Aldatma veya ihanet gibi durumlar olmadan, kafasına göre giden bir kişi döner mi?

Paşa paşa döner.
Asla dönmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatma veya ihanet gibi durumlar olmadan, kafasına göre giden bir kişi döner mi?

5 yıllık sevgilimdi birbirimizi çok sevdik. (Onun yaşı 25 benim 28) Sürekli benle evlenmek istediğini dile getiriyordu. Fakat 5 senin son 2 senesi uzak bir ilişki yaşıyorduk bir de gezmek istiyordu sürekli arkadaşlarıyla bende uzak olduğumuz için çoğuna izin veriyordum. Hata yaptığında konuşuyorduk anlaşamayınca terk ediyordum 2 -3 kez yaşandı böyle durum en son bir gece istemediği aksiliklerden dolayı evine geç döndüğü için kavga ettik bu kavgayı 3 gün sürdürüp terk ettim çünkü ilişkide ciddiyet istiyordum. Her yerden engelledim onu 2 ay sonra bizi hatırlaması için anılarımızı eve gönderdim fakat yanlış anladı ve ağlayarak parçalamış atmış. Bu olaydan sonra hemen aldatan sevgilisine geri döndü. (bir de pişkin bir şekilde aldattığını öğrendikten her gün aynı yemek yenmez diyen birisine döndü.) Takip ediyorum arkadaşlarından öğreniyorum aldatan kişi ben değiştim artık evlenmek istiyorum demiş kızlara doydum demiş. Garibanımda inanmış.(Çünkü acı çekiyormuş.)6 haftadır çıkıyorlarmış. Bense bunları yeni öğrendim yalnız ayrılırken benimde hatam var yüzde 60 . Fakat ben evlilik düşünüyordum. Ne zaman geri dönmek ister geri döner mi bilmiyorum?
Yani aslında bu olay çok yeni bilmiyorum ne yapacağım 🤦🏻♂️
Merhaba,
Eski sevgilinin geri dönüp dönmeyeceği, birçok insanın kafasında soru işareti oluşturur. Bu durum hem ilişkinin dinamiklerine hem de kişilerin duygusal durumlarına bağlı olarak değişebilir. Bazı durumlarda eski sevgilinin geri döndüğünü, bazen de yolların tamamen ayrıldığını söyleyebiliriz. Bu durum ilişkide yaşananlara ve her iki tarafın duygusal durumuna bağlı olarak değişebilir. Bazen mesafeler ve ayrılıklar, duyguları yeniden değerlendirmeye ve ilişkideki hataları anlamaya yardımcı olur. Ama her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve kesin bir cevap vermek zor olabilir.

Eski sevgilinizin geri dönüp dönmeyeceği, ilişkinizin neden bittiğine ve aradan geçen süreye bağlı olarak değişir. Eğer ayrılmanızın nedeni basit bir anlaşmazlıksa ve duygular hala güçlüyse, geri dönme olasılığı daha yüksektir. Fakat ciddi ve çözülmesi zor sorunlar varsa, geri dönmek her iki taraf için de zor olabilir.
İlişkilerde zaman zaman insanlar, birbirlerinden ayrı kaldıklarında aslında ne kadar değerli olduklarını fark edebilirler ve geri dönmek isteyebilirler.

Terk eden eski sevgilinin pişman olup olmayacağı, ayrılma nedenine bağlıdır. Eğer ayrılık anında duygusal bir tepki verildiyse ve zaman geçtikçe hatalar fark edilirse, pişmanlık duymaları mümkün. Bazı insanlar ayrıldıktan sonra eksikliğini hissederek, özlüyor ve geri dönmek istiyorlar. Pişmanlık genellikle, kaybedilen ilişkinin değerinin sonradan anlaşılmasıyla ortaya çıkıyor. Bazı insanlar ayrıldıktan sonra yanlış bir karar verdiklerini fark edip geri dönmek istiyor. Ancak ayrılık daha derin ve çözülmesi zor sorunlardan kaynaklanıyorsa, geri dönme ihtimali daha düşüktür.

