Sevgilim başkasıyla görüştüğü konuştuğu için bende başkasıyla buluştum ne yapmalıyım sizce?

Ben erkek arkadaşını çok seven bir insanım çok aşığım ama üst üste sürekli hatalar yaptı hep affettim. Aramız kötü olmasın diye hatalarını sürekli yüzüne vurmadım ama ne zaman telefonunu karıştırsam hep başkaları samimi konuşmalar. Bu mevzu yüzümden daha önce ağladım çok üzülmüştüm ilk gördüğümde. Üzmeyeceğim seni yanımda görmek istiyorum dedi aylar sonra baktım yine aynı. Arkadaşlık adı altında başkalarıyla flörtleşiyor. Çok üzülüyorum kendime gelemedim bende dün benimle görüşmek isteyen bir çocuk vardı defalarca reddettim ama gördüm ki ….. Kendimden 3 yaş küçük biriyle görüştüm sosyal medyadan tanıştık ama aynı üniversiteden mezunuz. Hoş birine benziyor ama yaş sorun gibi sanki ve çocuk diş hekimliğinden mezun. İlk başta çok gergindim ama kahve almaya gidince biraz kendime gelmeye çalıştım ve biraz aştım gibi. Bıcır bıcır konuşmaya başladım biraz arkadaşa bağladım gibi hatta ama. Bugün ikinci buluşmaya hazırla kendini dedi. Şimdi ben ne yapmalıyım sevgilim dediğim insan canımı çok yaktı. Onu çok seviyorum ama … kalp yeterli değil sanırım. Ne yapacağım ne …
Sevgilim başkasıyla görüştüğü konuştuğu için bende başkasıyla buluştum ne yapmalıyım sizce?