Bir lafa ilişki bitirirmisiniz gelin olayı anlatıyim kısaca?

Sevgilimin fake bir kız hesabi vardı ordaki erkekleri cıkarmasını istedim cünkü biz kendi hesaplarımızda karşı cinsleri cıkardık benim privim vardı oraya onu eklemedim diye rahatsız olmuştu ben o hesabı kapatmıstım gel gelelim bu fake hesabından ben cıkarmasını istedim erkekleri aktifleri mesela benden önce can sıkıntısına konustuğu erkekler filan yani fakeme bile karışıyorsun dedi sizce karışmam doğal değilmi eskiden konusuyordum stleri açıyorum dedi bana hatta benim içim nasıl rahat olsun eski mesajları sil diyorum silmiyor sonra silerim diyor erteliyor tamam gereksiz beni seviyor ama silmesi gerekmezmi çok uzun oldu okuyana helal olsun dünde benim Facebook hesabımı merak etti bende o beni yeterince ciddiye almadığı için direkt ss atmak yerine bekledim ve o eski konusmaları ss atacağı zaman ss alıp attım sonra bana cıkardın ordan birileri dedi bende yok cıkarmadım ortak karşı cinsleri cıkarırken kontrol etmistim dedim hayır sen atmadın bekledin o sıra cıkardın diyip durdu bana ben gerginim zaten onun fake hesabında eski konusmalar durduğu için cevaplarım gergin oldu doğal olarak ve kavga esnasında 6-7 yıl önceki hesap herşeyi anlattım artık daha fazla sorgulama herşeyi anlattım daha bir şey kalmadı dedim sevgilimde sevgiliysek herşeyi sorgularım dedi bu lafı dediğim için sorgulama beni dediğim için ilişkiyi bitirdi yanlış bşr cümle özür dilerim iki yıldır zaten her aklıma geleni sordun cevapladım diyorum ama olmuyor ilişkiyi bitirmeyi seçti halbuki fake hesabındaki eski konusmalarını erkekleri silmesi cıkarması gerektiğini söylediğimde aynı cümleyi bana kurmuştu kendisi herşeyime karışıyorsun demişti son olarak ben birbirimize böyle cümleler kurmayalım ben kurdum hatalıyım pişmanım bir anlık cıktı gergindim cünkü beni yeterince ciddiye almadığın için dedim cıkmasaydı ağzından banane diyor yani insan iki yıllık sevgilisine böyle bakarmı bana kızdığı şeyi kendisi bana bir kaç defa dedi ben kendi hatamı kabul edip birdaha demicem ben ama sendende tekrar duymak istemiyorum dedim ama o ayrılmayı seçti buraya kadar okuyana helal olsun çok doldum döktğm içimi
Bir lafa ilişki bitirirmisiniz gelin olayı anlatıyim kısaca?