Bitti imkansız artık dedi. Ben ısrar edince de her yerden engelledi bıkıp ama hala döner diye içimde bir umut var :(
Cevabın nedir?
+1 yılBen bu durumu uzun süre yaşadım her yerden engellerdi ama benimle ilgili tweet atardı bende ona karşılık tweet atardım ara sıra whatsapp engelimi kaldırırdı sonra geri engellerdi onsuz yapamam falan diyorsun ama karşına öyle birisi çıkıyor ki zamanında ağlayıp üzüldüğün günler aklına geliyor gülüyorsun sadece :) akışına bırak sabırlı ol
384 Yorumla
Soran+1 yılbunun twitteri yok hiç engelimi de kaldırmadı :) Hiçbi yerden göremediğim gibi ulaşamıyorum da.. Ama dediğinde haklısın umarım o günler çabuk gelir de kurtulurum şu durumdan.
- 1 yıl
Bende şunu yaşadım ayrıldım 6 ay oldu 3 ay sonra bana hakaret mesajları attı ses etmedim 3 ay sonra tekrar görüşelim çay içelim mesajı attı kabul ettim evime geldi bir şeyler oldu haline acıdım barışır gibi olduk araştık benden sıcaklık görünce bu sefer bana ters yaptı olmaz bizden diye şimdi engellemiş 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılDönme ihtimali olan adam her yerden niye engellesin
2510 Yorumla
Soran+1 yılO anki ısrarlarıma ve çok üstüne gitmeme dayanamadı ve engelledi daha fazla yazmim diye
- +1 yıl
Sende her yerden engelle. Israr edersen kaybedersin bunu unutma
Soran+1 yılKaybetmek istemediğimden ısrar ettim zaten :( geri dönmez di mi
- +1 yıl
Israrcı olmaya devam esersen dönme ihtimalini zayıflatmış olursun başka bir işe yaramaz. Eğer senin ısrarlarına dayanamayıp ararsa buna dönmek denmez. Zavallı birini teselli etmek için olur ancak.
Soran+1 yılDönme ihtimali zayıfladı o xaman baya :( seven insan her şeye rağmen değer veren insanın dönmesi gerekmez mi ama.
- +1 yıl
Döndü diyelim, bir süre sonra sana brn başkasını seviyorum sana acıdığım için döndüm demiş olsa daha çok üzülmezsin. Severken nasıl mantığını kullandıysan, vazgeçerken de mantığını kullan
Soran+1 yılısrarcı değilim zaten artık. Hani olur ya bir kaç ay sonra özlediğini falan fark eder kendi kendine konuşmak ister falan. Birini seviyorsa zaten geri dönmez.
- +1 yıl
Bir kaç sonra dönecekse hiç dönmesin daha iyi.
Soran+1 yılof offf
- +1 yıl
Döndümü sana
+1 yılBen 5 ay eski sevgilimin peşinden kosmustum başkasıyla çıktı engelledi kufurler etti sonra başkasına asik oldum başkasıyla çıktım bunu öğrendi ve 1 yıl sonra o cocuktan ayirdigimi duyunca bana paşa paşa geri döndü simdi de ben istemiyorum
360 Yorumla
Canim her türlü döner etrafı dinleme erkekler çok sinirliyken ilk akla geleni yapar engellemiş bu büyük sorun değil ki engellediği gibi kaldırır 😉☺☺
449 Yorumla
Soran+1 yılbitti bir daha aramızda bir şey olması imkansız dedi ama :( bilmiyorum belki benim ona verdiğim kadar değer vermemiştir.
- +1 yıl
Böyle sakin düşünme ve aşırı israr etme değer ver kendine tatlım ağırdan al onsuzda yapar gibi sebebi de şu erkek şöyle düşünüyor nsilsa bana aşık ölüyor bitiyor ne zaman donsem affeder? Anladin mi canim? Ve içini rahat edici bisi diyim benim arkadaşımın sevgilisi tam 8 ay sonra köpek gibi pişman oldu bak unutma erkek erken tavır alır ama ne zaman olursa olsun DÖNERRR☺☺😉
Soran+1 yılinşaallah moral verdin gerçekten teşekkür ederim.
