• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Her yerden engelleyen eski sevgili geri döner mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
30
Yapay Zekaya Sor
Bitti imkansız artık dedi. Ben ısrar edince de her yerden engelledi bıkıp ama hala döner diye içimde bir umut var :(
Her yerden engelleyen eski sevgili geri döner mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• slymnfrknn
    slymnfrknn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben bu durumu uzun süre yaşadım her yerden engellerdi ama benimle ilgili tweet atardı bende ona karşılık tweet atardım ara sıra whatsapp engelimi kaldırırdı sonra geri engellerdi onsuz yapamam falan diyorsun ama karşına öyle birisi çıkıyor ki zamanında ağlayıp üzüldüğün günler aklına geliyor gülüyorsun sadece :) akışına bırak sabırlı ol

38
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bunun twitteri yok hiç engelimi de kaldırmadı :) Hiçbi yerden göremediğim gibi ulaşamıyorum da.. Ama dediğinde haklısın umarım o günler çabuk gelir de kurtulurum şu durumdan.

Yorumla
    • keremaydn
      keremaydn
      +1 yıl

aynısı bende var bekliyorum öyle

Yorumla
    • Trixiee
      Trixiee
      +1 yıl

Kurtuldun mu? Ya da döndü mü

Yorumla
    • Corki35
      Corki35
      1 yıl

Bende şunu yaşadım ayrıldım 6 ay oldu 3 ay sonra bana hakaret mesajları attı ses etmedim 3 ay sonra tekrar görüşelim çay içelim mesajı attı kabul ettim evime geldi bir şeyler oldu haline acıdım barışır gibi olduk araştık benden sıcaklık görünce bu sefer bana ters yaptı olmaz bizden diye şimdi engellemiş 😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sonsuzadek1
    Sonsuzadek1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Dönme ihtimali olan adam her yerden niye engellesin

25
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O anki ısrarlarıma ve çok üstüne gitmeme dayanamadı ve engelledi daha fazla yazmim diye

Yorumla
    • Sonsuzadek1
      Sonsuzadek1
      +1 yıl

Sende her yerden engelle. Israr edersen kaybedersin bunu unutma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaybetmek istemediğimden ısrar ettim zaten :( geri dönmez di mi

Yorumla
    • Sonsuzadek1
      Sonsuzadek1
      +1 yıl

Israrcı olmaya devam esersen dönme ihtimalini zayıflatmış olursun başka bir işe yaramaz. Eğer senin ısrarlarına dayanamayıp ararsa buna dönmek denmez. Zavallı birini teselli etmek için olur ancak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dönme ihtimali zayıfladı o xaman baya :( seven insan her şeye rağmen değer veren insanın dönmesi gerekmez mi ama.

Yorumla
    • Sonsuzadek1
      Sonsuzadek1
      +1 yıl

Döndü diyelim, bir süre sonra sana brn başkasını seviyorum sana acıdığım için döndüm demiş olsa daha çok üzülmezsin. Severken nasıl mantığını kullandıysan, vazgeçerken de mantığını kullan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ısrarcı değilim zaten artık. Hani olur ya bir kaç ay sonra özlediğini falan fark eder kendi kendine konuşmak ister falan. Birini seviyorsa zaten geri dönmez.

Yorumla
    • Sonsuzadek1
      Sonsuzadek1
      +1 yıl

Bir kaç sonra dönecekse hiç dönmesin daha iyi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

of offf

Yorumla
    • ZamansızzzXsevgii
      ZamansızzzXsevgii
      +1 yıl

Döndümü sana

Yorumla
  • elifbinici
    elifbinici Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 86%
    +1 yıl

Ben 5 ay eski sevgilimin peşinden kosmustum başkasıyla çıktı engelledi kufurler etti sonra başkasına asik oldum başkasıyla çıktım bunu öğrendi ve 1 yıl sonra o cocuktan ayirdigimi duyunca bana paşa paşa geri döndü simdi de ben istemiyorum

36
    0 Yorumla
  • delii1
    delii1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

Canim her türlü döner etrafı dinleme erkekler çok sinirliyken ilk akla geleni yapar engellemiş bu büyük sorun değil ki engellediği gibi kaldırır 😉☺☺

44
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bitti bir daha aramızda bir şey olması imkansız dedi ama :( bilmiyorum belki benim ona verdiğim kadar değer vermemiştir.

