Sevgilimle çıkmaza girdik, yorumlarınız neler?

Merhabalar öncelikle yargılamadan cevaplarsanız sevinirim. 4 aylık bir ilişkim var ve sanal. Ama yakın bir zamanda buluşacağız. Ortak arkadaşlarımız vs var. Son zamanlarda büyük tartışmalar yaşıyorduk ama hepsi çözülüyordu ve anlamsız sebeplerdendi. Bir haftadır da aramızsa bir sorun yoktu. Din sabah gördüğü rüyadan dolayı mutsuz olduğunu söyledi. Bunun üzerine dün akşam biz konuşurken instadan bir mesaj isteği geldi. Eski sevgilisinden. (2.5, 3 yıllık bir eski sevgili). 2022 nisanda ayrılmışlar bu arada.

Gelen mesaj şu kız ikimize de zor geleceğini söylediği şimdiden özür dilerim tarzı bir mesajla bir ss attı. Sste de sevgilimin numarasından o kıza yazılmış rüyalarımdan çıkmıyorsun :( mesajı.

Kıza ekran videosu da attırdım ama sevgilim inatla ben yapmadım. Yaptıysam da hatırlamıyorum ama ben yapmadım deyip durdu. Kızla 20dk telefonda konuştum. Farklı farklı alakasız meseleler de anlattı. Olaylı ayrılmışlar ama iki tarafın da anlattığı olaya objektif bakıcak olursak sevgilim haklı görünüyordu. Her neyse kızla konuşmayı kapattım. Biraz anlamlandırmaya çalıştım, çok ağladım üzüldüm. O da benimle ağladı. Yapsan da yapmasan da sonuç aynı olacak yaptıysan söyle dememe rağmen yapmadığını söyledi. Uyumadan önce baktığımsa sabah yazdığı gördüğüm rüyadan dolayı mutsuzum mesajını silmişti. Sorduğumda aklım karışmasın diye yaptığını söyledi. Çok seviyorum şu an hala konuşuyoruz. O da beni çok sevdiğin söylüyor ama her tartışmamızda küfürlü fazla yüksek tepkiler veriyor. Ve bu olay. Bugün tekrar konusunu açtığımda da çok sinirlendi. Biraz saygı çerçevesinde kalalım lafıma... Saygı çerçeveni, bana güvenmiyorsan da ayrılıyorsan ayrıl diyerek cevap verecek kadar. Oysa tek bir suçlayıcı şey söylememiştim yalnızca kafam karışıyor, üzülüyorum demiştim.

Öyle işte yorumlarınızı bekliyorum çok tıkandım

Güncellemeler
+1 yıl
Dün sabah bana 8.45te günaydın yazmıştı kızın mesajı da 8.47 de. Bu detayı da vereyim
Güncellemeler
+1 yıl
Mezun sınav senem olduğu için ayrılmak çok etkileyecek beni o yüzden daha ılımlı yaklaşmaya çalışıyorum ama bu şekilde de aklımı çok kurcalıyor
Sevgilimle çıkmaza girdik, yorumlarınız neler?