5 senedir sevgiliyiz. Yaklaşık 2 kez aldatıldım hatta birisiyle 2 ay aynı evde kalmış , birliktelik yaşadığımız için maalesef barıştım 1 kez oldu 5 senede. Neyse bakın 5 senede erkek arkadaşlarımla dahi konuşmadım çok sadık bir kızım. Evlenelim dedikçe kaçtı , gururumla oynadı. Her yolu denedim vazgeçemedim. Yaptığım çok yanlış ama en azından biriyle konuşursam soğurum vazgeçerim diye düşündüm. Eğer o benden önce vazgeçerse ya ölürüm ya hastanelik olurum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında senin çok benzerin bir durumdayım tabi sevgiliminki böyle alenen değil aldatmaya teşebbüstü. Bir kıza mesajını yakaladım ama kız cevap vermemiş dolayısıyla bir şey yok ortada ama bu da aldatmaya teşebbüstür. Kız cevap da verebilirdi. Bende devam ettim çok yıpranmama rağmen. Çünkü senin gibi altı yıl sırf bu yüzden kimseyi hayatıma almayıp şimdi ise birine güvenip ona bekaretimi vermiştim. Bu beni en çok bağlayan şey oldu. Son cümlede dediğin bağımlı kişilik bozukluğuymuş. Aynı durum bende de var araştırabilirsin. Ne yazık ki karşımızdaki insan bizi mahvetse de onlar çekip gidene kadar gidemiyoruz her şeyi yiyor susuyoruz. Ee gidemeyince de bu durumu yediremiyor bizde misilleme yapma ihtiyacı duyuyoruz. Örneğin, sevgilimin keşfeti orasını burasını açan tiplerle dolu. Bende çok sadık biri olmama rağmen onun yaptığını yapmaya başladım. Benimde keşfetimde sürekli kaslı erkekler var onları beğeniyorum hep. Seninki gibi fiziksel bir aldatmasını yakalasaydım bende terk edemediğim için psikolojik olarak aynısını bende yapardım. Ben psikiyatristten randevu aldım bu sebeple sana da öneririm. Yaptığımız şey hiç sağlıklı değil ama psikolojini çok iyi anlayabiliyorum bende yaşadığım için. Eğer destek almayı kabul etmeyeceksen de susup oturacağına sende aldatabilirsin. O bunu iki kez yapmış zaten, yine ve yine yapacak bundan emin olabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ne kadar alçakça olsa da çok çok mantıklı, eğer onu gerçekten sevseydin bunu söylemezdin bu yüzden seninki daha çok takıntı diye düşünüyorum. Birini yedekte tutmak gayet mantıklı her ne kadar zalimce ve aşağılık bir fikir olsa da... Ömür boyu üzülmektense bunu tercih ederim. O giderse bu var fikriyle o kadar üzülmezsin en azından.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrılınca hastalanasınız? Zaten sağlıksız ve hastalıklı bir ilişkiniz var. 5 yıl içinde hala evliliğe yaklaşmayıp üstüne aldatıyor ise siz zaten onun hayatında bir oyuncak konumundasınız demektir.
Vazgeçmek için sadece kendinize değer vermeniz yeterli. Siz kimsenin oyuncağı değilsiniz. Çizginizi bnet çizin, 1 hafta içinde istemeye gelmiyorsanız ben arttık yokum deyin. hava, su veya gıdadan bahsetmiyoruz. Bir insandan bahsediyoruz ve yeri doldurulamyacak insan yoktur diyoruz. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin ve bu kişiye daha fazla vazgeçilmez gazı vermeyi bırakın. O kaçmıyor, siz ona o kadar çok değer veriyorsunuzki o kendisini size haklı olarak fazla görüyor. Altına koyduğunuz sultan koltuğunu çekin ve kıçının yere çarpışını hissetsin. Koşa koşa size gelecektir.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar diyoruz evlenmeden önce sakın hiç bir erkeğe güvenip de zina yapmayın yoksa terk edilirsiniz olan sizin hayatınıza olur, iki dakikalık zevk uğruna bütün hayatınızı karartmaya değmez diyoruz. Bunları diyince yobaz olan oluyoruz, sözümüz geçmiyor, s pişman olup haklıymışsınız diyorlar da iş işten geçtikten sonra haklı olsam ne olmasam ne... İçinde gerçekten Allah korkusu olan biri seni zina günahına sokup da cehennem ateşine kendi eliyle odun atmaz. Rabbim bir gün karşına inşallah gönlü güzel birini çıkarır da seni doğru yola çeker de tövbe etmene vesile olur da bir ömür mutlu olmanı sağlar 🤲
