koltuğunda Olan Çocuklar Kazaya;
Arka Koltukta Olan Kazalar Çocuğa Sebep Olur :)50 Yorumla
+1 yılögretmen ögrenci ilişkisine o okulda okuyorken ihanet etme
okulunu bitirince..
sonrasına bakarsın trol degilse soru tabi:)00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsan öğrencin özel kurumdan ayrıldıktan sonra açıl derim ne sen işinden ol ne rezalet çıksın ne kimse duysun..
00 Yorumla 18-24 yaş araligindasin hadi yaşın maximum 24 olsa senden 14 yaş küçük olan öğrencinin yaşı 1O oluyor :D kafanı yukarı doğru kaldır sonra Tukur bizi yorma ;) #Krogenç
01 Yorumla
Soran+1 yılBilgilerin şahsımla bir alakası yok uydurma tamamen.
Erkek 20
Kadın 34
Uygun değil.
Erkek 34
Kadın 20
Uygun
Sıradan Türk zihniyeti olanlara saçma gelmiş ama bence öyle değil. Onu yaşamak istediğini açıkça belli etmen lazım. Öğretmen olduğun için yanaşmaya cesaret edemiyordur. :)00 YorumlaMeslektaşım olduğun için ben utandım. Tez zamanda görevden alınman dileğiyle
30 Yorumla
+1 yılöğretmenliği yanlış anlamışsınız siz..
yargılamıyorum ama Mustafa Kemal Atatürk'ün ' Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır' sözüne tepki olarak doğmuşsunuz..
yazık..00 Yorumla- Diğer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılSapıtmayın a. k. onları size biz eğitin diye emanet ediyoruz sapıkça düşüncelerinizle taciz edin diye değil. Bir öğretmen olarak şunları yazarken bence utanç duymalısın. Derhal bu düşüncelerinden arındır kendini.
00 Yorumla
+1 yılBu böyle gitmez hoca , kendi ağzınla söylüyorsun aranızda 14 yaş var 14. Sen beynini mi yedin? Aklın başında mı? Senin bizden ondan şundan daha olgun daha akıllıca düşünmen lazım iken biz sana buradan akıl veriyoruz işe bak.
00 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz hayallerden çıkmanız iyi olur bence
00 Yorumla
+1 yılyuh diyorum git dersini anlat kafanızmı güzel sizin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de bir ogretmenim vardi surekli benle ugrasirdi derste yanima otururdu muhabbet ederdi hep konuyu bana getirirdi konusmasam bile sus konusma derdi derste tenefuste millet artik seniki gelio falan diodu sonra dusarda yakaladi beni gerisini siz dusunun lise yillarim bee
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir saçmalık bence takıntı yaptın ya da bağlandın o çocukta hoşuna. giden bişey var hepsi bu aşık olamazsın yani kendini topla eğer anlaşılırSa kariyerin biter
00 Yorumla
+1 yılValla hemen tayinini iste yoksa memuriyetini yakabilir degmez derim yazik edersin kendine hem allah gostermesin sonra ese dosta ailene ne dersin boyle bir durumda
00 Yorumlavalla abla ne diyeyim ki ilk kez böyle bir şey gördüm
00 Yorumla
+1 yılöğretmen öğrenci ilişkileri haberleri bu aalar sikça karşıma çikiyor bazilari atama bekliyor bazilarinda atlanma...
00 Yorumla
+1 yılHayırdır abisi falan mı var çocuğun :)) basamak niyetine kullanma çocuğu:)
00 Yorumla
+1 yılcanim senin istedgini sen bilmiyorsan bizde bilmiyoruzdur ama belli ki istegin var ve istedgini elde et
00 Yorumla
+1 yılbir gün yine açarım internet haberleri bir bakarım " amerikadan sonra türkiyede" yazar sonra sen tecavüzden hapis yatarsın.. hayatın mahvolur.
