Sırf kavgalar yüzünden sıkılan soğuyan ama çok seven aşık olan sevgili geri dönermi?

Dediğim gibi kavga tartışma ve mutsuzluktan dolayı ayrılmak isteyen ama çok sevdiğini söyleyen aşık olduğunu söyleyen birisi dönermi geri dönerse bile Nasıl döner ( ne yapsam mesela ) özet :çok seviyor çok aşık ama kavgalardan sıkıldı sonuçta 2 ay her gün nerdeyse kavga ettik ağır veya hafif normal yani haklı ancak hatalarımı anladım o da anladı biraz inatçı yani Aşkın'dan ölse söylemez ne yapmalıyım?
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu biraz yanlış sordum galiba yani şu an dönme ihtimali çok az ancak yüz yüze konuşup halledilir yani geçmişimiz var sevgi bitemez aşkı da öyle bitmez ama Çiçek alsam Demet şeklinde onu beklesem uzun uzun konuşsam sevdiğimi aşık olduğumu söylesem sana ait olduğumu sensiz olmadığını hatta dövmeyi gösterip sonsuza kadar sana ait olduğumu söylesem ne derki yani sevdiğimi söylesem özür dilesem bol bol sonra güvendirsem bir daha olmayacağını özür diledikten sonra ne derki
Güncellemeler
+1 yıl
Kız değer verdi çok çok sevdi bağlandı ama artık dayanamıyor yani bir yönden haklı tabi kavga tartışma ilişkimizi yıprattı ama onsuz yapamam ben geri dönsün üzersem onu ben ayrılacam zaten onu çok seviyorum lütfen yardım edin birşeyler söyleyin 😔😔😔
Sırf kavgalar yüzünden sıkılan soğuyan ama çok seven aşık olan sevgili geri dönermi?