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
141Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu kafayla bu yaşa gelmen zaten bir mucizeymiş yani. 5 senedir sevgilisiniz evlenelim dedikçe kaçıyor 2 kez boynuzlanıyorsun ve hala ondan bir şeyler bekliyorsun sen gururunu zaten çöpe atmışsın iyice yıkık dökük bir insan haline gelmişsin tamam gurursuzsun da bu kadar mı çaresizsin be kadın? Sırf birliktelik yaşadınız diye seninle herşeyi yapacak ama senin istediklerin göz ardı edilecek demek mi bu bağlılığın sadece birliktelikten dolayı oluştuğunu sandığın mecburiyetin mi senin? Biriyle konuşursam soğur muyum şöyle mi böyle mi vs yahu adam gitmiş neydüü belirsiz biriyle seni aldatmış ona dokunduğu ellerle sana dokunmuş onu öptüğü dudaklarla seni öpmüş insanın aklına geldikçe siniri bozulur nasıl miden kaldırıyor senin bunları bilerek beraber olabiliyorsun. Bahanelerin arkasına saklanmaya çalışma sadece kendini kandırırsın yok ölecekmiş yok hastanelik olacakmış boş boş konuşmayı bırak da kendine gel vur arkasına tekmeyi def et başından 5 sene iyi kötü hayatını karartmışsın bari kalan senelerin kurtulsun
20 Yorumla
+1 yılBu durumun seni olumlu yerlere çekeceğini düşünüyorsan eğer fazla yanılıyorsun. Karşında ki insan için düşmemen gereken hatalara doğru sürüklendiğininde farkındasındır umarım. İzlemen gereken yol bu değil, sana tüm bunları yapan kişiyle hala devam ediyor olman başlı başına hata… Sevginin bir noktadan sonra önemi kalmıyor, sadakat bir ilişkinin temel taşlarından birisi ve bu olmadığı takdirde ne yaparsan yap mutlu olamayacaksın, üzgünüm…
İçinde kaldırmaz bunu emin ol, kaldırmamalı daha doğrusu kaldırırsa sıkıntı zaten. Ayrıl ve bir süre yalnız kal, başka insanlarla yaralarının üstünü örtemezsin, kimseninde hakkına girme. Uzun bir süre hayatına kimseyi almamanı öneririm. Daha doğru kararlar verebilmen açısından ve biraz yalnızlığın tadını çıkarabilmem açısından…40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen gibi o kadar dengesiz ve yaşadıklarını hak eden kız ve kadın var ki burada, boşu boşuna da kimsenin zamanını almayın bu saçma dertlerinizle. İki iki daha dört eder matematik hesabında ki olayın gerçekliği kadar net ki bunca aldatılma, iki yüzlüşük, defalar ca ertelenmiş evlilik hayalleri bile seni sevmekten ondan vazgeçirememiş ise, bunun tek bir açıklaması var asıl sorun sensin. Sanki dünya da başka erkek yok ta inadına sen erkeksin yaparsın, aferim, işte bu yiğidim der gibi davranmaya devam eder isen,çantada kekliğim, asla vazgeçmem, bırakmam, seninim, ye iç, kudur, istediğin gibi yap seninim dersen her şeyi hak edersin. Git hayatını böyle bir hayırsızla ye mahvet, bize ne?
10 Yorumla
+1 yılBiriyle konuşma meselesini sen bilirsin. Tavsiyem öncelikle o senden vazgeçerse diye başlayan cümleyi aklına bile getirme. Neden? O olmazsa sen olamaz mısın? Ezik misin? Yok musun? Neden bir başkasına bağlanıyor senin var olman.
Ayrıca beş yılda bu kadar az şey yaşarsanız zaten sorunudur demek bu ilşki. Sadece cinsellik olarak demiyorum paylaşmıyorsunuz bence hayatı. Mış gibi yapıyorsunuz12 Yorumla
Soran+1 yılUzakta olduğu için beraber olamıyoruz pek
- +1 yıl
Tamam da sevmiyorsan ayrıl.
