Öğretmenimle ilişkim var lütfen yardım edin?

Merhaba Yakınlarıma anlatamayacağım bir konu olduğu için buraya yazıyorum. Lütfen ciddi şekilde yorum yazın, yardıma ihtiyacım var. Üniversitede yabancı dil hocam oldukça karizmatik bir adam. 46 yaşında. Bana zaten ilk derslerimizden beri farklı bakıyor, daha yakın davranıyordu. Ne diyeyim ben de ona karşı boş değildim. Bana bazen yemek ısmarlıyor, gördükçe selam verip sohbet ediyordu. Bir gün odasına dersle ilgili bir iş için gitmiştim. Ben sandalyesinin yanında dikilirken birden bacaklarıma dokunmaya başladı, ben de engel olmadım. Sonrasında da devamı geldi. Bu şekilde ilişkimiz başladı. Ben bir gün onun evine gitmiştim biz daha yatak odasına girmeden kapı açıldı ve eşi girdi. Ben çok panik oldum bana evli olduğundan hiç bahsetmemişti ben zaten bilseydim böyle bir şey yapmazdım. Sonra beni yeğeni olarak tanıttı apart bulana kadar bizde kalacak dedi kadın da kabul etti. Ben mecburen 1 gün onların evinde kaldım kadın bana çok iyi davrandı çok vicdan azabı çektim. Ben hocamla artık ilişkimizi bitirmek istiyorum ama dersten geçirmez diye korkuyorum kadın beni bazen akşam yemeğine davet ediyor böyle devam ederse anlayacak ne yapmalıyım?
Öğretmenimle ilişkim var lütfen yardım edin?