Merhaba biraz detay vereceğim. Geçenlerde 3. yilimiza girdik ailelerimiz biliyor ilişkimizi. Benden habersiz bir şey yapmaz asla izinsiz çıkmaz kız arkadaşı yok zaten sosyal medya da kullanmıyoruz. Ve biz mesafeli ilişki yaşıyoruz. Çıktıktan 7 ay sonra bulusmuştuk biz çıkmadan önce bir kızla konuşuyormuş. Benimle beraberken de devam etmiş beni tanıdıktan sonra bırakmış zaten bana içimde kaldı hep söylemek istedim diyemedim dedi. Kötü biriyim diyerek ağladı baya baya. Ne yapmalıyım bilmiyorum ya daha detayları soracağım üzerine gitmedim. Yaklaşık 2 ay devam etmiş hiç bulusmamis bilmiyorum başka
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence pismansa ve bir daha asla yapmayacaginq guveniyorsan affet. Cunku o kadar aradan sonra gelip sana bunu soyleyecek cesareti gostermis demek ki vicdanlı biri. Ayrıca bu cesarette ister cunku senin ondan ayrilma ihtimalin var. Demek ki seni hicbir sey saklamayqcak kadar cok seviyor. Affet derim ben
028 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok pişman vicdan azabı duyuyor. Hep söylemek istemiş söylememiş. Ben kötü biriyim deyip duruyordu ama gerçeği öğrenmem lazım. Ne kadar konuştun diyorum hatırlamıyorum diyor. Sence 6 ay konuştuysa napmaliyim
Cevap sahibi+1 yılBak iste orası buyuk bir sorun. Benimde 3 yila yakin bir iliskim var ve bende bazı sorunlar yasadim. Oncesine dair sorular sordugumda hatirlamiyorum dedi. O boyle soyleyince bu sefer ben olayi kapatamadım ve ne zaman aklima gelse o konuyu acip sorular sormaya basladim ve bu da bizi cok yipratti. O yuzden zorlaman lazim onu. Eger hatirliyorsa kesinlikle sana soylemesini sagla. Belki de cok uzun konustugu icin sana soylemekten korkuyordur. Eger sana gercegi soylemezse ayrilirim diyerek biraz gozunu korkut ikinci olarakta sana bir zaman soylemedigi surece senin bu konuyu asla kapatamayacagini ve beraber oldugunuz sure boyunca bu konunun tekrarlanip yipranabileceginizi soyle. Eger seninle olmak istiyorsa ya gercegi soyleyecek ya da sonuclarina katlanacak. Ve sana onerim o sana bir seyler soyleyene kadar asla yumusama. Konu kapandi zannedip yumusayabilir ve gercekleri bu sefer tamamen saklayabilir. Ogrenene kadar sert olmalisin
Soran+1 yılAynen çok doğru diyorsun tam senin gibi düşünüyorum kesinlikle. Dün bana dedi ki 14 gün sonra zorladım zorladım 2 aya yakın dedi. Dün dedim ki bak bana doğruyu söyle 6 ay oldu mu olmadı mı dedim. Diyor hatırlayamıyorum gece uykudan uyandırdım sordum diyor bilmiyorum sorma üzerime gelme. Dedim üzgünüm şu an senin bir şey deme hakkın yok bana yemin edeceksin dedim yemin etmedi hatırlamıyorum dedi. Sanırım düşündüğümüz gibi 6 aya yakın. Dün gece dedim ki bak yarın düşüneceksin