Soran+1 yılteşekkür ederim gerçekten iyi geceler :)
- +1 yıl
bende aynı dertten muzdaribim hep engelledi ve açtı filan ama hep ben aradım yani görüyormuş o programdan şu an yine engelliyim mesela henüz bir ictaat yok sıkılmış olabilir artık oda. engelledi geçen açıp baktı kapadı gene yapar öyle arada ama ciddi gibi bu kez. dün öyle çok aradımki nasolsa görüyor diye ama dönüş yapmadı
- +1 yıl
delii1 bana mesaj atma şansınız varsa bişey sormak isterim
- 1 yıl
Merhaba benim erkek arkadasim da ortada bi sebep yokken engelledi her yerden. Üç farklı yerden ulaştım sürekli sinirli anıma denk geldi yine ararım seni deyip aramadı bugün iki hafta oldu çok üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
16Cevap
Kardeşim başıma geldi. Daha önce ayrıldım ama her zaman açık bir kapı vardı. Birincisi eğer kız seni engellemiyor ve ayrılıyor ise o zaman hiç korkma sadece başın biraz sürtsün istiyordur. Biraz zaman vereceksin sonra tekrar konuşursun. Ama şimdi ikinci durum şu şekilde ayrıldın seni whatapp instragm twitter her yerden engelledi ise artık kafasında komple bitirmiştir. O yüzden beklemenin ya da yazmanın ne sana nede ona faydası vardır. Yani sana hiç bir açık kapı bırakmamış anlamına gelir bu durum...
O yüzden sende takma hayatına bak o olmadan nasıl yaşıyorsan biraz zaman geçtikten sonra gülüp geleceksin bu durumlara ayrıldığın için tabiki üzgün olacaksın ama atlatacaksın millet neler atlatıyor. Hiç bir açık kapı olmadan hiç bir şey olmaz. Seni kız çok seviyor olabilir ama duygularıyla haraket ederse böyle duygularıyla haraket etmez mantığıyla düşüncesiyle haraket eder ise bitmiştir komple152 YorumlaHer yerden engelliyorsa çok sinirlenmiş de olabilir. Şahsen ben önemsemediğim birini engellemem beni çok rahatsız etmiyorsa arayarak mesaj atarak taciz etmiyorsa
142 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirlendirdim sürekli mesaj atarak bıktı benden :/
Erkekse kolay dönmüyor benim vardı 2 yıl oldu nasıl inadı varsa hiç kaldırmadı. Zaten geneli hemen yenisini buluyor umut etme kendine vakit harca bak gör daha mutlu olacaksın hatta dönmek isterse kabul etmeyeceksi. Bir de 30 yıllık deneyimimle söylüyorum gideni iyi hatırlamayın kendinizi daha kötü hissedersiniz sanki tüm hata sizdeymiş gibi düşündürüyor pişmanlıklar keşkeler peşinizi bırakmıyor giden defolsun ya. ;)
350 Yorumla
+1 yılBende ayni durumu yaşadim hemde 2 defa ilk ve şu anda 3 nji defa ayrildik. Hepsindede heryerden engelliyor arkadaşlarimi bile engelliyor bana ait hiç bişey birakmiyo. Daha önceki ikisindede bitdi imkansiz artik bizden bisey olmaz diyerek gitdi.2 defasindada tam 1 ay gecdiginde kendisi geri geldi. Ama şimdi 3 nji defa bilmiyorum daha 1 hafta oldu ama bu seferde ben aci bile çekemiyorum bende yiprandim galiba artik. B
143 Yorumla- +1 yıl
Bizde 1 buçuk yıldır beraberiz sürekli bir açık kapı vardı ama 2 gün üst üste hem telefonla konuşup hem bizim buluşmamıza 15 dk kala bana diyo ki 2 saat kimsenin telefonunu açmicam dönünce alırım seni bende sinirlendim gittim içtim kafam güzel oldu ağlama krizine girdim geldi aldı beni vurdu falan bıçak çekti boğazıma bileğimde hayla morluk var mesela sonra heryerden engeledi beni annemi tüm arkadaşlarımı onun arkadaşları da aynı şekilde engelediler beni ztn birtek WhatsApp'tan kulanıyorum herşeye rağmen dönsün istiyorum dün sapığın biri peşime takıldı takip ediyordu onunla karşılaştık tamamı 2 yabancı gibi çekti bastı gaza gitti çok koydu ama yemin ederim ya şu an anneyle konuşuyırum mesela annesi ztn ilk zamandna beri bırak oğlumu deymez falan diyodu sana ilgisi yok diyodu ama ben zamana bıraktım bakalım dönücek mi dua ediyorum artık gelsin diye sizin gibi 2 3 kere olmadı bizim 100 ü geçmişti daha fazladır hani halinize şükredin
- +1 yıl
@Nisa_gokce02 kızım saçmalama çocuk sana b*çak çekmiş dövmüş seven bı insan bunu yapar mı? Hem de daha sevgilisiniz Allah korusun eglenirseniz mezara sokar bu adam seni git dogru düzgün insanlarla takıl hayatını mahfefme
şey aradan 1 yıl gecmiş ama geri dondumu acaba çunki bende 3yıllık uzak mesafeli birbirimizi çok sevdiğimiz bi ilişki yaşıyorduk ama sevgılımı çok yoruyodum ve abisi kafasına girdi ayrıl ayrıl kafan rahatlasın diye oda gitti engelledi 2 kere falan konustuk daha 5 gün oldu ayrılalı sizce donermi seninki döndümü?
12 Yorumla- +1 yıl
Knk bende aynısını yaşadım 4 yıllık durduk yere kavga ediyoduk bana guvenmiyodu Instagram hesaplarım ondaydi millete bana yalan söylüyordu kendini haklı çıkarmak için biraz egoist neyse geri döndürmeye calisiom ama olmicak gibi sebebini bile soylemiyo niye engelledigini olmazsa Instagram verim ordan konusalim yardımcı olayim
- +1 yıl
@Batuhanss51 Döndü mü son durum ne?
+1 yılAt gibi giden it gibi doner emin ol illaki doner ne kadar imkamsiz gozuksede illa pisman olucak ama döndüğünde napicaksn kendini agirdan saticaksn onu herkes gibi goruceksin o napcak kudurucak ve dah cok pesinden kosucak emin ol ama sen onu kabul edersen ay bu benim cebimde diycek gidip gelicek oyle olan sana olucak.
191 YorumlaHer yerden engelliyim. Bir zamanlar ağzından sevgi sözcükleri eksilmeyen sevgilim şimdi bana öfke dolu. Sizce geri dönme şansı var mı?
32 Yorumla- +1 yıl
Dönmez bence kral ya bende aynısını yaşıyorum şu an
- +1 yıl
Selamın aleyküm usta aradan çok zaman geçmiş de yinede merak ettim 4 ay oldu 3 yıllık ilişkim bitti ama şu an aynı durumdayiz geri döndü mü
+1 yılgeri dönmez bence çünkü beni arkadaşım engelledi ve engellemeden önce defol dedi ve herşey başlamadan bitti.
312 Yorumla
Soran+1 yıldefol demedi ama sürekli mesaj attığım ve ısrarcı olduğum için engellemek zorundayım kusara bakma böyle olmaz dedi :(
- +1 yıl
ilgiden sıkılır genelde karşı cinsindeki kişiler
Soran+1 yılneyse hayırlısı napim sevmiyormuş demekki
- +1 yıl
ben spor salonuna gidiyorum mesela kızlar spor salonunda mesela bana garip garip bakıyorlar bu kadar yakışıklı çocuk nasıl göbekli olur diye.. bu hayatta bakımlı insan olacaksın ki özgüvenin olsun.. ben bakımsızlığımın acısını yaşadım ve sabnalda arayışa girdim senin gibi ama bunun yanlış olduğunu biliyorum..
Soran+1 yılbu dediklerinin benim durmumla ilgisi ne ki.
- +1 yıl
sanalda arama genelde çok ilgi gösteriyorsan sanal alemde olmuştur bu eminim. telefon da aslında sanal alem insanlar taktı internete..
Soran+1 yılsanaldı ama bağlandım baya başta böyle bir düşünce yoktu ikimizdede
- +1 yıl
sanalda tanışacaksan şayet yüzyüze konuşmaya gayret et ve tanıyın birbirinizi.. ben mesela bu siteden bir kızla tanıştım hayal kırıklığı oldu ama ondan çok şey öğrendim o kız sayesinde spor salonuna yazıldım
Soran+1 yılyüzyüze görüşmekten çekindiğim için sürekli bahane bulduğum için soğudu zaten.
- +1 yıl
bence spor salonuna yazılmalısın.. bak ben yazıldım ve bugün bir kıza saati sordum bana gülerek cevap verdi ve saati söyledi.. bir gülüşle gönlünü yakabilir inan bana.. erkek tavlama taktiği vereceğimi söyleseler inanmazdım:)))
Soran+1 yılerkek tavlamak gibi bir derdim yok spor salonuna yazılma derdim de yok. kimseyi istem, yorum
- +1 yıl
Ay isini şu an ben yaşıyorum. benimko sanal tanışmayı oyundan neyse hikayeyi anlatsam varya film film merak eden olursa yazarım
Dönmez bırak heryerden engellmiş ayrıca biraz saygısı olsaydı engellmezdi zaten bırak hayır gelmez umur bekleme.
93 Yorumla
Soran+1 yılÇok ısrar ettiğim için ve sürekli barışma mesajları attığım için rahatsız olup engelledi :(
Soran+1 yılhaklısın
belli olmaz donmez diye hesaba kat donerse supriz olur donmezse donmeyecegini bilincinde oldugun icin uzulmesin
53 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın her geçen gün umudumu yitiriyorum zaten.
- +1 yıl
Yorum ne zaman yapılmış bilmiyorum ama şu an bende aynı durumdayım senin durumun ne oldu çok merak ediyorum lütfen hala buralaydaysan yazmanı istiyorum
beni heryerden engelledi oncedende ayrılmıstık ama birbirimizi seviyorduk yapamadıgını soyledi yoklugun kotu oluyor demisti ben erkek olarak sıkmadım ve hep sakin bir insanimdir en son kıskanmıstım onu ve ayrılmak istedi heryerden engelledi
20 YorumlaAradan 1 yil gecti ne oldu dondumu soylermisin benim 3 yilik sevgilim son zamanalrda kendinden sogutmaya calisti ve degisti o cok seven insan beni terk etti her yerden engelledi
60 YorumlaArkadaşlar sevgilimle ayrildik bir hafta sonra ozledim dedim mesajıma cevap vermedi bir gün sonrada engelledi heryerden eski sevgilisine donmus galiba kizi benle aldatmisti. engelimi acar mi
01 Yorumla- 1 yıl
Peki seninle aldattığından nasıl haberin oldu? Ve bu konu hakkında sana ne dedi eski sevgilisiyle ilgili. Ne zaman süre sonra o kıza döndü. Sonradında sana yazdı mı
+1 yılSevgiliydik birden sessizliğe büründü mesaj atmamaya başladı bende sinir oldum numarasını sildim oda beni wattsapp tan engellemiş sizce nedeni ne olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya kusura bakma soruları bakarken gördüm eynı şeyi bende yaşadım senin olayın aynısını geri döndümü?
01 Yorumla
+1 yılKardes kendine gel bunlar hepsi arkadaşım, sevse uzmezdi, sevse gitmezdi benim de bu aksam agzima patates sokup gitti !
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılSevenin ahini alırsa mutlaka
42 Yorumla
Soran+1 yılah etmedim ama kalbim çok kırgın :(
- +1 yıl
Şahsen ben onu engeledim olmayacak bir şeyi bana yanlış yaptı gözümden düştü ki onu affetmem. Ama ahimi aldi. şu an aklıma geldiği zaman bile derin düşünmediğm halde ahım hala var. O yüzden kalbini nasıl kırdı bilmiyorum ama kalbini kiran bir insani sevmeye değmez nede hayır gelir ondan
Her yerden engellediyse kesin kapıdan döner
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAçık konus ya :D
Dönmez bekleme yapma.
30 YorumlaDönmez bana da donmemisti
22 Yorumla
Soran+1 yılne zamandır engellisin
+1 yılbiten şey başlarsa b*ka sarar gereği yok
10 Yorumla
+1 yılDönerse ta ammina koyayım ben
33 Yorumla- +1 yıl
Yalnıs anlama kendi sevgilim için dedim
Soran+1 yılO da mı engelledi
- +1 yıl
Yok engellemeyi ama gitti yok artik
+1 yılEngel yemişsin boşver
03 Yorumla
Soran+1 yılDönmez değil mi ya
- +1 yıl
Hayır dönerse zaten eskisi gibi olmaz
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDöner ama et döner :D
(Maksimum Gizlilik)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDonmuyolar malesef ins doner
00 Yorumladönmez
08 Yorumla
Soran+1 yılKesin bilgi mi
Soran+1 yılPişmanlık yaşayacak olsa döner zaten.
Soran+1 yılNerden bilcek onu sanki görüştüğümüz yok mesafe uzak ve her yerden engelliyim
Soran+1 yılşu an olay taze olduğu için üzülüyorum zamanla geçer elbette ama... Hayırlısı buymuş belki de.
+1 yıldöner
03 Yorumla
Soran+1 yılDetayı da okudunuz mu :( dönse keşke ama umudumu yitiriyorumm
- +1 yıl
Döndü mü?
döndümü?
10 YorumlaEvet
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz sizin de mi başınıza geldi
Soran+1 yılDöner umarım :(
Döndümü?
00 YorumlaMerak ettim döndü mü?
10 YorumlaHayırlısı.
00 Yorumladönmem
01 Yorumla- 1 yıl
Aldatıp terk etsende mi dönmezsin
+1 yılGelir
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke gelse ya :(
- +1 yıl
Pişman olur dayanamaz
Soran+1 yılHiç pişman gibi değildi zaten ilişkimiz 5-6 ay falandı ama ben çok bağlandım.
- +1 yıl
döndü mü?
- +1 yıl
Döndü mü?
+1 yılDönedebilir
00 Yorumla
+1 yılUnut mazi oldu...
00 Yorumla
+1 yılHayit
00 Yorumla
+1 yılEe sonuç ne oldu?
00 YorumlaDonmez bb