Sevgilim olmuyor öneride bulunur musunuz?

merhabalar herkese. benim bir sorum olacak. konudan da anlaşıldığı gibi ne yaparsam yapayım sevgilim olmuyor. yani bir kızla muhabbetim olursa iyi muhabbet ederiz güven veririm ama iş sevgililiğe dönünce yapamıyorum. yakışıklı değilim ama sempatim var. çevremde orta halli kızlar da var ama ben onları değilde hep en iyileri sevmeye çalışıyorum ama tipim yok kendime güvenemeyiroum. açıkçası hafif kilom da var ve bir kızla konuştuğum zaman eğer cidiysem hiç özgüvenli olamıyorum hep ondan bir ışık bekliyorum çünkü kendime güvenmiyorum. dediğim gibi arkadaşlar tipim çok yok hafif kiloluyum ama en iyi kızları istiyorum ve sanıyorum ki bu yüzden şu ana kadar hiç birkızla çıkamadım ve ben bir olsun ama tek olsun diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz. ek olarak müzikle çok alakam ver müzik aleti çalamasam da çok fazla müzik dinliyorum ve müzik zevkim iyidir yani beğenilir dinlediğim müzikler acaba burdan birşeyler elde edebilirmiyim. ve utangacım da kızlara açılamıyorum yeşil ışığı kızlardan bekliyorum.
Sevgilim olmuyor öneride bulunur musunuz?