bana net cevap vereceksin çok emin olacaksın. Tamam dedi haber bekliyorum. Peki 6 ay konuşmuş ise ne yapmalıyım sence? Ama cidden dün benimle beraber ağladı seni çok seviyorum dedi zaten inan kız arkadaşı yok bir tane bile sosyal medyada yok yani ailesiyle de konuşuyorum eminim yani güveniyorum ama işte şu an bilemiyorum ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılCok zor bir durum ya. Burada her sey erkek arkadasina dusuyor. Hadi iliskinin baslarinda anladim konusmustur 2 ay falan. Cunku sizin ciddi olabileceginizi dusunmemistir. Ama 6 ay konustuysa eger bu gercekten kotu bir durum. Cunku 6 ay boyunca senden gizli nasil konustu acaba gorustu mu hic bu gibi sorularin cevaplari sarsici olabilir. Ya bilmiyorum sorsana bunu nasil yapabilmis gercekten anlamadim sen zaten biriyle berabersin nasil iki kisiyi idare ediyorsun. Bak acik sozlu olmam gerek uzmek istemiyorum ama bu olaydan sonra sende guven eksikligi olabilir cunku yaptigi cok kotu bir sey. Guven eksikligi de sevgiyi tamamen olduruyor. Ben seni cok iyi anliyorum sevgilinden ayrilma gibi bir dusunceyi Şu an asla kabul etmiyorsun ve bende sana ayril demeyecegim zaten. Ama onun bir seyleri sana acik acik anlatmasi gerek. Oncelikle sunu sor sende gizli nasil konusmus bulusmus mu konustuklari seyler normal mi. Ozele girmej istemiyorum ama acaba cinsel nedenler yuzunden mi onunla konusuyordu
Cevap sahibi+1 yılEger oyleyse bildigin aldatma olur bu. O yuzden tek yaoabilecegin sey ayrintilari ogrenmek. Eger soylemiyorsa gerekirse bir kac gun konusma ama hic konusma engelle aci ceksen bile asla yuz verme. Gercekleri saklarsa zaten iliskiniz senin elinde olmadan biter
Soran+1 yılEngelledi zaten o Vicdan yapıp duruyor. Dun ulasamayinca annesinden ulastim oyle konuştuk konuşurken ağlayınca ağladı benimle. Ağlama git toparlan dedim herneyse akşam konuştuk 1 saat felan beraber uyuyalim dedik uyanirsak arayalim dedik uyudu sonra ben uyuyamadım gece aradım tekrar dedim uyuyamıyorum aklımda ki sorular isareletlerini gider dedim. Bana attığın ss fotoğrafını aç dedim evet bu tarihler ne kaç ay konuştun vs sordum o uykuya biraz düşkündür biraz sersemdi bilmiyorum dedi hatırlayamıyorum dedi hatirlamalisin kim bilecek başka dedim. Doğru söyle bak 6 ay olmadı değil mi dedim bilmiyorum dedi ya dedim sabah dedin ki eminim olmadı şimdi nasıl bilmiyorum diyorsun bilmiyorum hatırlayamıyorum dedi tekrar. Ne farkedecek dedi konuştum dedi ben kötü birisiyim beni bırak dedi. Benim için önemli detaylar bilmem lazım bunları dedim Ondan sonra buluşma oldu mu dedim olmadı dedi emin misin dedim evet dedi. 6 ay konuşmadığını yemin et dedim etmedi emin değilim yemin ettirme dedi.