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşındasın 24 mü ozaman çocuk 14 yaşında oha yanii
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Cocukta is yokmus is olsaydi bu kadin burada konusamazdi :-D buna ayar verememis atesi basinda atesini almasi lazim
00 Yorumla
+1 yılbende ingilizce öğretmenimle çok yakındım ya o da böyle düşünüyodu da söyleyemiyomuydu ki içime kurt düştü şimdi öyle düşündüyse söyleseydi keşke
00 Yorumla
+1 yılBenim abim oğretmeniyle evlendi ben artk bu şeyleri doğal karsılıyorum ama yaş farkı 14be sizde ne diyecegimidr bilmiyorm ,
00 YorumlaDiğer konusunda 701 cevap paylaştı. Owww
Son cümle olayın ne olduğunu ortaya çıkarmış04 Yorumla
Soran+1 yılİstemeyerek dedim ama bir anda oldu.. Neyi ortaya çıkarmış hangi cümle?
Soran+1 yılAnlıyorum yorumunuz için teşekkür ederim. Haftabaşı dilekçe vereceğim kurumdan ayrılacağım zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhhh ahh, boyle iyi hocalar bize gelmez ki.
Cocuk kac yasinda :D00 Yorumlabir bu eksikti. Ülke savaşa girse daha iyi olacak valla. Sizin yüzünuzden ulke gelisemiyo ya ya.
00 Yorumla
+1 yılöncelikle senin ve oğlanın yaşı kaç onları öğrenebilir miyim ?
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. yaşın kaç ki öğrencinle Aran'da 14 yaş var sübyancımısın yoksa
00 Yorumla
+1 yıltabi ahlakın tavanından tabanına duşmek boyle birşey nedıyım lıbıdonda boğulursun inş.
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. ilişkiye gir de bir kaç yıl hapis yat
110 YorumlaBu işin sonu iyi görünmüyor bana sorarsan uzak dur derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsübyancı mısın anlamadım. ne öğretmenisin lise mi üniversite mi?
00 Yorumlahoca bence dogru degl ögretmenlik kutsal bir meslek ve kendi ögrencine bu tarz yaklaşmanda bence hoş değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı ve sempatik olduğu için beğeniyorsun ona aşık değilsin fiziksel çekimde değil geçici birşey bu
00 Yorumlakuru kuru olmuyorda ki kastın ne?
ve ikinizin yaşları ne?00 Yorumla
+1 yılbence git açıl, komple açıl değerlendir, çıtır candır, ;)
00 Yorumla
+1 yılİğrençsiniz be subyancımızın öğretmen demeye bin şahit ister😒
02 Yorumla- +1 yıl
20 yaşındaki bir delikanlı sübyan değildir ama onu bil @-Tombikkedi senden de büyük yani :D
- +1 yıl
Subyancı. Teyzem yaşında kadın 😒
Ogretmenligi birakman senin icin en dogurusu olur:D
00 YorumlaDiğer konusunda 355 cevap paylaştı. ya şöyle bir hocam olsun her isdediğini yapardım :D
00 YorumlaDesene sen ergen olmuşsun, oda olgun ( vay be ne günlere kaldık )
00 Yorumla
+1 yılduygularının esiri olmuşsun arzuların seni kırbaçlıyor umarım aklını kullanma fırsatı bulabilirsin tüm bunların içinde
00 Yorumla
+1 yıldoktorların hipokrat yemini gibi öğretmenlerinde bir yemini olması lazım. bu ne ya çocuklarımızı kime emanet ediyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
ayrıca be ya yazmadım _amk yazdım site değiştirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmek istiyorsun muhtemelen. Fakat o seni abla olarak görüyordur. Yapma etme. :D
01 Yorumlaçıtır seviyor demek ki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"önce söleseydin kuru kuru olmuyor ödeşirdik" demenden cinsel olarak onu arzuladıgın belli ;) daha öncede kendinden küçüklere ilgi duymuşmuydun?
00 Yorumla
1 yılHangi şehirde öğretmensin
00 Yorumla
+1 yılYok artık trol sorumu bu
00 YorumlaYaşın kaç ve yaşı kaç?
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılyanlıs sulardasın hocammm
00 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne