Öğretmenimin bana ilgisi varmı?

Geçen sene okulumuza ali diye tarih öğretmeni gelmişti ben de zamanla hocayı çok beğenmeye başladım ondan sonra arkadaşlarıma söyledim ve arkadaşlarımla birlikte ali hocaya belli etmeye çalıştık sonunda anladı onu beğendiğimi ondan sonra aynı okulda olan edebiyat öğretmenimiz murat hocaya söyledi büyük ihtimalle çünkü çok yakın arkadaşlar ve ben ne zaman onların yanından veya önünden geçsem murat hoca ali hocayı dürtüYor ya da bir şeyler söylüyor ve ali hoca da bana bakıyor sonra zamanla ali hocayla daha samimi olduk tarih kursu açtı doğal olarak kursa gittik kızlarla birlikte bana kursta konu anlatırken bana hayatım dedi ondan sonra ben ümitlendim ve daha da samimi olmaya başladık sonra yüzük takıyordu kendisi evli yüzüğünü çıkarmaya başladı ben ona onu beğendiğimi hissettirdikten sonra ve bana hayatım dedikten sonra tabi aradan baya bir uzun süre geçmişti bunların olması için bu sene yüzük takmamaya başladı biz sabahçı öğrencisiyiz bir kere öğleden sonra okula gittik ve o zaman ali hocaya gördüğümüzde yüzük takıyordu arkadaşlarımda bana sen okuldayken takmıyor sen gittikten sonra takıyor bence dediler ben de öyle düşünüyorum aklım çok karışık benden hoşlandığını düşünüyorum Ya da ali hocanın bana ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü kendisi yüzük çıkarması ve bana hayatım demesi ve başka bir çok şey var bana çok yakın davranması benim ve arkadaşlarımın aklını karıştırıyor sizce ne olabilir
Öğretmenimin bana ilgisi varmı?