Soran+1 yılYarın emin şekilde söyleyeceksin düşün dedim net olacaksın bana dedim tamam dedi uyuduk sonra bugün daha hiç konuşmadık bekliyorum beni anlıyorsun gerçekten çok sağ ol ya ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim boyle durumlar bende yasiyorum ve bazeb anlayacak birine cok ihtiyac duyuluyor biliyorum. Ama sana sunu da soyleyeyim ben kendi erkek arkadasimdan biliyorum suclu bir zamanini yakaladigim zaman o da aynen boyle yapiyor. Ben sucluyum zaten diyor hatta sinirleniyor hem suclu hem guclu durumuna geciyor. Ne demek engellemek ya oyle bir sey yapmaya hakki yok engelleyecek biri varsa o da sensin. O sadece gerceklerden ve sucluluk duygusundan kacmak icin boyle yapiyor. Izin vermyeceksin adam gibi gec karsima dikil de. Eger bulusma imkaniniz varsa bence bulusun en azindan senden kacma imkani olmaz. Ayrica yuzune bakarken yalan soyleme imkani daha az olur. Gecenlerde sunu ogrendim. Eger bir kisiye onun hakkindaki bilmeni istemedigi bir gercegi soylersen hiddetlenirmis. Buna diklat ederek konusma yapabilirsin. Bu aralar cok dik durmalisin. Asla ama asla taviz verme. Taviz verdigin an onun gozunde yumusamis olursun. Dedigim gibi yuz yuze konusmaya calis
Soran+1 yılValla senin konuşmayı olurken bizi gördüm. Resmen hem suçlu hem güçlü oluyor vallahi. Hatta ona diyorum hem suçlusun hem güçlü biraz cabala ya bu ne hep ben mi çabalayacağım demiştim doğru diyorsun valla. Ama daha 10 gün önce felan yanıma geldi. Biliyorsun ayrı şehir olunca gelemez şimdi olsaydı soylettirirdim işte maalesef şu an telefonda soylettirmem lazım izin vermiyorum zaten daha çok soruyorum diyorum cevap vermek zorundasın. Onun zaafı üzülmem. Bu yüzden üzüldüğümü çok belli ediyorum söylüyor gibi. Bugün de artık ne zaman konuşursak üstüne gideceğim diyeceğim gerçekleri duymak istiyorum düşün demiştim söyle bana senin dediğin gibi kaç ay konuştun? Buluşma oldu mu? ne konuştun cinsellik konuştun mu
Cevap sahibi+1 yılBen mesafeli iliski yazmissin onu gormemisim. Bak burada isler biraz degisiyor. Şu an en onemli sey kizin onunla ayni sehirde olup olmadigi. Anladim bulusmadim demis ama gercekten bulusmadi mi acaba? Ve cok uzulmus aglamis diyorsun bu isin arkasinda baska. bir sey olabilir mi diye suphelendim ben. Sonucta sizinki uzak iliski o kizla disari cikmis gezmis ve yakinlasmalar yasamis olabilir. Asıl vicdan yaptigi uzuldugu kisimda bu olabilir. Seni cok iyi anliyorum birine körü körüne guvenmeninde ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. Aynisini yasiyorum cunku. Kardesi falan varsa acaba ona mi sorsan. Cok disari cikar miydi konustugu baska biri oldugunu biliyor muydu diye. Sana sunu da soyleyeyim ben erkek arkadasimin annesi sayesinde onun benden sakladigi seyleri ogrendim. Mesela bir yere gitmislerdi kalmak icin. Bir kiz kuzeni vardi sevmedigim sirf onu sevmedigimi bildigi icin onunda orada oldugunu soylememisti. Ve ben bunu annesiyle konusurken kuzeni de burada dediginde ogrenmistim
