Öğretmen öğrenci ilişkisi arasında kaldım yardım edin napmalıyım?

Çok iyi anlaştığım bi kız öğrencim vardı beni çok sever bana karşı çok saygılıdır falan bende onu severim. Bu öğrencim okuldaki bi öğretmenine aşık olmuş. Aşık olduğu öğretmen de yakın arkadaşım aralarında kalan ben oldum. Kız aylar önce öğretmenine durumu mesajla anlatmış aramızda kalsın samimi olmayalım bundan sonra hocam selamlaşmayalım beni görmezden gelin diye güzel bi mesaj atmış son derece kibar. Öğretmen de aramızda kalcak demiş mesajları bile silmiş telefonundan. Neyse bu sevdiğim öğrenci sonradan biriyle sevgili oldu gözümle de görüyorum çocukla mutlu gibi. Öğretmen arkadaş garip davranmaya başladı hala beni unutamadı beni kıskandırmak için sevgili yaptı falan diye geldi durumu bana anlattı sonra rehberliğe söyleyeceğim durumu dedi. Ben anlamıyorum öğretmen sanki kıskanıyor gibi davranıyo rehberliğe görüşümü bildireyim mi? İşin kötü kısmı kızın bi kız arkadaşı yanıma gelip x hoca size kendi davranışlarından da bahsetti mi dedi. Ben korktum dinleyemedim çok ama öğrencimin arkadaşı öğretmenin bu ilginin farkında olduğunu hoşuna gittiğini apaçık flörtleştiğini o mesajdan sonra da bunu devam ettirmeye çalıştığını falan söyledi. Napıcam ben arkadaşlar cidden kıskanıp yapıyorsa öğretmen arkadaşımın okulda olmaması gerekiyor sübyancılık bu bi nevi...

Öğretmen öğrenci ilişkisi arasında kaldım yardım edin napmalıyım?