Küfür edip terk eden eski sevgili geri döner mi?

Biri soru sorcaktım ben Instagramdan biriyle tanıştım yaklaşık 2 ay oldu konuşmamızdan 1 hafta sonra bir cafede buluştuk sevgili olduk. Ben çok kıskanç birisiyim onun Instagramındaki bütün kızları sildim, o da benim hesabımdaki erkekleri sildi. Bu 2 aylık süre içinde 3 kere falan kavga ettik ama sonra tekrar geri barıştık. En son dün 4 kasım pazar günü Instagrama resim atmıştı bir tane kadın beğenmiş bende aradım o kim diye , eskiden ilk tanıştığımız da aile dostumuzun kızı benden büyük demişti 30 yaşında kadın diye söyledi biliyorum ama yinede görünce çok kızdım çünkü herkesi sildi bir tek o kadın kalmış bu arada sevgilim 22 yaşında. Bende telefonda istemiyorum seni bıktım yalanlarından dedim ilk özür dilerim falan dedi ben sustum sonra küfür etti bana siktiri çekti bende hemen kapattım telefonu numarasını sildim, Instagramdan yazmış o kadın senden daha değerli dünyalara değişmem ablamı yazmış bana bende hemen Instagramdan da engelledim, şimdi baktım beni WhatsApp dan engellemiş. Dönse barışmam bana küfür etti neler neler söyledi, çok kırdı. Sadece merak ediyorum sizce geri döner mi?
Küfür edip terk eden eski sevgili geri döner mi?