Cevap sahibi+1 yılNiye soylememis biliyor musun sinirlenirim kizarim sorun cikar diye korkmus. Senin sevgilin boule buyuk bir sey yapmis. O neden soylesin ki sana gercegi? Haksiz miyim. O yuzden cok zorlaman gerekecek onu. Seni engellemesine izin vermeyeceksin. Kizmasina ozin vermeyeceksin. Susup oturup aeni dinleyecek baska yolu yok
Soran+1 yılÇok haklısın. Evet aynı şehir. Nereden tanıştın dedim okuldandi dedi. Numarasını silmiş zaten yok şimdi. Ben de onun yalancisiyim 2 yıllık üni bitirdi o. Bana en başta demişti ki bir sevgilim vardı o beni aldattı ayrıldık demişti lisede iken. bunu yeni öğrendim yani. Öyle kızlarla haşır neşir asla değil. Hiç kız arkadaşı yok. Kaç yıldır tek bu hatasını gördüm işte. Evet iki ablasi var konuşuyorum ama onlar bilmez zaten soramam ki iş bana düşüyor. Onu zorlamam lazım gerçekten aynı şehirde ama bulusmadım dedi. Yemin ettircem gerekirse ailesi üzerine ettiririm doğruları bilmek için ölüyorum yerimde ya ona güveniyorum çünkü sosyal medyamız yok arkadaşlarını biliyorum ama arkadaşları ile bile çıkmıyor benden izinsiz asla çıkmaz. Aşağı inse haberim olur. eget bugün buluştum gibi bir şey derse ayrılırım çok acı:((((((
Cevap sahibi+1 yılBenim erkek arkadasimda oyle benden izinsiz bir yere gitmez. Hep rahatsiz olacagim bir sey oldu mu diye sorarim cikarsa da. Sosyal medya kullanmiyoruz bizde ayni sizin gibi. Bunlar ciddi iliskilerde zaten oluyor. Baskalarina degil birbirinize zaman ayiriyorsunuz. Ama bunlara yinede guvenme derim. Yani körü körüne guvenme. Gercekten tek yapman gereken sey bulusup bulusmadigini ozellikle bir sey yasanip yasanmadigini ogrenmek. Siz neden Şu an konusmuyorsunuz. Nasil sabrediyorsun Şu an gercegi ogrenmeden. Isi falan mi var
Soran+1 yılEvet calisiyor ama şu an izinde rvde ailesine yardım için sabahtan akşama dek çalışıyor. Onu bekliyorum iyice düşünsün anlatsın. Zor zor sabrediyorum valla çok merak ediyorum senin sorduklarıni sormamistim ona guvenimden sevgimden bu soruları unutmuşum. Onunla nasıl konuştu benden izinsiz telefonda nasıl konuştu bunu soracağım. Seni seviyorum şu bu gibi kelimeler etti mi cinsellik konustu mu buluştu mu bana senin için ayrıldım dedi ama sorcam neden ayrıldı. Bana ss attı kız en son demiş ki senden nefret ediyorum keşke tanimasaydim o da demiş ki zaten srvmiyordum bu zamana de sevdikte noldu gibisinden bir şey demiş. Dedi ki bana seninle çıktığımı söyledim bana kızdı dedi o da tek bu konuşmayı attı o kadar... konuşma değil 3 cümle ancak :'( arşivleme tarihi var. Dedim ki bu tarih 5 ay kadar diyo ki telefondan değiştirmiştim hatırlıyor musun evet dedim yedekleme yaptı dedi yapınca geldi dedi :'( neye inancam gerçekler ne bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKizin adini falan biliyor musun
Soran+1 yılSöylemedi adını. Hatırlamıyorum dedi ama hatırlıyordur bugün Sorcam Çok merak ediyorum ya çok. Çok teşekkür ederim beni en iyi anlayan sendin en yakın arkadaşım bile yok. Bir tek o vardı onunla da konuşmuyorum. Çok sağ ol çok yardımcı oldun iyiki paylaşmışım ya. Eğer merak edersen sonucu sana söylerim konuşunca neymiş neyin nesiymis
