Sevgilimle tartıştık. bir ilişkiyi kurtarabilirsinz lütfen fikrinizi söyleyin. Uzun yazdm isteyenler gelsin. Herkese +1 ?

Arkadaşlar sevgilimle 2 yıldır tanışıyoruz. 14 aydır beraberiz. Çok güzel bir ilişkimiz var birbirimizi çok seviyoruz. Yaşlarımız 20. Bana çok düşkün. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz var Allaha çok şükür. Sadece ben biraz sinirlenince ani düşünüp ayrılmak istiyorum bu yüzden 2 kez ayrılık yaşadık ama dayanamadık barıştık. Tabi çok acı çektik. Hayal kurmaktan nefret eden biri. Ne zaman evlilik konusu açsam susturur daha çok var diye. Ama benimle evlenmeyi istiyo, hatta ben olmazsam kimseyle evlenemezmiş. Dün ben bu konuyu açtım gördü uyuyakaldı cevap vermedi sabah tatlı dille tekrar açtım konuyu. Manyaksın, normal değilsin diyo sert bir dille söylemiyo ama. Daha yeniyiz, kaç kez ayrılık yaşadık nasıl eminsin. Bu işler belli olmaz daha önümüzde kaç yıl var. Millet ailesiyle tanıştırıyo sonra ayrılıyo ailesinin gözünde şıpsevdi oluyo. Ben o duruma düşmek istemiyorum diyo. Bir kez bile bana evlilik konusunu açmadı yıllardır. Ya ben kızım ilk ilişkim hevesleniyorum diyorum, zamanı gelince bakarız diyo. Nişan süreci gereksizmiş. Direk evlenirmişiz. Bende sinirlendim biz ayrılabilir miyiz o ihtimali nasıl düşünürsün diye. İnşallah ölümümüz de bir olur ama kader dedi. Bende dedim ki madem ayrılığı düşündüğün için hayal kurmuyosun o zaman birbirimize bağlanmayalım da belki ayrılırız. Ve hayal kurmayacam senle evlilik düşünmeyecem sürekli dedim. Sonra bana kızdı sana çok kırıldım düşünmeyecem ne demek diye. Bende açıkladım öyle demek istemediğimi. Güzel şeyler söyledim. Ama ona çok kırgın olduğumu affetmeyeceğimi içiren çok çok çok uzun mesajlar yazdım içimi döktüm. Ders çalışması gerekiyodu onun da. Müsait olduğunda cevap verirsin dedim. 6 saat falan oldu yazmadı daha. Arkadaşlar ne yapmam lazım normal mi sevgilimin tavırları. Ağladığımı çok üzüldüğümü söyledim hala yazmadı. Ya ben birazcık hayal kurmak istiyorum hakkım değil mi kaç yıllık sevgilimle. Lütfen bişey söyleyin fikir verin..
Sevgilimle tartıştık. bir ilişkiyi kurtarabilirsinz lütfen fikrinizi söyleyin. Uzun yazdm isteyenler gelsin. Herkese +1 ?