Eski sevgilinin seni özlediğini şöyle anlayabilirsin: Sosyal medyada seninle ilgili paylaşımlar yapıyorsa ya da ortak arkadaşlar aracılığıyla senden bahsediyorsa seni özlediğinin işareti olabilir. Ayrıca eski sevgilinin doğrudan seninle iletişime geçmesi ve geçmişi konuşmaya başlaması da onun seni özlediğini gösterir.
Sık sık iletişim kurma çabasında bulunması, sosyal medya üzerinden seni takip etmesi gibi şeyler eski sevgilinin seni özlediğini gösterir.

Eski sevgilinin geri dönmesi için öncelikle iki tarafın da duygusal olarak hazır olması gerekir. Eğer iletişim kanalları açıksa ve her iki taraf da geçmişteki sorunları çözmeye istekliyse, geri dönüş daha kolay olabilir. İlişkiyi yeniden inşa etmek zaman ve sabır gerektirir, ancak doğru adımlar atıldığında mümkün olabilir.
Eski sevgilinin geri dönmesi için aranızdaki iletişimi yeniden kurmanız ve birbirinizi anlamaya çalışmanız gerekir. İlk adımı atmak, belki de samimi bir konuşma yapmak için bir araya gelmek faydalı olabilir. Geçmişteki hataları kabul etmek ve onları tekrar etmemek üzerine çalışmak, ilişkinizin yeniden başlamasını sağlayabilir.
Net bilgi.
Döner yani eğer sende onu umursamaz gibi yaparsan, takmadığını görürse kesin döner hatta. Her insan merak eder vurdugu kişinin ölüp ölmediğini bu yüzden beni unuttumu diye yoklamaya gelir. ya da birinden agır darbe alınca aklına gelirsin. Her türlü dönüyorlar.
Sence terkedip giden biri neden yapar bunu? Daha iyi bir seçenek bulma ihtimali için gitmiş olsa bile geri döndüğünde kabul edecek misin? Bir süre başkalarıyla birlikte keyfini çıkarırken sen ellerinle büyüttüğün solar iken dirilttiğin çiçeğinle takılırken o geri dönüp çiçeğinin toprağına kök salıp çiçeğine bir kazık dayasa için kabul edecek mi? Kim bilir kimlerin arsasını sürdü? Demeyecek misin? Bu kadar düşmeyin! Biraz kadınlık gururunuz olsun ;)
Cevap
45Cevap
Dönse de hiçbir şey eskisi gibi olmaz.. Ayrılık demek; bazı konularda ne kadar çok mücadele edilirse edilsin her defasında başa dönüldüğü için ilişkiyi noktalamak demektir.. Mücadele sürdürülürken insan çok yıpranır, mutsuz olur, hayatı çekilmez bir hâl alır.. Geri dönünce yine aynı sonuçsuz mücadelelere kafa yoracaklar, yine aynı üzüntü ve stresi yaşayacaklar.. Ne gerek var ki.. Belki 1-2 gün uyumlu olacaklar birbirlerine sonra yine aynı sıkıntılar.. Eski sevgili beklenmemeli, eski sevgiliye geri dönülmemeli.
Terk eden eski sevgili geri döner mi sorusu, insanın duygusal dünyasında en çok yankı uyandıran, en çok umut ve belirsizlik barındıran sorulardan biridir. Bu soru sadece bir ilişkiyi değil, aynı zamanda gururu, özlemi, pişmanlığı, alışkanlığı ve bağlılığı da içinde taşır. Falcı Kamil Bey bu konuyu değerlendirirken olaylara kader, insan psikolojisi ve duyguların zamanla geçirdiği dönüşüm üzerinden yaklaşır. Çünkü duygular sabit değildir, zamanla şekil değiştirir, derinleşir veya silikleşir.
Felsefi açıdan bakıldığında terk eden kişinin geri dönmesi, insanın verdiği kararlarla yüzleşmesiyle doğrudan ilişkilidir. Bir insan çoğu zaman bir şeyi kaybetmeden onun gerçek değerini tam anlamıyla kavrayamaz. Ayrılık anında özgürlük duygusu ağır basabilir. Kişi kendi hayatına yöneldiğini, daha rahat nefes aldığını düşünebilir. Ancak zaman geçtikçe yalnızlık, boşluk ve eksiklik duyguları zihinde daha belirgin hale gelir. İşte bu noktada kişi, geçmişte verdiği kararın sonuçlarını sorgulamaya başlar.