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek yardimci olabildiysem :) benimde iliskim basladiktan sonra tek arkadasim erkek arkadasim oldu o yuzden anliyorum seni. Ama bu arada adini hatirlamiyorum gibi bir yalani asla kabul etme cunku kesinlikle yalan soylemis bu konuda. Inanma derim. Sonucu da soylersen sevinirim belki o zaman da konusmaya ihtiyacin olur :)
Soran+1 yılOldun valla. Konuştuğum bir arkadaş bile bu kadar iyi konusmadim😔 daha kaç gün önce yanımdaydı 3. yilimizi kutladık aylardır görüşmüyorduk aynı t shirtleri aldık. Daha dün ona lif ördüm yolladım şu an yolda 😔😔😔 konuştuktan sonra yazacağım ismi neymiş bakalım
Cevap sahibi+1 yılOlur canim haberini bekliyorum :)
Soran+1 yılCanım daha konuşmadık ama bana ss attığı fotoğrafta ki profil fotoğrafıma baktım WhatsApp. Ve o elbisemi kışın almıştım. 5 ay felan konuşmuş o fotoğrafa göre:(
Cevap sahibi+1 yılBende senden haber almak icin surekli girip duruyordum. Eger oyleyse bunu yuzune de soyle saklamasin artik senden. Elbiseyi ne zaman aldigin belli sonucta. Siz hic mi konusmadiniz sabahtan beri
Soran+1 yılHayır konuşmadık. Tam şimdi mesaj attım müsait olunca ara diye. Konuşayım sorayım döneceğim sana canım of ya 5 6 ay uzun
Cevap sahibi+1 yıl5 6 aylik bir seyi unutması imkansız her seyi anlattir ki icin rahat etsin. Dayan biraz canim
Soran+1 yılKonuştum şimdi. İşte sordukca sinirlendi kapattı sonra geri aradı ben böyle yapıyorum ama içim kan ağlıyor sen üzülme diye sormanı istemiyorum dedi şöyle dedim tamam dedi sordum dedim ne kadar 2 ay kadar oldu olmadı dedi buluştun mu dedim hayır dedi. Öylesine konuşmuş ayrılmış sonra da
Cevap sahibi+1 yılBan ben sana dedim sucluluk duydukca sinirlenir ve sinirlenerekte bir seyleri gizlemeye calisir. Sen uzulme diye sormani istemiyorum gibi bir dusunce olamaz. Bak cok ciddiyim 3 yil oldu biz beraberiz erkek arkadasimla. Benden once iliskisi vardi ve o iliski hakkinda o kiz hakkinda sorularimi cevaolamadi benim. Ben abartmiyorum bu 3 yilda ne zaman o kiz aklima gelse konusunu actim ve kavga ettik. Halada unutamadim cunku sorularimi duzgun cevaplamadi. Bu konuda o kadar zorlaniyorum ki bilemezsin. Sen simdi bitti gitti deyip belki kapatacaksin konuyu ama boyle olmaz ben sana soyleyeyim. 1 ay gecer bu yasadiklarin aklina gelir konu bir daha acilir. Boyle kestirip atamaz. Senin zararina olur bak cok samimi soyluyorum
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikiyorum boyle ulu orta konusuyormus gibi oluyor. Eger sorun olmazsa ozelden mesaj at ordan konusalim
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım konuştuk işte en son kendine iyi bak dedik. Gitmiş engellemiş ya arıyorum ulaşamıyorum annemi de engellemiş. Onun annesini de engellemiş. Sinirimden öleceğim. Ne yapmalıyım peki
Soran+1 yılTamam istek atiyorum
En İyi Cevaplar
Bu olayı kapat. Ve önüne bak. Çocukta pişman belli ki.
Hiç uzatıp ilişkini zedeleme.03 Yorumla
Soran+1 yılPişman ama ilişkiyi zedeleyen oydu
Soran+1 yılgerçeği öğrenmem lazım ama daha ya 6 ay konuştuysa napmaliyim
+1 yılYaparlarrr herkes yapıyorr kimse masummm değill. Belki sende yaptın burada veya başka bir yerde sende birileriyle konuştun kararı sen ver hoşça kal.