Yorumla
    • delii1
      delii1
      +1 yıl

Böyle sakin düşünme ve aşırı israr etme değer ver kendine tatlım ağırdan al onsuzda yapar gibi sebebi de şu erkek şöyle düşünüyor nsilsa bana aşık ölüyor bitiyor ne zaman donsem affeder? Anladin mi canim? Ve içini rahat edici bisi diyim benim arkadaşımın sevgilisi tam 8 ay sonra köpek gibi pişman oldu bak unutma erkek erken tavır alır ama ne zaman olursa olsun DÖNERRR☺☺😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşaallah moral verdin gerçekten teşekkür ederim.

Yorumla
    • delii1
      delii1
      +1 yıl

Ne demek rica ederim seni çok iyi anlıyorum gülümse tamam mi sakın üzülme ✋👍 istediğin zaman yaz dertlesiriz ☺😉💕

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim gerçekten iyi geceler :)

Yorumla
    • delii1
      delii1
      +1 yıl

Iyi geceler rica ederim ☺👍💕

Yorumla
    • ysm35
      ysm35
      +1 yıl

bende aynı dertten muzdaribim hep engelledi ve açtı filan ama hep ben aradım yani görüyormuş o programdan şu an yine engelliyim mesela henüz bir ictaat yok sıkılmış olabilir artık oda. engelledi geçen açıp baktı kapadı gene yapar öyle arada ama ciddi gibi bu kez. dün öyle çok aradımki nasolsa görüyor diye ama dönüş yapmadı

Yorumla
    • Suaslann35
      Suaslann35
      +1 yıl

delii1 bana mesaj atma şansınız varsa bişey sormak isterim

Yorumla
    • Üzgünperipella
      Üzgünperipella
      1 yıl

Merhaba benim erkek arkadasim da ortada bi sebep yokken engelledi her yerden. Üç farklı yerden ulaştım sürekli sinirli anıma denk geldi yine ararım seni deyip aramadı bugün iki hafta oldu çok üzülüyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

16

Cevap

• Faruk5714
    Faruk5714 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Kardeşim başıma geldi. Daha önce ayrıldım ama her zaman açık bir kapı vardı. Birincisi eğer kız seni engellemiyor ve ayrılıyor ise o zaman hiç korkma sadece başın biraz sürtsün istiyordur. Biraz zaman vereceksin sonra tekrar konuşursun. Ama şimdi ikinci durum şu şekilde ayrıldın seni whatapp instragm twitter her yerden engelledi ise artık kafasında komple bitirmiştir. O yüzden beklemenin ya da yazmanın ne sana nede ona faydası vardır. Yani sana hiç bir açık kapı bırakmamış anlamına gelir bu durum...
    O yüzden sende takma hayatına bak o olmadan nasıl yaşıyorsan biraz zaman geçtikten sonra gülüp geleceksin bu durumlara ayrıldığın için tabiki üzgün olacaksın ama atlatacaksın millet neler atlatıyor. Hiç bir açık kapı olmadan hiç bir şey olmaz. Seni kız çok seviyor olabilir ama duygularıyla haraket ederse böyle duygularıyla haraket etmez mantığıyla düşüncesiyle haraket eder ise bitmiştir komple

15
    2 Yorumla
    • Hevinay
      Hevinay
      +1 yıl

Bende sadece whatsaaptan engllemedi istediğin zaman yaz dedi ben yazmasam yazmaz yani ne demk istyor

Yorumla
    • Yargı34
      Yargı34
      +1 yıl

@Hevinay valla benimde eski sevgilim heryerden engeledi ama ben istedim dayanamıyorumdum artık okadar seviyorumdum ki onu ben istedim o engel kalkarmi bilemem

Yorumla
  • kurebalsu
    kurebalsu Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Her yerden engelliyorsa çok sinirlenmiş de olabilir. Şahsen ben önemsemediğim birini engellemem beni çok rahatsız etmiyorsa arayarak mesaj atarak taciz etmiyorsa

14
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok sinirlendirdim sürekli mesaj atarak bıktı benden :/

Yorumla
    • Dlkzn01
      Dlkzn01
      +1 yıl

Döner eminim! Aynısı bende yaşadım istemiyorsan engelle dedim, onunda engelleyesi varmış engelledi.. sonra döndü lakin giden gitmişti artık eskisi olmadı hiç bişey ona bir daha güvenemezdim !