Mecbur değilsin onu denek istedim. Rutin ihtiyacın için istiyorsan sen bilirsin. Sebebin olmasa yapmazsın. İçin de rahat edecekse kimse sana yap ya da yapma diyemez. Demesin. İçimden geçeni yap :). Nerelisin bu arada
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş senin sıkıntını kesinlikle küçümsemiyorum ama sağlık, geçim sıkıntısı gibi çok daha büyük problemler ile boğuşan bir sürü insan var. Tabi derdi çeken bilir ama insan her şeye alışıyor. İlk olduğunda dünya başına yıkılacak gibi olur ama ona da alışırsın. Bence karaktersizlik yapıp aldatacağına çık delikanlı gibi ayrıl. Bir süre ağlarsın ama birkaç yıl sonra sadece bir anı olarak kalır. İnsan her şeye alışır. Sende kendini yakışanı yap. Sence sana ne yakışıyor?
21 Yorumla- +1 yıl
Okudun mu hepsini:))
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Şimdi dicekler ki ayrıl sonra konuş. OLMAZ. Sen beni dinle. böyle 3 4 tane erkekle konuş ama suyunu çıkarmadan bak kafana göre hangisinden böyle hoşlanıyorsun azıcık kıvılcım oluşuyorsa konuşmayı ilerlet.
Zaten genelde sen başkasına ısınmaya başladığın zaman karşı taraf tutuşuyor. O zaman tekmeyi bas (hak etmiş çünkü)
Yeni tanıştığına da yazık etme dene bakalım onunla da Bi konuşmaya devam et02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum sadece tanıştık ailesi aracı oldu ama çocuğun tip hoşuma gitmedi ortalama bir tip. İnsanları dışa göre yargılamak istemiyorum ama basit bir tanışmayı bile ben ihanet gibi hissettim
Sana kendini daha degerli hissettiren insanlari bul heyecanlandiran boyle insanlardan bir bok olmaz zarar verir ki vermis ben 4 yillik nisanlimi tek lafiyla hadi ordan ettim kimse kimseden degerli degildir hele ki seni degersiz hissettirip kullaniyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dediki?
+1 yılSizin ilişki sağlıklı ilişki değil. Hastalıklı. Saplantılı davranışlarınızın adına Aşk koymuşsunuz. Ne sen sağlıklısın ne de o herif. Bu ilişki zaten ölmüş. Resmi olarak ayrılmalısın o heriften. Seni aldatan heriften sana ne koca olur ne başka bi şey. O yokmuş gibi davran. 3 gün ağlarsın 4. gün alışırsın.
Gerçekten de yanında mutlu olduğun biri çıkar karşına. Çıkmazsa da dünyanın sonu değil. Kendine zaman ayır hobilerle uğraş.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılsana yaşayamadıgı kötü şey kalmamış utanmadan burada benden ayrılırsa ölürüm biterim hastanelik olurum diyorsun sevgin gururundan karakterinden kişiliğinden daha mı önemli adam seni yedek lastik olarak hayatında tutuyor sen halen onsuzlugun zorluğundan bahsediyorsun adam assagilik biriymiş ama sende onun gibi olma caban neden ayrilirsin çekeceksende acını çek ağla bit ama onunngibi karakterini yerlere serme
10 Yorumla Sen sırf birliktelik yaşadın diye gurursuz diye aldatılmayı kabul mu edeceksin? Birliktelik yaşadın tamam yaptın bi hata ama ilerde seni seven erkek bu halinlede sever. Hem baksana evlilikten kaçıyormuş ciddi düşünmüyormuş böyle nereye kadar devam ettireceksin? Ayrıl ve yeni insanlarla tanış sana kendini değersiz hissettiriyor hemde 2 kere aldatmış nasıl affedebilirsin ya? Zaten evlilik düşünmüyor böyle nereye kadar devam ettireceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkuduğum kadarıyla ayrılmak istiyorsun ama ilk ayrılan sen olmak istiyorsun vazgeçmek için seçtiğin yol yanlış başka biri ile konuşarak sevdiğin kişiden ayrılmak senin yanlış ithamlara sürükler doğruyken yanlış insan bulursun kesinlikle bu şekilde bir şey yapma
10 Yorumla O çoktan vazgeçmiş, ölmeni ya da hastanelik olmanı istemem ama onunla birlikte olmaya devam edersen bunlar kaçınılmaz gibi gözüküyor. Aşık olunabilecek bir sürü insan var, sadece çıkın ayaklarınız üzerinde durun. Unutulamamış eski sevgili yoktur, bunu unutmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlık ve soru birbiriyle çok alakasız. belli ki saplantılı bağımlısın birine öyle değil mi? Eeee o zaman ne gerek var bir başkasını yara bandı olarak kullanmana? Ya sana aşık olursa sende Konuşacağın kişiye karşı aynısını hissedebilecek misin? Eğer aklın başkasındaysa az delikanli ol da bir başkasını yara bandı olarak kullanma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirliktelik yaşadım diye bugün bu yaptıklarına müsamaha gösterirsen yarın evlenince aynı evde daha fazla rezillik çekersin.