00 Yorumla
+1 yılHmm bir kez yaptığında affedersen bundan cesaret alıp tekrar tekrar yapar sende ona göre karar ver
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan asla değil maça gitti yarım saat ona bile izin almaya uğraştı ailesiyle konuşuyorum yapamaz zaten kendisi pöh
- +1 yıl
Poh joh nekafarkeder insan sonuçta karar senin tabiki
- +1 yıl
Bir gün yapsa tamam dedim 2 ay be 2 ay yani
Soran+1 yılEvet ama biz uzak ilişkimiz ya daha hani ciddi bir şey değildi bende dedim ayrılırız zaten şu bu ciddiye bindi beni tanıyınca ayrılmış
- +1 yıl
Iyi herkesi taniyanakadar iki kişiyle 3 kişiyle falan konuşalım hangisi iyiyse o kalsin diğerlerini eleyelim normal olan bumu sizce
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Ama kaç yıldır bir kız arkadaşı dahi yok. Hiç yok. sosyal medya kullanmıyor kapattı. Ve gerçekten haber veriyor bahçeye inse dahi. Ailesiyle konuşuyorum zaten hani ciddi bunları düşün. Laf dinliyor ne desem. Telefonu sessize dahi almayacaksın vs vs vs diyorum her yere haber verilecek diyorum hep dinliyor düşün bunları. Dün konuşurken ağladı hep demek istemiş diyemedim beni bırak çok kötü biriyim sen gerçekten çok iyisin felan diyor ne yapmalıyım
- +1 yıl
Peki senin istediğin nedir bu. Durumda senin ne istediğin önemli bu konuda ha bukadar söz dinlemeside hayra alamet değil onuda ayrıca belirtim
Soran+1 yılYok o öyle biri zaten bana cidden değer verir sürekli konuşuyoruz vs. Yani onu gerçekten çok sevıyorum çok emek verdim ona da güveniyorum yani 14 gün olsa 1 ay olsa sorun etmem açıkçası ama 6 ay ne bileyim uzun gerçekleri söylüyor mu bunu öğrenmeliyim
- +1 yıl
Valla bir erkek olarak şunu söyleyeyim sadece bikere konuşmayla bisey yaşamayan insan beni kötüyüm beni bırak diye konuşmaz sanmıyorum kararda senin hayatta senin görmezden gelmek istiyosun görmezden gel ozaman yapican bisey yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılBence abartılacak bir durum değil.
010 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşın sana böyle dese üzülmez misin nasıl değil
- +1 yıl
Şimdi bu olaylar benim tanışmam aşamasında olmuyor mu? Sonuçta normal bir arkadaşı gibi konuşmuş. Sonuçta normal konuşmasına da kızacak değilim ya. Zaten ilişkimiz başladıktan sonra oda bir daha yapmamış. Çokta yüklenmeye gerek yok, öküz altında buzağı aramamak lazım.
Soran+1 yılHayır kızla sevgili gibi konuşmuş.
Soran+1 yılVe düşün seninle sevgili iken konuşmuş kızla da sevgili gibi
Soran+1 yılAma mesafeli ilişkiniz yani ciddiye binince seni tanıyınca bırakmış?
- +1 yıl
Bence kardeşim boş ver buda nazarlığınız olsun be. Bir Dünya ipsiz sapsız adam var, yemedikleri kalmıyor. Buda sizin güzel mi güzel ilişkinizin bir kusuru olsun. Kısma adama gelip sana her şeyi itiraf etmiş işte. Boş verin hayatınıza bakın. Zaten böyle bir adam bir daha da yapmaz bu işi.
Soran+1 yılEvet yapmaz eminim zaten kesinlikle. Ama olayları tam anlatmıyor. 6 ay konuştu ise napmaliyim?🙁
- +1 yıl
Hiç bir şey yapma güzel bacım. Dışarı da o kadar ipsiz sapsız var ki, senin tek yapman gereken sevmek ve sahip çıkmak. Bu konuları kapat, kadı kısmında bile bu kadar kusur var.
Soran+1 yıl6 ay az mı ama boş veremem ki gerçekleri duymaliyim
- +1 yıl
Bende senin istediğin türden bilgi yok maalesef güzel bacım, kusura bakma.
+1 yılBoşver 3 sene öncesindeki olay
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama benimleykendi
- +1 yıl
Ya sonucta daha başlariymiş. Abartmaya gerek yok. Biz yapmiyor muyuz?😂
Soran+1 yılBaşları ama henüz gerçekler bilmiyorum ya 6 ay kadar konuştu ise?