Yorumla
  • sirilenka
    sirilenka Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkekse kolay dönmüyor benim vardı 2 yıl oldu nasıl inadı varsa hiç kaldırmadı. Zaten geneli hemen yenisini buluyor umut etme kendine vakit harca bak gör daha mutlu olacaksın hatta dönmek isterse kabul etmeyeceksi. Bir de 30 yıllık deneyimimle söylüyorum gideni iyi hatırlamayın kendinizi daha kötü hissedersiniz sanki tüm hata sizdeymiş gibi düşündürüyor pişmanlıklar keşkeler peşinizi bırakmıyor giden defolsun ya. ;)

35
    0 Yorumla
  • GamzeliiMavish
    GamzeliiMavish Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bende ayni durumu yaşadim hemde 2 defa ilk ve şu anda 3 nji defa ayrildik. Hepsindede heryerden engelliyor arkadaşlarimi bile engelliyor bana ait hiç bişey birakmiyo. Daha önceki ikisindede bitdi imkansiz artik bizden bisey olmaz diyerek gitdi.2 defasindada tam 1 ay gecdiginde kendisi geri geldi. Ama şimdi 3 nji defa bilmiyorum daha 1 hafta oldu ama bu seferde ben aci bile çekemiyorum bende yiprandim galiba artik. B

14
    3 Yorumla
    • ysm35
      ysm35
      +1 yıl

noldu peki şuanki durum

Yorumla
    • Nisa_gokce02
      Nisa_gokce02
      +1 yıl

Bizde 1 buçuk yıldır beraberiz sürekli bir açık kapı vardı ama 2 gün üst üste hem telefonla konuşup hem bizim buluşmamıza 15 dk kala bana diyo ki 2 saat kimsenin telefonunu açmicam dönünce alırım seni bende sinirlendim gittim içtim kafam güzel oldu ağlama krizine girdim geldi aldı beni vurdu falan bıçak çekti boğazıma bileğimde hayla morluk var mesela sonra heryerden engeledi beni annemi tüm arkadaşlarımı onun arkadaşları da aynı şekilde engelediler beni ztn birtek WhatsApp'tan kulanıyorum herşeye rağmen dönsün istiyorum dün sapığın biri peşime takıldı takip ediyordu onunla karşılaştık tamamı 2 yabancı gibi çekti bastı gaza gitti çok koydu ama yemin ederim ya şu an anneyle konuşuyırum mesela annesi ztn ilk zamandna beri bırak oğlumu deymez falan diyodu sana ilgisi yok diyodu ama ben zamana bıraktım bakalım dönücek mi dua ediyorum artık gelsin diye sizin gibi 2 3 kere olmadı bizim 100 ü geçmişti daha fazladır hani halinize şükredin

Yorumla
    • Lsğfğwğwüfüw
      Lsğfğwğwüfüw
      +1 yıl

@Nisa_gokce02 kızım saçmalama çocuk sana b*çak çekmiş dövmüş seven bı insan bunu yapar mı? Hem de daha sevgilisiniz Allah korusun eglenirseniz mezara sokar bu adam seni git dogru düzgün insanlarla takıl hayatını mahfefme

Yorumla
  • şevval56
    şevval56 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

şey aradan 1 yıl gecmiş ama geri dondumu acaba çunki bende 3yıllık uzak mesafeli birbirimizi çok sevdiğimiz bi ilişki yaşıyorduk ama sevgılımı çok yoruyodum ve abisi kafasına girdi ayrıl ayrıl kafan rahatlasın diye oda gitti engelledi 2 kere falan konustuk daha 5 gün oldu ayrılalı sizce donermi seninki döndümü?

1
    2 Yorumla
    • Batuhanss51
      Batuhanss51
      +1 yıl

Knk bende aynısını yaşadım 4 yıllık durduk yere kavga ediyoduk bana guvenmiyodu Instagram hesaplarım ondaydi millete bana yalan söylüyordu kendini haklı çıkarmak için biraz egoist neyse geri döndürmeye calisiom ama olmicak gibi sebebini bile soylemiyo niye engelledigini olmazsa Instagram verim ordan konusalim yardımcı olayim

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

@Batuhanss51 Döndü mü son durum ne?

Yorumla
  • Elifffsghyhsaw
    Elifffsghyhsaw Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

At gibi giden it gibi doner emin ol illaki doner ne kadar imkamsiz gozuksede illa pisman olucak ama döndüğünde napicaksn kendini agirdan saticaksn onu herkes gibi goruceksin o napcak kudurucak ve dah cok pesinden kosucak emin ol ama sen onu kabul edersen ay bu benim cebimde diycek gidip gelicek oyle olan sana olucak.

