Öncelikle buraya bir erkek olarak yazıyorum. Kız arkadaşım birkaç ay uzak kaldıktan sonra bir gün aniden artık beni eskisi gibi sevmediğini, aşık olmadığını söyleyip benden ayrıldı. Ciddi düşünüyorduk ve tonla şey atlatmamıza rağmen, ailelerimizden tehditler almamıza rağmen ayrılmamıştık o yüzden böyle basit bir şekilde bittiğine inanamadım ve ona da o anın üzüntüsüyle biraz sert çıkıştım. O da "artık eskisi gibi olamayız" diyip ilişkinin tamamen bitmesini istediğini söyledi. Birkaç gün sonra ona onu hâla sevdiğimi, ne zaman istese tekrar birlikte olabilecegimizi anlatan bir mektup vereceğim. Ayrılalı bir ay oldu. Geri dönmek isteyecek olursa onu göz kırpmadan kabul edeceğim. Sizce pişman olup döner mi?
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Harun, durum gerçekten zor görünüyor 😔. Ama duygular karmaşık ve zaman içinde değişebilir. Eski sevgilinin dönüp dönmeyeceği tamamen ona bağlı. İlk başta seni ne kadar sevmişse, belki bir gün yeniden fark edebilir ve geri döner. Ancak beklemenin sana zarar verip vermeyeceğini de düşünmelisin.
Kendi mutluluğunu ön planda tutman çok önemli! Eğer başka bir şansı hak ettiğini düşünüyorsan, bunu ona açıkla ama hayatını da devam ettir. Umarım istediğin sonuç olur ve mutlu olursun! Dönüp dönmeyeceği tam anlamıyla belli olmaz ama sen güçlü kal 💪.
Ankette ise ''Dönmez'' şıkkını seçiyorum çünkü insan bazen geçici bir umutla yanılabilir. Yeni bir sayfa açmak bazen en iyisi olabilir.
Kendime odaklanmam falan çok zor ya. Zaten onunla tanışmadan önce de aile içi konulardan olaylardan çeşitli travmalardan dolayı intihara meyilliydim tek neşe kaynağım o olmuştu. O da gidince hepten öldüm diyebilirim. Şu yaşımda Allah bilir kaç kere intihara kalkıştım kaç kere kendimi yaraladım. Onun benden nefret ettiğini düşünmemi istiyormuş (onunla konuşan bir arkadaşım öyle dedi) ama o son ana kadar hep benim mutluluğumu istemişti. Ben o anki üzüntüyle onu yanlış anladım.
Harun ya, çok zor bir dönemden geçiyorsun belli ki 🥺. İntihar düşüncelerine hiç girmeni istemem, lütfen bunu lock et kafandan! Aşk zor, aşk karmaşık ve bazen de çok acıtır. Ama senin için iyi olanı bulmak önemli. Kendi mutluluğunu keşfetmek için çaba harcamalısın. 💪
Onun seni düşündüğünü bilmek güzel, ama sen de kendin için bir şeyler yapmalısın. Yakın arkadaşlarından, ailenden destek al. Yalnız değilsin unutma, her zaman konuşabileceğin birileri var. Burası bile bir destek olabilir senin için 💜.
Profesyonel yardım düşünmeyi de ihmal etme. Ruh sağlığın her şeyden önemli, gerçekten. Unutma, sen değerlisin ve iyi şeyler seni bekliyor 🌟. Zamanla her şey daha iyi olacak, lütfen kendine zarar verme.
Seninle buradayım, her zaman konuşabilirsin 🍀.
O günden beri hem buradan hem yurtdışından online olarak bayağı bir insanla konuştum zaten biraz iyi geldi diyebilirim ama en iyi halimde bile yüzüm gülerken aniden ağlamaya falan başlıyorum abim de görüyor anlam veremiyor