Falcı Kamil Bey’e göre terk edenlerin geri dönüş ihtimali tamamen kişinin karakter yapısıyla ilgilidir. Eğer kişi duygusal bağ kurabilen, vicdanlı ve yaptığı hataları kabul edebilen bir yapıya sahipse geri dönüş ihtimali yüksektir. Ancak ego yapısı güçlü, hatayı kabul etmekte zorlanan ve kaçmayı tercih eden bir karakter yapısında bu ihtimal oldukça düşüktür. Çünkü bazı insanlar için gitmek bir çözüm değil, bir kaçıştır ve bu kaçış bazen kalıcı hale gelir.
Terk edilen kişinin ilişkideki duruşu da geri dönüş ihtimalini doğrudan etkiler. Eğer terk edilen taraf ilişkide sakin, dengeli, sevgi dolu ve saygıyı koruyan bir tavır sergilemişse, terk eden kişi zamanla bu düzeni ve güven duygusunu özlemeye başlar. Kavga, sürekli baskı, değersiz hissettirme ve güven zedelenmesi gibi durumlar varsa, geri dönüş ihtimali büyük ölçüde azalır. Çünkü insan zihni huzur bulduğu yere dönmek ister, yıprandığı yere değil.
Geri dönüşler genellikle ani ve doğrudan olmaz. Önce kişinin iç dünyasında bir sorgulama süreci başlar. Ardından dolaylı temaslar görülür. Sosyal medya üzerinden yapılan gizli takipler, ortak tanıdıklardan bilgi alma çabaları, eski anıları hatırlatan küçük işaretler bu sürecin göstergeleridir. Bu aşama, kişinin duygusal olarak yeniden yaklaşmaya hazırlandığının işaretidir. Eğer bu süreç olumlu ilerlerse, doğrudan iletişim kurma gerçekleşir.
Ancak her terk eden geri dönmez. Bazı ayrılıklar geri dönüşü olmayan bir yola girer. Özellikle ağır güven kırıkları, aldatma, saygının tamamen kaybolması ve üçüncü kişilerin ilişkiye dahil olması durumlarında geri dönüş ihtimali oldukça zayıflar. Bu gibi durumlarda kalpte özlem olsa bile, akıl geri dönmeye izin vermez.
Sonuç olarak terk eden eski sevgilinin geri dönüp dönmemesi tek bir nedene bağlı değildir. Bu tamamen kişinin vicdanı, arada geçen olaylar, duygusal olgunluğu, yaşadığı pişmanlıklar ve geçmişte kurulan bağın gücüyle ilgilidir. Hem yaşam koçluğu ayrıca aile danışmanlığı olan Falcı Kamil Bey bu soruya yaklaşırken olayları sadece görünen yönüyle değil, insanın iç dünyasında yaşadığı derin sorgulamalarla birlikte değerlendirir. Çünkü gerçek cevaplar çoğu zaman söylenen sözlerde değil, insanın kalbinde saklıdır. Geri dönüp dönmemesi maddi manevi bir çok nedene bağlıdır. Bu sorunun cevabını çoğu zaman bir aşk uzmanından destek alarak ayrılığın artıları nelerdir eksilerini nelerdir konuşarak cevap bulmak daha kolay olabilir.
Erkek arkadaşımdan ayrılmıştık ben geri gelieğini biliyordum vallahi ya gelmezmi diye aniden içime gelmez diye saçma bir ateş düşmezmi:) Hemen bi fal baktırayım dedim hemen internetden online falcı kamil beyi buldum bi kahve içtim saolsun çok iyi birisi. oda gelicek dedi. ama ben zaten geliceğini biliyordumda ama içim yinede daha rahatladı. sanırım bazende onaylanmak gerekiyor. aslında falcıya gerek kalmadanda eski erkek arkadaşının gelip gelmiyeceğini biliyorsun :) İşte o an derdini anlatcak kimse olmayınca öyle bir seçeneğe başvurdum darısı sizin başınıza ama seviyorsa gelir neden gelmesin. Seven gelir. Zaten gelmezsede yolu açık olsun hiç sevmemiştir.