19
    1 Yorumla
    • ysm35
      ysm35
      +1 yıl

bende aynıyım hep arıyorum ediyorum engelliyor açıyor filan çocuk çocuk

Yorumla
  • Gün_Doğar
    Gün_Doğar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl

Her yerden engelliyim. Bir zamanlar ağzından sevgi sözcükleri eksilmeyen sevgilim şimdi bana öfke dolu. Sizce geri dönme şansı var mı?

3
    2 Yorumla
    • Batuhanss51
      Batuhanss51
      +1 yıl

Dönmez bence kral ya bende aynısını yaşıyorum şu an

Yorumla
    • Sweatwitch
      Sweatwitch
      +1 yıl

Selamın aleyküm usta aradan çok zaman geçmiş de yinede merak ettim 4 ay oldu 3 yıllık ilişkim bitti ama şu an aynı durumdayiz geri döndü mü

Yorumla
  • linkerboy51
    linkerboy51 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

geri dönmez bence çünkü beni arkadaşım engelledi ve engellemeden önce defol dedi ve herşey başlamadan bitti.

3
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

defol demedi ama sürekli mesaj attığım ve ısrarcı olduğum için engellemek zorundayım kusara bakma böyle olmaz dedi :(

Yorumla
    • linkerboy51
      linkerboy51
      +1 yıl

ilgiden sıkılır genelde karşı cinsindeki kişiler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neyse hayırlısı napim sevmiyormuş demekki

Yorumla
    • linkerboy51
      linkerboy51
      +1 yıl

ben spor salonuna gidiyorum mesela kızlar spor salonunda mesela bana garip garip bakıyorlar bu kadar yakışıklı çocuk nasıl göbekli olur diye.. bu hayatta bakımlı insan olacaksın ki özgüvenin olsun.. ben bakımsızlığımın acısını yaşadım ve sabnalda arayışa girdim senin gibi ama bunun yanlış olduğunu biliyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu dediklerinin benim durmumla ilgisi ne ki.

Yorumla
    • linkerboy51
      linkerboy51
      +1 yıl

sanalda arama genelde çok ilgi gösteriyorsan sanal alemde olmuştur bu eminim. telefon da aslında sanal alem insanlar taktı internete..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sanaldı ama bağlandım baya başta böyle bir düşünce yoktu ikimizdede

Yorumla
    • linkerboy51
      linkerboy51
      +1 yıl

sanalda tanışacaksan şayet yüzyüze konuşmaya gayret et ve tanıyın birbirinizi.. ben mesela bu siteden bir kızla tanıştım hayal kırıklığı oldu ama ondan çok şey öğrendim o kız sayesinde spor salonuna yazıldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yüzyüze görüşmekten çekindiğim için sürekli bahane bulduğum için soğudu zaten.

Yorumla
    • linkerboy51
      linkerboy51
      +1 yıl

bence spor salonuna yazılmalısın.. bak ben yazıldım ve bugün bir kıza saati sordum bana gülerek cevap verdi ve saati söyledi.. bir gülüşle gönlünü yakabilir inan bana.. erkek tavlama taktiği vereceğimi söyleseler inanmazdım:)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkek tavlamak gibi bir derdim yok spor salonuna yazılma derdim de yok. kimseyi istem, yorum

Yorumla
    • Aloneking16
      Aloneking16
      +1 yıl

Ay isini şu an ben yaşıyorum. benimko sanal tanışmayı oyundan neyse hikayeyi anlatsam varya film film merak eden olursa yazarım

Yorumla
  • Yaseöz
    Yaseöz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Dönmez bırak heryerden engellmiş ayrıca biraz saygısı olsaydı engellmezdi zaten bırak hayır gelmez umur bekleme.

9
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok ısrar ettiğim için ve sürekli barışma mesajları attığım için rahatsız olup engelledi :(

Yorumla
    • Yaseöz
      Yaseöz
      +1 yıl

Seven adam bunu yapmaz işte kesinlikle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
  • RedMan_
    RedMan_ Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

belli olmaz donmez diye hesaba kat donerse supriz olur donmezse donmeyecegini bilincinde oldugun icin uzulmesin

5
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın her geçen gün umudumu yitiriyorum zaten.