Emin misin sadece konuşma olduğuna. Bence ayrıl
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ss atti
Soran+1 yılAma düşün senden izinsiz evden dahi çıkmıyor kız arkadaşı yok bir tane bile. Lafını dinliyor bunları düşün
Soran+1 yılHayır gerçekten kız arkadaşı yok. Rehberi hep erkek zaten kendisi pöh meşgul eğitimle. Ve bu kızla konuşması 3 yıl önce benle çıkmadan konuşuyormuş benimle çıkınca devam etmiş biz mesafeli yoz ya yani ciddi olunca beni tanıyınca kızı bırakmış.
Soran+1 yılHaklı çıkarmaya çalışmıyorum ona gerçekten güveniyordum bu sebeplerden ötürü bugün gerçekleri öğrenmeye çalışacağım bulusmadım zaten 1 2 ay dedi. Eğer olay böyle değilse maalesef ayrilcam
Soran+1 yılİstek atiyorum
Soran+1 yılAy yanlış oldu kusura bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak ilişki nasıl bir şey sence sağlıklı mı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel valla özlem oluyor sadece ama yani soruma cevap versen keşke 😣
Cevap sahibi+1 yılYani flört tanışma zamanı başkalarını da tanır insan olay şu seni seçtikten sonra yaptı mı
Soran+1 yılBak benimle çıkmadan önce konuşuyormuş benimle çıktıktan sonra devam etmiş 2 3 ay. Napmaliyim yardım et ya ama düşün o zamanlar hani mesafeliyiz bulusmamistik
Cevap sahibi+1 yılİşte görüşme Yok reel Yok etkilenme Yok bence sana bunu itiraf etmesi bile vicdanlı biri yapıyor onu
Soran+1 yılEvet gerçekten vicdanlı biri dün ağladı ben ağlayınca. Benim üzülmeme dayanamıyor. Ama gerçekleri öğrenmeliyim 1 ay olsa tamam ama sanki bir şeyler saklıyor givi beni kaybetmekten korktuğu için 6 ay olursa napcam?
Cevap sahibi+1 yılBurcu ne
+1 yılNe ezik bir çocuk ağlamış bide 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordur belki benim üzülmeme dayanamamistir ne ezikliği
- +1 yıl
Sevmek ağlayarak belli edilmez sürpriz yaparsın hediye alırsın. Çok kötü bir insanım duygu sömürüsü yapıp ağlayan bana göre ezik
Soran+1 yılİlk başta ağlamadı tabiki. Ben telefonları açmadım. Ben ağlayınca ağladı
+1 yılBence vicdan azabı çekiyor Bu olayın Dahası da var
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi içime şüphe düşürdünüz. Soracağım bugün iyice anlat gerçeği diyeceğim bana anlattı dedi senden önce konuşuyordum sonra devam ettim ama ayrıldım seni tanıyınca dedi dedim buluştun mu hayır dedi emin misin dedim evet dedi
+1 yılKeyfine bak sende konuş
06 Yorumla
Soran+1 yılYapamam öyle 3 senedir beraberiz ihanet mi edeyim
- +1 yıl
Et ediyorsa
Soran+1 yılEn başta iken etmiş. Beni tanımıyor iken ilişkimizin ilk ayı sence napmaliyim
- +1 yıl
Senle birşey olmamışsa yapma senle yapmışsa Belasını ver
Soran+1 yılbenimle iken devam etmiş 1 2 ay beni gerçekten tanıyınca bırakmış
- +1 yıl
O zaman ya uzak dur ya da belasını ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta doyuruyorsa seni
Dikkate alma02 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyiz evli değil. Uzak ilişki diyorum
Cevap sahibi+1 yılHaaa
+1 yılBas tokati
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim başkası ile konuşmuş benimle iken, ne karar vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler