Ne olur görüşlerinizi bildirim yardım edin , sevgilim bir kaç görüşmeyelim Dedi ne yapmalıyım?

Sevgilimle ayrı illerdeyiz 3 gün önce yanına gittim gezdik eğlendik sinamada biraz ileri gittik ona dokundum sonra gün bitti ben başka ile gittim oda evine. O gün iyiydik diğer gün akşamı kavga ettik benim kıskandım aşık makyajlı fotosu vardı kaldırmasını istedim ama güzel dille değil bağır çağır istedim. Sonra tartışma büyüdü o bana ben ona biraz hakaret ettik saçmaladı konuyu ayrılığa getirdi bende ayrıl lan benden dedim ayrıldı. Sonra vazgeçirdim özür diledim yalvardım. Tabi kırgın dı bana dün sabahtan akşama çok az mesaj attı hiç yüz vermedi bugün biraz daha iyi gibiydi evlenmeyi düşünüyoduk normalde biraz görüşleri değişmiş bugün aradı beni biraz önce çok yanlış yaptık Dedi sana karşı duygularım değişti elimde olmadan eskisi gibi çok sevemiyorum Dedi. bir kaç gün konuşmayalım belki kıymetini anlarım özlerim sevgim artar Dedi bende tamam dedim şimdi napmalıyım? Yardım edin lütfen?
Ne olur görüşlerinizi bildirim yardım edin , sevgilim bir kaç görüşmeyelim Dedi ne yapmalıyım?