İlişkiden sıkılıp ayrılan bizi yarım bırakan eski sevgilim döner mi?

8 aylık bi ilişkiydi bi zamanlar sürekli ayrıl-barış yaşadık sonra 2 ay falan kavgasız gayet mutlu yürüttük sonra ben farklı bir şehire çalışmaya gittim ilk 1 ay yine iyiydik fakat kavga etmeye tekrar başladık ve uzaklaştık. 60-65 gün yüzyüze görüşemedik işimden dolayı, uzak mesafenin ilk 30 günü birlikte gerisi ayrıydık kısaca. Uzaktayken ilk ayrılığımızda, ayrı da olsak geldiğinde görüşelim vs demişti. Sonrasında 2 3 kere daha barışıp ayrıldık ve ipler koptu. İşten dönmeme 10 gün kala falan yazdığımda artık ilişki istemediğini, yokluğuma alıştığını, eskisi gibi hissetmediğini, artık sevmediğini vs. söyledi. Konuşma devam etti, binevi boşa bitirdiğini ve çözebileceğimizi vs söyledim ama nafile. Kafada bitirmiş olduğunu anladım ve saldım. İşten dönmeme 2 gün kala görüşecek miyiz diye sordum, ilk başta ne gerek var ikimiz için de zorlaştırmaya gerek yok falan dedi, tamam dedim ve numarasını sildim. Akşam tekrar yazdı yazdı 8 ayın hatrına bunu geri çevirmek istemiyorum ama kesinlikle barışmak istemediğimi bil vs dedi ve 2 3 gün sonra yüzyüze buluştuk. Buluşma gayet iyiydi hala sevgiliymişiz hiçbir şey yok gibiydi. Sohbet aktı gitti, olay ilişkiden açılınca hayallerimizin planlarımızın olduğunu ve çok boktan sebeplerden ilişkinin bittiğini vs söyleyince bol duygusallık vs ağlamalar yaşandı tabii. O, her ilişkinin başlayıp bittiğini hayatta böyle şeylerin olduğunu yapcak bir şey olmadığını vs söyleyen taraf tabiki. Ben bizi yarım bıraktığını, uzak ilişki yaşadığımızı ve artık burada olduğumu, şu an anlık hislerle hareket ettiğini ve 3 ay 5 ay veya 1 yıl sonra ilişki isteyeceğin kafaya geldiğinde artık benim olmayacağımı ve çok geç olacağını söyledim. Sessiz kaldı. Buluşma sırasında bi süre iletişim kurmamamızın ikimiz için de iyi olacağını söyledi ayrıca. Aynı üniversitede okuyoruz, şubattan beri binevi uzak mesafeye döndü ilişkimiz. Hep Eylül'ü bekliyorduk ve yazı atlatırsak gerisi mutluluk düşüncesindeydik ikimiz de her neyse. En son sarıldık ettik evime döndüm. En azından birbirimizi iyi hatırlayacağız.

Kafamı karıştıran olay ise; hala ona aldığım pofuduk bir oyuncak var ona sarılarak uyuduğunu söyledi, ona aldığım hediyeyi kullanıyor vsvs. Sana çok değer veriyorum tarzında şeyler söylüyor, ayrıyken birisiyle birlikte olup olmadığımı ve kesinlikle olduğuma inandığını söylüyor. İnstagram'da neden takipçi sayımı arttırdığımı vs soruyor yani binevi kıskanıyor hala.

Bu kişiye verdiğim süre ise 2-3 hafta. Döndü döndü, yoksa tabak çevirmeye devam. 1 haftası doldu, kesinlikle yazmıyorum hiçbir yerden stalklamıyorum aramızdaki iletişim yok. Geri döner mi, pişman olur mu diye düşünüyorum. Bi yandan artık istemiyorum, bir yandan geri dönüp egomu tatmin etsin istiyorum. İlla pişman olacak bundan eminim. Eylül'de okullar açılacak her yer anı, küçük bi şehir ve çok dengesiz bir insan.

Sizce sana çok değer veriyorum ama artık ilişki istemiyorum, eskisi gibi hissetmiyorum bla bla laflar ederek barışmak istemeyen bir kızın pişman olma süresi nedir?

İlişkiden sıkılıp ayrılan bizi yarım bırakan eski sevgilim döner mi?