Yorumla
    • Gerekyok000
      Gerekyok000
      +1 yıl

Yorum ne zaman yapılmış bilmiyorum ama şu an bende aynı durumdayım senin durumun ne oldu çok merak ediyorum lütfen hala buralaydaysan yazmanı istiyorum

Yorumla
    • keremaydn
      keremaydn
      +1 yıl

@Gerekyok000 kardesim Şu an aynısı bende var cok iyidik ufak tartısmadan sonra heryerden engelledi ama heryerden imkanı yok ulasamıyorum

Yorumla
  • keremaydn
    keremaydn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

beni heryerden engelledi oncedende ayrılmıstık ama birbirimizi seviyorduk yapamadıgını soyledi yoklugun kotu oluyor demisti ben erkek olarak sıkmadım ve hep sakin bir insanimdir en son kıskanmıstım onu ve ayrılmak istedi heryerden engelledi

2
    0 Yorumla
  • Katilmci
    Katilmci Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Aradan 1 yil gecti ne oldu dondumu soylermisin benim 3 yilik sevgilim son zamanalrda kendinden sogutmaya calisti ve degisti o cok seven insan beni terk etti her yerden engelledi

6
    0 Yorumla
  • mls23
    mls23 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Arkadaşlar sevgilimle ayrildik bir hafta sonra ozledim dedim mesajıma cevap vermedi bir gün sonrada engelledi heryerden eski sevgilisine donmus galiba kizi benle aldatmisti. engelimi acar mi

0
    1 Yorumla
    • Bilinmezzbirhiç
      Bilinmezzbirhiç
      1 yıl

Peki seninle aldattığından nasıl haberin oldu? Ve bu konu hakkında sana ne dedi eski sevgilisiyle ilgili. Ne zaman süre sonra o kıza döndü. Sonradında sana yazdı mı

Yorumla
  • Nerdensevdik
    Nerdensevdik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Sevgiliydik birden sessizliğe büründü mesaj atmamaya başladı bende sinir oldum numarasını sildim oda beni wattsapp tan engellemiş sizce nedeni ne olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ya kusura bakma soruları bakarken gördüm eynı şeyi bende yaşadım senin olayın aynısını geri döndümü?

0
    1 Yorumla
    • Hevinay
      Hevinay
      +1 yıl

Bilmem ya anlmayorm hem istediğinde yaz diyor hemde arkdas kalalım engeli kaldr diyince böyle iyi diyor ama yazarsam cevap veriyor Instagram engeline takma diyor burdan yaz cevp verrm dedi şimdi ne demek istdi

Yorumla
  • Bunaldim_Dostlar
    Bunaldim_Dostlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kardes kendine gel bunlar hepsi arkadaşım, sevse uzmezdi, sevse gitmezdi benim de bu aksam agzima patates sokup gitti !

2
    0 Yorumla
  • Fenerium92
    Fenerium92 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.

Sevenin ahini alırsa mutlaka

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ah etmedim ama kalbim çok kırgın :(

Yorumla
    • Fenerium92
      Fenerium92
      +1 yıl

Şahsen ben onu engeledim olmayacak bir şeyi bana yanlış yaptı gözümden düştü ki onu affetmem. Ama ahimi aldi. şu an aklıma geldiği zaman bile derin düşünmediğm halde ahım hala var. O yüzden kalbini nasıl kırdı bilmiyorum ama kalbini kiran bir insani sevmeye değmez nede hayır gelir ondan

Yorumla
  • Joffrey7
    Joffrey7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Her yerden engellediyse kesin kapıdan döner

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • Joffrey7
      Joffrey7
      +1 yıl

Sen bacayı aç ama soba ya da şömineyi yakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Açık konus ya :D

Yorumla
    • Joffrey7
      Joffrey7
      +1 yıl

Açık konuşmak gerekirse ne yap ne at camları kapat

Yorumla
  • Riaaa
    Riaaa Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Dönmez bekleme yapma.