Birliktelik yaşadın diye o senin sahibin olmuyor. Sende onun sahibi olmuyorsun.
Seni anlayabiliyorum ama gözünü aç, kendi zamanını ve geleceğini Tüketiyorsun. Bu başkalarıyla konuşma kararın yarın aldatmaya doğru evrilecektir diye düşünüyorum.
Seçim senin.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şimdi o aldattı diye onunla aynı yapıda davranmak bence kendine saygın olmalı Birlikte oldunuz diye bu dünyanın sonu değil seni bu halinle de kabul edecek çok insan var bunu bil bence kendine daha fazla saygı duy ve ayrıl ve sana saygı duyacak biri ile hayatına devam et.
00 Yorumla
+1 yılKişiliğini sadık olarak nitelendiriyorsan kendini küçük duruma düşürme derim. Daha sonrasında çekeceğin vicdan da cabası olacak. Kararını ayrılıktan yana vermiş gibisin. Başka biriyle görüşmeyi göze almışsın çünkü. Sadece geçmişin üzerine bir sünger çekerek cesarete ihtiyacın var gibi. Evlilik hiçbir şeye çözüm değil. Seni bu kadar aldatan biriyle evlenmeyi neden istiyorsun onu da kendine lütfen sor 😊
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Yüreğine sağlık 😎👍
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 2 defa aldatıcak ve biri ile de 2 ay aynı evde kalıcak üstüne de 5 sene geçicek sana bir şey diyim mi ben çoktan ayrılmıştım çoktan birlikteliğin evlilik öncesi de olmamasını burada daha iyi anlıyorsun tabi ama iş işten geçmişte oluyor
00 Yorumla
+1 yılbirlikte oldun diye affetmek ne olm. Ayrılamıyorum dicen. Bide aldatmış olabilir ama affetmişsin. Aldattı diye suçlayamazsın. Kafana göre takıl , sende aldat ama karşı tarafın senle evlenmesini bekleme.
00 Yorumla
+1 yılEvli değilsin sonuçta. Sevgilin de exlerin de umursamaz. İşlerini görür geçerler. Kaç yaşına gelseler de genç bir yabancı kadın bulup aile kurarlar. Senin exlerin ve meriçlerin sen 35i geçince otobüste yer bile vermezler.🤣
00 Yorumlaİhanet ihanetle örtülmez o yaparken yanlış olan sen yaptığında doğru olmiicak onun yaptığını yapmakla da bir şey elde edemezsin insan gibi ayrıl git psikiyatriye paran yoksa yaz bana konuşalım iyice batağa sürükleme dostça bi tavsiye
00 YorumlaSaçmalamayın ne ölmesi ne hastanelik olması yolu verin geçin gitsin kimle ne halt ediyorsa etsin. Kendi hayatınıza bakın biriyle birlikte oldunuz diye illa ki hayatınızı geçireceğiniz kişi o olmak zorunda değil...
00 Yorumla
+1 yılAldat gitsin sana bir yapana sen 2 yap. 1 değil 2 erkekle konuş hangisini seversen vur popon ama böyle erkekler çirkef olur ondan ayrılmadan önce onda ki bütün fotoğraflarını temizle artık ona fotoğraf atma. Mutlaka onun telefonunda ki resimlerini videolarını temizle gerekirse mesajlarını sil bundan sonra mesafeli konuş. Çok pis erkekler ve gerçek yüzlerini ayrılınca görüyorsun. İşini sağlama al. Öyle yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bu öyle birisi değil hatta mahkemelik birisi bu yüzden böyle işler yapamaz. Tiksiniyorum aylarca biriyle aynı evde yaşadı. Ben başkasıyla konuşmaya bile utanıyorum.
- +1 yıl
Olsun sen işini garantiye al bilemezsin asla her şey iş ciddi olunca ayrılınca belli olur. Başkasıyla konuşmaya başla
Sizi aldatan biriyle nası hala sevgili kalabiliyorsunuz? Hayır gerçekten nası konuşmayı devam ettirebiliyorsunuz? Birlikte olmuşsanız olmuşsunuz, o sizi bir kere aldatmış mi aldatmış. Hemde 2 kere. İlişkiye girdin diye seni başka insanlarla aldatan biriyle konuşmaya devam mı edeceksin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Ayrıl yarana tuz basıyorsun. konusmalaridan belli gram değerin yok onun sadece kullanıyor. Ihtiyacı olunca yanına geliyor. Uyan bence. Kolay gelsin. Ve hoş geldin hayat okuluna.
