İlişkiden sonra bitirmek isteyen sevgili lütfen okuyun?

Önceden tanışıyorduk ben ondan hoşlanmıştım sosyal medyadan ekleştik vs. daha sonra beni date mekanı olarak gece klübüne çağırdı. Buluştuk ve öpüştük gece. Yaklaşık 1 hafta sonra onun il dışına çıkması gerekti ve biz 2 ay boyunca her gün telefonda konuştuk, görüntülü konuştuk, mesajlaştık, güzel ve tatlı bir ilişki yürüttük. En önemlisi benimle gelecek planları kurdu bemi hayatıma almak istediğini bana belli etti. Büyük bir hevesle onun gelmesini bekledim ve gelince cinsel birliktelik yaşandı. İkimiz de birliktelikten mutluyduk. Bu birliktelikten 2-3 gün sonra benimle eskisi kadar sık ilgilenmemeye başladı. Sebebini açık açık sorduğum zaman aslında biraz daha düşünmek istediğini ama ben sorduğum için açıkça konuşmak istediğini söyledi. Bana onunla nasıl bir ilişki kurmak istediğimi sordu. (Sevgili mi yoksa f*ck mi) ben sevgili cevabını verince onun da bunu istediğini ama aramızda cinsel bir uyumsuzluk olduğunu düşündüğünü, başta bunun zamanla aşılabilecek bir problem olduğunu düşünse de sonrasında aşılamayacağını düşündüğünü ve bitirmek istediğini söyledi. Sizce baştan beri amacı f*ck olmak mıydı?

İlişkiden sonra bitirmek isteyen sevgili lütfen okuyun?