3
    0 Yorumla
  • kcukgkyzu
    kcukgkyzu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Dönmez bana da donmemisti

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne zamandır engellisin

Yorumla
    • kcukgkyzu
      kcukgkyzu
      +1 yıl

Bilmem unuttum süresini

Yorumla
  • Çarşıı1903
    Çarşıı1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

biten şey başlarsa b*ka sarar gereği yok

1
    0 Yorumla
  • Kuralsız1234
    Kuralsız1234 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Dönerse ta ammina koyayım ben

3
    3 Yorumla
    • Kuralsız1234
      Kuralsız1234
      +1 yıl

Yalnıs anlama kendi sevgilim için dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da mı engelledi

Yorumla
    • Kuralsız1234
      Kuralsız1234
      +1 yıl

Yok engellemeyi ama gitti yok artik

Yorumla
  • Albert_pike
    Albert_pike Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Engel yemişsin boşver

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dönmez değil mi ya

Yorumla
    • Albert_pike
      Albert_pike
      +1 yıl

Hayır dönerse zaten eskisi gibi olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Döner ama et döner :D

(Maksimum Gizlilik)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Donmuyolar malesef ins doner

0
    0 Yorumla
  • bosskadir
    bosskadir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl

dönmez

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesin bilgi mi

Yorumla
    • bosskadir
      bosskadir
      +1 yıl

ben olsam dönmem o da dönmez unut sen pişmanlış yaşayacağına o yaşasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişmanlık yaşayacak olsa döner zaten.

Yorumla
    • bosskadir
      bosskadir
      +1 yıl

sen başkasına bakmadıkça pişmanlık yaşamaz onan öyle dedim
      sen başkasını sedikçe o pişman olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerden bilcek onu sanki görüştüğümüz yok mesafe uzak ve her yerden engelliyim

Yorumla
    • bosskadir
      bosskadir
      +1 yıl

öğrenince pişman olacak işte
      ama sen hertürlü unutacaksın onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an olay taze olduğu için üzülüyorum zamanla geçer elbette ama... Hayırlısı buymuş belki de.

Yorumla
    • bosskadir
      bosskadir
      +1 yıl

en güzelini sen söyledin hayırlsı

Yorumla
  • yareninceoglu
    yareninceoglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

döner

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Detayı da okudunuz mu :( dönse keşke ama umudumu yitiriyorumm

Yorumla
    • noobgirl
      noobgirl
      +1 yıl

Döndü mü?

Yorumla
    • osman323232
      osman323232
      +1 yıl

Döndü mü?

Yorumla
  • asaza0
    asaza0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

döndümü?

1
    0 Yorumla
  • Nur34i
    Nur34i Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Evet

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerden biliyorsunuz sizin de mi başınıza geldi

Yorumla
    • Nur34i
      Nur34i
      +1 yıl

Hep oyleler bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Döner umarım :(

Yorumla
  • Güneş_007
    Güneş_007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Döndümü?

0
    0 Yorumla
  • Renn_
    Renn_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Merak ettim döndü mü?

1
    0 Yorumla
  • Joaquim_
    Joaquim_ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Hayırlısı.

0
    0 Yorumla
  • zaosmik
    zaosmik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

dönmem

0
    1 Yorumla
    • Bilinmezzbirhiç
      Bilinmezzbirhiç
      1 yıl

Aldatıp terk etsende mi dönmezsin

Yorumla
  • fentymor000
    fentymor000 Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Gelir

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keşke gelse ya :(

Yorumla
    • fentymor000
      fentymor000
      +1 yıl

Pişman olur dayanamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç pişman gibi değildi zaten ilişkimiz 5-6 ay falandı ama ben çok bağlandım.

Yorumla
    • Sevdigim077
      Sevdigim077
      +1 yıl

döndü mü?

Yorumla
    • 1kelebeginruyası
      1kelebeginruyası
      +1 yıl

Döndü mü?

Yorumla
  • yalandolanherseyy
    yalandolanherseyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Dönedebilir

0
    0 Yorumla
  • ruscu_armi
    ruscu_armi Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Unut mazi oldu...

0
    0 Yorumla
  • Işıldayanparıltı
    Işıldayanparıltı Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Hayit

0
    0 Yorumla
  • ZamansızzzXsevgii
    ZamansızzzXsevgii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Ee sonuç ne oldu?

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Donmez bb

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her yerden engelleyen eski sevgili geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Engelleyen eski sevgili geri döner mi? 7 cevap verildi
Engelleyen eski sevgili döner mi? 25 cevap verildi
Aldatan eski sevgili geri döner mi? 7 cevap verildi
Küfür edip terk eden eski sevgili geri döner mi? 13 cevap verildi
Terk eden eski sevgili geri döner mi? 7 cevap verildi
HHer yerden engelleyen sevgili geri döner mi daha once defalarca döndü? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