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten sevse ihanet eder miydi? Seni sevmeyen bir adamla sırf birlikte olduğun için yaşayabilecek misin? Ömür boyu aklına sana yaptığı ihanet gelmeyecek mi? Ona her baktığında hatırlanmayacak mısın sana yaşattığı bu acıyı? Sen daha önemlisin. Ayrıl ve seni gerçekten sevecen hak edecek insanları hayatına almaya bak. Çok üzüldüm senin adına, lütfen kendine bu eziyeti yapmaya devam etme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötülüğe kötülükle karşılık verme bence sen şu anki sevgilinden intikam almak istiyorsun böyle bir şey hiç bulaşma bence direkt kökten ayrıl çünkü zaten sizin ilişkiniz artık zaten bitmiş
10 Yorumla Sana dünyada bir o var gibi geliyor ama sana ondan daha cok deger verecek bir adam çıkar karşına ve
o sadece senin mutlu olmana engel biri birak21 YorumlaBiriyle sırf inrikam amaçlı konuşmak karşımdakini incitebilri yapacağın en düzgün şey onun yaptıklarını öğrendiğimde ayrılmak olmalıydı birlikte oldun diye bağlanmadınya
00 Yorumla
+1 yıl5 sene dile kolay. Allah yardimcin olsun. Ama evlenmemesi aldatmasi zaten sana yeterince deger vermedigini gosteriyor.. bence iyi bir yontem. civi civiyi soker neticede
00 Yorumla
+1 yılBence bu gayet masumane, ben de biriyle ciddiyetle yazışırken bir başka kişiyle daha yazışıyordum. Ama ciddi düşündüğün kişiyi biraz boşlayınca umudu kesiyor ve daha yazmıyor diğeriyle de zaten havadan sudan yazıştığın için sohbet belli bi süre sonra bitiyor ve yeni arayışlara başvuruyorsun, demem o ki sevgilinle ve başkalarıyla konuşurken sevgilini boşlama veya belli etme başkalarıyla yazıştığını
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılKarsinda ki insanin sevgisine saygi duymayanin saygi duyulma hakki yokyur bu durum seni daha kotu bir duruma getririr boyle bir karar aldiysan elbet bazi sorunlarin vardir
00 Yorumla
+1 yılŞu anda terket bence onla ilişkiyr girdin diye kimse seni istemeyecek diye bir durum yok seni kaç kere aldatmış nasıl buna katlanıyorsun böyle bir insana nasıl güvenilir ki
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla konuşmadan ondan soğut kendini, vicdanın rahat olsun.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıldaha kötü olur her sey. "o benden vazgecerse" yazmışsın ama vazgeçmesi şu durumdan daha iyi. kendinize bunu yapmanıza gerçekten anlam veremiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sevgili ( arti) Fak badiler çok eğlenceli oluyo rengarenk cidden denemesi gerek özellikle böyle uzun ilişkisi olan insanlar için şart hem iliskide ki kavgaları da azaltır hemde bi süre sonra kendini ona bağımlı hissetmiceksin
126 Yorumla- +1 yıl
Senin fkbdy var mı
Cevap sahibi+1 yılVaaar hemde 2 tane
- +1 yıl
Maşallah Allah sayısını arttırsın. Çekici birisin demekki
- +1 yıl
Övünmek gibi olmasın benim hiç yok
Cevap sahibi+1 yılİstesem artar ama bu kişiler 1 senedir tanidigim erkekler olduğu için rahatım yeniden tanış güven vs ugrastirici
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Güven dürüstlük önemli. Yanlış anlama onlarla grup ta yaptın mı
Cevap sahibi+1 yılAhahah Hayır aslında ikisi de instadan takiplesiyolar aynı ortamda bulunmuş konuşmuş insanlarla ama haberleri yok ikisiyle gecmisim oldugundan
- +1 yıl
Anladım. Cevap vermeyeceksiniz diye üzülüyordum. Teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Dm ye gelir misiniz bir kaç konu açmak istiyorum size dinler misiniz ve yardım isteyeceğim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim evet ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılHayır ikisi de reelden hatta bi tanesi ile ayni mahallede sayiliriz
Cevap sahibi+1 yılBi tanesi arkadasimin arkadasiydi beni görmüştü begenmisti konuşmuştuk bi aralar bi taneside eski sevgilimin en yakın arkadaşıy di onunda bende gözü vardı eski sevgilim memleketine gidince onla oldum:)
Cevap sahibi+1 yılNiye kgkgj
- +1 yıl
Şu kızın sıktığı hikayelere inandiniz mı 😂
- +1 yıl