Bir ilişkide bir kere ayrılık yaşandıysa geri dönse de hiçbir şey eskisi gibi olmaz 1.5 yıllık ilişkim oldu defalarca ayrıldık birbirimizi seviyorduk ama birbirimize katlanamıyorduk mesela 1 ay hiç konuşmazdık sonra birimiz yazardı sanki hiç araya ayrılık girmemiş gibi olurdu 1 hafta geçer yine ayrılırdık ve sonra kendime saygı gösterip tamamen bitirdim 1 kere ayrılan sevgiliyi hayatın tüm evresinden çıkarmak lazım eski sevgili seni üzer ama asla mutlu etmez
Alışkanlık varsa er ya da geç döner, sonuçta alışkanlıkları kırmak da extrem bir çaba gerektiriyor ve çoğunlukla bunu yapmaktan kaçınmak yerine alışkanlığa teslim olabiliyoruz. Tabi güçlü insan olma faktörü de bu alışkanlığı kırabilmekten yani dönen sevgiliyi geri çevirmekten veya eski sevgiliye dönmemekten geçiyor ;)
3 sevgilim oldu ayrıldıktan sonra üçü de geri yazdı ama uzun bir ayrılıktan sonra tekrar eskisi gibi bir şey olmaz ki. Sönmüş közü istediğin kadar yelle yine alev çıkmaz oradan.
bence eğer o terk ettiyse (ki o terk etmiş) nedenine bağlı olarak değişebilir ama mesela onu kıskandırabilirsen bir şekilde belki güçlü erkek rolü oynar (ya da kıskanır) ve geri döner ama emin değilim tek bildiğim dönmesi için ona yalvarmaman gerektiği
O filmlerde olur. Gerçekten seven birisi durduk yerde fönüp gidemez. Gidersede sevmemiştir ve sen böyke birisini kıskandıramazsln
@Abm-Fitness o zaman yapacak bir şey yok :(
Terketme şekline bağlı Mesela ergenlik zamanımda öfkeyle ayrılırdım ve kız arkadaşım dönmek için her şeyi yapardı Sonra dostça ayrılmayı öğrendim ve tamamen bitmesini sağlamış olduk 🤗
Kadın ya da erkek dönebilir ama bıraktığı kişi ona itibar etmemeli çünkü seni yarı yolda bırakmış! Ve anlamış yapamayacağını geri dönmüş ama isterse yemin billah etsin güvenilmez.
Kafasına göre giden demişsin. O sevmemiştir bile belki. Ben kendimden 2 yaş büyüğünü sevdim. Aynı kursta aynı sınıftaydık. Bir gün bile dersi kaçımıyordum sırf onun için. Bi sorunumda var birini sevdiysem gözüm ondan başkasını görmüyor. o kişinin başkasını sevdiyini öğrendim ciddi anlamda yıkıldım yani gerçekten aşk acısı nedir anladım. Eğer hakkıyla sevdiysen kafana göre gidemezsin. Gittiysende kafan yanında değildir
Kafasına göre giden, kafasına göre geri gelip, kafasına göre yine gider. Kafasına göre, mantıksızca hareket eden insanlardan uzak durmak lazım.
Belli olmaz ama bence giden gitsin geri dönse ne olacak bir daha ne zaman gideceği zamanı mı bekleyeceksin
Hiç belli olmaz ya çok seveceği birisi denk gelirse dönmez senin gibisini bulamazsa döner dolaşır yine sana gelir 😄
Zamanında öyle saçma sapan bitmişti herşey biriyle aramızda. Geçen aya kadar 40 takla attı dönmek için ama o defteri çoktan kapattım. Pişman değilim, çünkü bir kez yarı yolda bırakan her zaman bırakır. Ortada bir aldatma ihanet yokken ilişkinizi noktalayıp sonra dönmeye çalışan birine asla ikinci şansı vermeyin çünkü buna değmez. Karakterinizden ödün vermeyin nolursa olsun. Kesinlikle pişman olmazsınız verdiğiniz karardan ötürü.
Benim ilişkimde de aldatma ihanet yoktu en azından ben yapmadım. Aksine sadakatli ve her zaman her koşulda destekçisi oldum ama o bana hakaret edip engelledi ve gitti. Ben dönmesini bekliyorum ama tekrardan ilişkiye başlamak için değil pişman olduğunu görmek için
Hala dönmesi için beklentisi olanlarin olması benim tuhafıma gidiyor. Eskiden fayda olmaz
Dönen kapıdan içeri tekrar alınmamalı cunki tekrar gidecektir 😄
Dönenler/dönmek isteyenler var kabul edenlerde var. Karakter meselesi özetle.
