Yeni ingilis dili kursuna yazıldım. İlk başlarda normal öğretmen gibi bakıyordum sonra bir şeyler oldu.2 saat ders oluyor 1 saat 40 dakikasını gözümün içine bakarak konuşuyor (12 kişiyiz) deneme testi fin yapınca ancak benim yanımda durup gözetliyor. (Yaş farkımız çok az) of ya birde dersi Çarşamba günü olucak çok özlüyorum acaba boşuna ümitleniyorum. Dün vptan instasını atdı her kese toplu attığını felan dedi. Hemde çok yakışıklı ya gözleri yeşil esmer spola ilgileniyor. Ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum
Akışına bırakmam lazım amma beni bir gün istermi düşüncesi kafamı karıştırıyor
Akışına bırakmam lazım amma beni bir gün istermi düşüncesi kafamı karıştırıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ergenlik kötü bişi işte hoca ne dertte bu ne dertte
16 yaşındaki hoşafsu hocasını ona aşık sanıyor
19 yaşım var
Köylüsün o zaman yenimi geldin şehire
Var? 😁
Gürcistanlıyım.5 yıldır İstanbul'da kalıyorum. Aramızda 4 yaş fark var. Kimden hoşlandığımı kendim seçemiyorumki
19adet yaşın varmış.
Gürcistan'a döndüğünde hocandan nasıl ayrilacaksin. Yol yakınken bağ kurma.
Seni burada s*ikerler ha erkeklere çok güvenme Türkiye'de
canım mısın? Dilinizi daha yeni yeni öğreniyorum. Benim bildiğim kadar dil bilsen aklın şaşar. İnsanlarda kusur arayıp kendininizi bi bok sabmaktan vazgeçin.
Küfür yazdım canıma çevirdi uygulamada canım aq
Kes la ülkene dön
Bak başka yerden gelip bizim dilimizle küfür bile ediyorsun. Sağ olsun KS sistemi seni sansurluyor. Ne kadarlık aklın oldugunu cumlealeme gösterdin bu yorumunla.
Gürcüstana değil Amerikaya gidicem onun için dil öğreniyorum zaten
Tamam ülkene dön mülteci
19yasim var denmez bir kere. Bizim dilimizi bize mi öğretiyorsun. Teşekkür edeceğine küfür ediyorsun edepsiz.
19yasindayim denir. 19yasim var denmez. Türkçe'ni düzeltiyoruz. Umarım hocan seni bi güzel kandırır alacağını alır. Sen de Gürcistan yollarına ağlayarak dönersin.
Sizin aklınızıda görüyorum. Dilinizi öğrenen birinin yanlışını düzeltmek yerine yanlışını tutup ego tatmin ediyosun
@Ümitcanthegod bırak gürcü numarası yapıyor. Has be has türk kezbani.
Bu kadar kasma sen de mülteci falan 😄
@Ümitcanthegod
Biliyom türk olduğunu yazışından belli Zaten çok ezik bi karakter yazık bunun beynine
Sizden alacaklarini çok almışlar galiba. Alışmışsınız birinden hoşlanınca vermeye. Benden ne bir şey ala bilir ne de ağlatarak göndere bilir yazık kafana.
Yanlışını duzelttigimiz için küfür ettim, normalde cezası var. Bilesin. Hadi sen ingilizce çalış.
Cidden yazık kafanıza gülüyorum yazdıklarınıza türk sanmanız iltifat oldu tesekkürler. Türkçeyi bu kadar iyi bildiğimi bilmiyordum
Yol al nafta
Dikkatini bile cekiniyorsun öğretmeninin. Küfürbaz bir küçük kızı ne yapsın öğretmen.
Çekmiyorsun*
bu tarz seyler benımde basıma geldı
İyi anormal değilmişim
yasarmısın
Anlamadım
yakınlasma
Neden
boş ver
İlk adımı sen at
evet olabilir arkadaşça yaklaş sohbet etmeye çalış
Cok saglikli olmayacaktir
olmaz olmamalı