Herkese merhaba. Geçen sene başlayan ve mükemmel giden ilişkim ben geçen Mayıs’ta 2 aylık yurtdışında çalıştığım sürede zedelendi. Zedelenmesinin sebebi ise ben oradayken Üniversite bölümümden bir kızla buluştuğumu ona söylememek oldu. Fakat bölümümden olan o kızın orda olduğunu daha önce söylemiştim. Sevgilim bu duruma çok sinirlendi ve 1-2 gün trip attı. Ben Türkiye’ye dönene kadar ki süreçte bana karşı biraz şüpheci davranıyordu ama her şey normaldi. Türkiye’ye döndükten sonra 10 gün karantinada kalmam gerektiğini söyledi. Çünkü kendisi korona konusunda çok hassas. Döndükten sonra karantinamın 4. Gününde benim onun üstüne gitmemden ötürü bir tartışma yaşandı. O akşam ara verelim dedi. 3 gün sonra ben mesaj attığımda her şey normal konuşurken o akşam ayrılmak istiyorum arkadaş kalalım dedi. Ben de ısrarcı olmadan biraz sitem dolu bir yazı yolladım. O akşam öyle kapandı derken 2 gün sonra yüz yüze görüştük. Yaptığım hatanın sebebini mantıklı bir şekilde anlattım ve yüzünün içine bakarak onu hala cok sevdiğimi söyledim. O da benden zaman istedi ve sarılarak o gün normal şekilde ayrıldık. Onu taksiye bindirdikten sonra bana mesaj attı. Yürüyeceğini bilseydim beraber binerdik diye ve oradan muhabbet başladı. 1 hafta boyunca nerdeyse ilk adımı o attı derken araya yine kopukluk girdi ve 3-4 günde bir mesajlaşmaya başladık. Hayatımdaki olan biten önemli şeyler hakkında bana mesaj atıyordu hep (abimin nişanı, doğum günüm vs.) bu süreçte attığım bir resime de beğeni yaptı. Hala takipleşiyoruz. Keza annemle de takipleşiyor ve annemin 2 gün önce attığı resmi beğendi. Biz ise şu an 10 gündür konuşmuyoruz. Attığım hikayelere neredeyse hemen bakıyor. Asıl merak ettiğim ise şartlar böyleyken ilişkiye tekrar başlamamız mümkün mü sizce? Bugüne kadar sadece 1 kere tartıştık onda da tatlıya bağlandı. Beni sevdiğini hala hissediyorum fakat biraz inatçı ve fevri bir yapısı var. Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılık konuşmasının üstünden 2 ay geçti bu arada.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşte böyle kızlara gereğinden fazla değer verirsen , böyle rahatça sana derki : arkadas kalalımmm , sık tır gıt de bence olmaz artık bence.
Fazla değer verdiğim doğru. Böyle bir meseleden dolayı niye arkadaş kalmak ister ki o zaman. Bağı komple koparsaydı.
İşte hata sende abicim sevsen de ona mesela karın veya eşinmiş kadar değer verme yoksa böyle kolayca saçma sebeplerden bırakıyolar , bahanesinide bulmuş hanım efendi vay be
Valla dostum az da olsa etkileşimimiz var ama düzelmesi için beklemekten başka şansım kalmadı sanırım.
Sen ona arkadaş kalalım deseydin onun tepkisi ne olurdu , iyicene bi düşün , ondan sonra onunla tekrar bi ilişki yaşamak istiyosan yaşa
Kendisi somut bir adım atsa yavaş yavaş düzelecek her şey. Ama hala net bir adım yok. Zamanla düzelecek diye umut ediyorum hep. Yoksa umut olmazsa hiçbir şey olmuyor :)
Bence o seni bırakmış sende alış yoksa sonradan daha pişman olucaksın boşver kız mı yok dünyada daha iyi , senin sevginin değerini bilecek nankör olmayan birini bul , vardır mutlaka
Kız var olmasına da. Yeni birine güvenmek... her şeyi yeniden inşa etmek... bunlar çok yorucu süreçler. 1-2 sene geçmesi gerekiyor yeni ve ciddi bir ilişki için açıkçası. o yüzden insan ister istemez huyunu suyunu bildiği ve sevdiği için daha çok çabalamak istiyor :/
Kendisine hic toz kondurmuyo bu kız aç gözünü aga bi gün evlenmek istediginde yine 2 seneni harcıycaksın zaten illa onunla diye birşey yok.
Neden o kızla buluştunuz ki anlayamadım ve neden sakladınız yani açıkçası benim sevgilimde 1 ay sonra üni için kıbrısa gidiyor böyle bir şey yapsa bende konuşmam
Kendisi de erkek arkadaşlarıyla görüşüyordu ama bana haber veriyordu. Kızla buluşma sebebim ise onun kurye hesabını kiralamak içindi. Sevgilime söylemiştim bu durumu. Daha önce hiç buluştunuz mu diye sorduğunda yalan söylememek adına buluştuk dedim ve ordan koptu olay
O zaman işler değişir kendiside görüşüp laf ediyorsa sıkıntı:((
Kendisi görüşüyor. Ama görüşmeden önce bana haber veriyordu. Tek sıkıntı benim haber vermemem oldu :/ bir ilişki koçuna danıştığımda kendisi demişti güven kırıklığı vs. olduğunda sizi hayatınızda bile tutmaz diye. Ki dediğim gibi hayatımda olan biten bazı özel durumları hala merak ediyor. Ama şu an konuşmayalı 10 gün oldu ve en uzun gün :/ bu sefer ben kendimi geriye çekmeyi düşünüyorum. Sizce etkili olur mu bu yöntem? En sonuncuda adımı ben atmıştım çünkü