Bırakmış girmiş neden geri dönsün? Tercihi yapmış bile
Gerçekten seven hiç gitmez. Dönüyorsa döndüğü kişi için değil kendisi için menfaati için dönüyordur.
Giden kimseye dönmedim ben de kabul etmem abi olmaz o iş gitti bitti bende
Eğer çok sevmişse döner. Dönmezse zaten hiç ama hiç sevmemiştir.
Ancak dönerse sizin için değil de kendi menfaati için dönebilir. Ya da bir ihtimal daha var. Çok bunalmıştır, yalnız kalmak istiyordur. Kişiye ya da duruma göre değişir. Ne biliyim, öğrenciyse dersleri bile olabilir. Çalışan ise kariyer elde etmek isteyebilir. Çok neden var.
durmak icin sebebi olmayanin.. donmek icinde sebebi olmaz...
Beddua etmişsen ve bunun sonucunda tutupda onunda burnu sürtülmüşse pişman olmuşsa afedersiniz köpek gibi döner 😂😂😂
Döner dönecekte inan bana at gibi giden... Gibi geri dönüyor tecrübeyle sabit.
Bütün eski sevgililerim geri dönmek istedi.
Özelden yazarmisin bana fikrine ihtiyacım var
Eşek gibi geri dönüyorlar gittikleri kapı kemik atmayı bırakınca aradığını bulamıyor pişmanlık yaşıyorlar
Özelden yazarmisin bana fikrije ihtiyacım var
Dönse de eskisi gibi olmaz ki zaten kabul etmem.
@___AhSeN ex extir. Next
erkek birini bulduysa donmez. zaten yuzde 70 i sevisebilmek icin sevgili olur.
İllaki bir nedeni vardır sana bir sorununuzu söyledi mi? Ben zamanında görüşemediğimiz için ayrılmıştım. Ama çok özledim geri döndüm. Ama çok iyi düşünmeni de istemem bi süre fake hesaptan takip et başka birisi varsa nedeni budur.
Bı laf vardır bir erkek eski sevgilisine geri dönüyorsa ya intikam için ya da son iki harfi için döner diye...
Dönecek kadar da karaktersiz şerefsiz dostum cocugu değildir heralde
Giden erkeği döndürmeye çalışma sakin gidene by by);
beraber mutluysanız elbette döner. kafasına göre gitmişse yalnız kalmak istiyordur diye düşünüyorum
Benim de başıma geldi çok üzücü durum bilirim buduyguyu
Gittiği gibi geri döner çünkü her kız eski sevgili de bir etki yaratır
kişiye göre değişir ne yani hiç dönmeyen olmadı mı ya da dönen 2 seçenek arasında kalmak saçma kimi gelir kimi gider ama tavsiyem exten next olmuyoooooooo
Valla dönen gördü bu gözler ama affetmem
Tecrübem döner diyor.
Tavuk döner onlar dönmez
döner değil de köfte olabilir
Kafasına göre giden de geri dönmesin
Döner ama pişman olduğu için değil
Donebilirde donmeyebilirde ayrilik sebebine bağlı
Dönsede eskisi gibi olmaz erkeklerin %90 seks için sevgili oluyo
O kişiye bağlı beni terk eden dönmedi not; şerefsiz pezevenk😠
Senden daha iyisini bulamadıysa kürkçü dükkanına gelir ama kapıyı açmamak daha hayırlı
Asla dönmez
Ne önemi var ki bunun?
genelde erkekler dönüyor
Dönmemeli cunku dondugunde eski beni bulamaz..
Nasıl gittiğine bağlı
Onun yapacağı U dönüşüne sokayım 🤭
Bilmiyorum... Döner mi ki?
İs isten geçtikten sonra dönse nolur...
Niye ayrıldığınıza bağlı
Dönsede bir önemi olmaz.
Doyuma ulaşamadıysa yine şansını dener
İlişkinin nasil bittiğine baglı
Dönsede artık çok geç
Dönünce beni bulabilir mi orası önemli
dönmüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?