@babydrama hayaller Paris hayatlar Muş 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah canım misiniz mk siz sanki olamayacak bişey anlattım bu kadar mı hayatsizsiniz anlamıyorum sizin inanamadiginiz şeylerin hepsini yaşıyorum şimdi yorumumdan gitseniz.. (:
- +1 yıl
@babydrama boş ver Arkadaş mystic Falls'ta yaşıyor.😂
Cevap sahibi+1 yılMide bulantısı gorduysen tatlım hiç yorumuma bulasmadan ikileseydin e madem seni zorla tutan yok hadi bakalım :D
Hastanelik olurum ayrılırım nedir ya bu kadr baglanmasa mıydın acaba. Sıktır et gitsin sonuçta aldatmış ve yine yapmayacagni nerden biliyorsun
10 YorumlaBen sana daha güzel bir soru sorayım: Neden hala sevgilisin?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ve ayrılamıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok duyduk sensiz yapamıyorum sensiz yaşayamam ölürüm diyenleri gidip ihanet ediyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmıyorum tanışcam başkalarıyla
- +1 yıl
Çok masumca ya şaka gibisin valla
Siz vazgeçin çünkü böyle olmaz olmasın yazık etmeyin kendinize 🥺
20 Yorumla
+1 yılMadem ölecek kadar birini seviyorsun niye aldatıyosun ozaman 😅
20 YorumlaBaşkalarıyla arkadaş olarak konuşmayarak sadık olunmaz. Bu sadık kalamayacağın için kaçtığını gösterir. Kendisine güvenmeyen birine ben güvenmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Yani garip bir karar saygı duyarım ama ondan ayrılmayı denemek daha iyi olur senin için bence istersen yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılBirileri ile yatmadın sürece için soğumaz hemşire misin öğretmen mi
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de deiilim öğrenciyim
- +1 yıl
Bölüm ne peki ve yatmayı düşünüyor musun
+1 yılÖlmezsin korkma. Ayrılmak istiyorsan ayrıl. 1 hafta ağlarsın en fazla. Sonra istediğin biri ile konuşursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Oyle icin sogumaz ama sonrasinda pismanlik yasayacak bi karaktere benziyorsun bunun daha hasarsiz yolu var bence
00 Yorumla
+1 yılBir kişiyi unutmak yerine iki kişiyi unutmaya maruz kalicaksin🙈😊😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatan seni oyalayan biriyle hala sevgili isen bence sende var sıkıntı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka erkeklerle konuşmak yerine ayrılmayı denesene.
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan işler yapma direkt ayrıl aldatıldıysan yani
10 Yorumlayanlış bir düşünce başkaları ile konuşacaksan ayrıl yani
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bir terapiye gitmelisin
Seni daha çok aydınlatir emin ol.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. gurur dolu maşallah sende ki gurur sa bizde olmasın o özellik Çok yaşa git en kısa sürede allahın laneti üstünde olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden kendinizden bu kadar ödün verdiniz, taa en başta?
14 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla birlikte oldum sonrası öyle işte
Soran+1 yılYani istemeden oldu işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen bir uzmana görün. Senin kafa iyice allak bullak olmuş. Hem başkası ile konuşmak istiyorsun hemde vazgeçerse ölürüm diyorsun. Lütfen kendine bir iyilik yap ve acilen bir uzmana görün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatılmanın ney çözümü aldatmak değil ayrılmaktır.
01 Yorumla
+1 yılBaşka arkadaşlar edin ama ilk günden evlilik düşünmeki sonra üzülme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zaten senden alacağını almış sen her türlü kullanabiliyor neden vazgeçsin ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı terk edip yalnızlığa adım atacaksın bundan kaçış yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIyın yapmışsin kocası onalarda başkasıyla buluşuyor senin sevgilin varken yapsan sucmu
00 Yorumla
+1 yıloo adadm senleyken herseyi yapmıs daha ne olsun sizinki ilişki olmaktan cıkmıs
00 Yorumla- Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim varken başkalarıyla konuşma kararı aldım, ne dersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler