Coğrafya öğretmenimle aramızda bir şeyler olsun istiyorum ben ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen?

Lise sona gidiyorm ve okula yeni gelen coğrafya öğretmenime hayranım evli değil bekar ve ailesiyle yaşıyor. İlk gördüğüm zamn pek ilgimi çekmedi.12. Sınıflara girmiyordu ama bizim dersimize onu verdiler. Bizm ders öğretmeni olmadan önce buna soru götürdüm bahçedeydik ve yan yana bankta oturduk herkes dersteydi sadece bizim sınıf dışarıdaydı. Soruyu çözmeye başladı ve benim kuzenim dersine girmişsiniz sinirli olduğunu söyledi ve zor sorular soruyormuşsun dedim. Bana gülümsedi ve beni öyle mi hatırlıyırlarmış dedi güldüm ve evet dedim sesinin güzel olduğunu söyledi kuzenim bana da söyler misin dedim o da bakarım dedi o soru çözerken onu izlediğimi anladı senin dikkatin başka yerde dedi gözümü üstünden ayırmıyorum sürekli onu gördüğüm yerde ona bakıyorum. soru soruyorum ve o çözerken onu izliyorum gözlerimde ve dudağıma bakıyor soru çözerken çok yakınız ona sen diye hitap ediyorum numarasını istedim vermedi öğrencim olduğun için veremem dedi son saat dersi bizeydi ona son dakikada soru götürdüm çözerken onu izlemeyi seviyorum birbirimize çok yakındık anladın mı diye sorduğunda anladım diyorm ama o anlamadım diyor gülümsüyor. Bir ara ağzımdan bilerek getiriyrum çıktı sessizce bilerek getiriyorum derken dedi ve dilim birbirine sürştü öğlen sen bana bunu dediğin için... diye açıklarken kendi söylediğni gülümseyerek söylemeye başldı. Yine dersimize girdğinde kızlar zatn ona aşık ve tahtaya ismini yazıp kalplr yapmştı saçmaladınz çocuk değilsiniz dememe rağmen silmediler ve o içeri girdi hoca sizi seviyorz dediler kıskandm ağlamak üzerydim yerine oturdu teşekkür etti gülüyordu bana baktı ben kafamı eğdim ve tamm yeter bu kadr derse geçelm dedi. Derste sürekli göz göze geldm bana gözünü kırptı.Çıkış zamnı geldğinde ona çarptım. Ona mezun olduktan sonra numarsını verir mi diye soracağım sizce sormam doğru olur mu ona istediğm şekilde konuşyrum ama bunu söylemye nednse çekiniyorm. lütfen kötü yargılamayn. Cevabnız için şimdidn teşekkr ederim. uzun oldu kusura bakmayın
Coğrafya öğretmenimle aramızda bir şeyler olsun istiyorum ben ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen?