Açıkçası ennn sevdiğim twich kanali pqueen di. Çünkü kendisi belki tr de en komik ve en eğlenceli sevdiğim biridir. Ama geçen gün twetter da bir tweet gördüm. Ve yıkıldım... Tweet de bir yayının kesiti vardı. Hani murat Soner bir videosunda dizileri eleştiriyor ya...
Her neyse aynı zamanda ben sck (sen çal kapımı) hayraniyimdir. Ve o dizi, karakterler ve onunla ilgili her şeyi seviyorum. Ki murat Soner i de izliyorum ama yani kendisi tüm dizileri eleştiriyor ve daha farklı bir mizah anlayışı var. Ama PQUEEN in bu sck ile ilgili olan SALAKÇA tavrı artık ondan soğuttu. Ve oradaki davranışı hiç doğru degil. Eğer pelin bunu okuyorsan sana şunu söylemeliyim, benim gibi hayranlarını kaybettin...
Tweet'i altta paylasiyorum...
Her neyse aynı zamanda ben sck (sen çal kapımı) hayraniyimdir. Ve o dizi, karakterler ve onunla ilgili her şeyi seviyorum. Ki murat Soner i de izliyorum ama yani kendisi tüm dizileri eleştiriyor ve daha farklı bir mizah anlayışı var. Ama PQUEEN in bu sck ile ilgili olan SALAKÇA tavrı artık ondan soğuttu. Ve oradaki davranışı hiç doğru degil. Eğer pelin bunu okuyorsan sana şunu söylemeliyim, benim gibi hayranlarını kaybettin...
Tweet'i altta paylasiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orasını burasını açıp göstermeyen tanıdığım tek yayıncı
Bende seviyordum ama bu görüşünü çok belirterek gülmesi güzel değil...
Yani sırf sen sevdiğin diziyi eleştirdi diye bunu yaşaman normal
her insanın zevki farklıdır pelin bu diziyi sevmiyor olabilir sevmiyor diye ona kırılman biraz saçma
bence de sçk çok boş bir dizi. pelin abla haklı da ulen yayında çıkmak için yapmadığınız şey kalmadı
aman sanki sana bayılıyordu o kadar hayranı var sen gittin diyemi yıkılcak a bak pelin ağlıyo
Ergen velet ve itici bir kız çocuğu
Ben Mini vanish kosla diyorum (a0 ingiliççe)