8 aylık bi ilişkiydi bi zamanlar sürekli ayrıl-barış yaşadık sonra 2 ay falan kavgasız gayet mutlu yürüttük sonra ben farklı bir şehire çalışmaya gittim ilk 1 ay yine iyiydik fakat kavga etmeye tekrar başladık ve uzaklaştık. 60-65 gün yüzyüze görüşemedik işimden dolayı, uzak mesafenin ilk 30 günü birlikte gerisi ayrıydık kısaca. Uzaktayken ilk ayrılığımızda, ayrı da olsak geldiğinde görüşelim vs demişti. Sonrasında 2 3 kere daha barışıp ayrıldık ve ipler koptu. İşten dönmeme 10 gün kala falan yazdığımda artık ilişki istemediğini, yokluğuma alıştığını, eskisi gibi hissetmediğini, artık sevmediğini vs. söyledi. Konuşma devam etti, binevi boşa bitirdiğini ve çözebileceğimizi vs söyledim ama nafile. Kafada bitirmiş olduğunu anladım ve saldım. İşten dönmeme 2 gün kala görüşecek miyiz diye sordum, ilk başta ne gerek var ikimiz için de zorlaştırmaya gerek yok falan dedi, tamam dedim ve numarasını sildim. Akşam tekrar yazdı yazdı 8 ayın hatrına bunu geri çevirmek istemiyorum ama kesinlikle barışmak istemediğimi bil vs dedi ve 2 3 gün sonra yüzyüze buluştuk. Buluşma gayet iyiydi hala sevgiliymişiz hiçbir şey yok gibiydi. Sohbet aktı gitti, olay ilişkiden açılınca hayallerimizin planlarımızın olduğunu ve çok boktan sebeplerden ilişkinin bittiğini vs söyleyince bol duygusallık vs ağlamalar yaşandı tabii. O, her ilişkinin başlayıp bittiğini hayatta böyle şeylerin olduğunu yapcak bir şey olmadığını vs söyleyen taraf tabiki. Ben bizi yarım bıraktığını, uzak ilişki yaşadığımızı ve artık burada olduğumu, şu an anlık hislerle hareket ettiğini ve 3 ay 5 ay veya 1 yıl sonra ilişki isteyeceğin kafaya geldiğinde artık benim olmayacağımı ve çok geç olacağını söyledim. Sessiz kaldı. Buluşma sırasında bi süre iletişim kurmamamızın ikimiz için de iyi olacağını söyledi ayrıca. Aynı üniversitede okuyoruz, şubattan beri binevi uzak mesafeye döndü ilişkimiz. Hep Eylül'ü bekliyorduk ve yazı atlatırsak gerisi mutluluk düşüncesindeydik ikimiz de her neyse. En son sarıldık ettik evime döndüm. En azından birbirimizi iyi hatırlayacağız.
Kafamı karıştıran olay ise; hala ona aldığım pofuduk bir oyuncak var ona sarılarak uyuduğunu söyledi, ona aldığım hediyeyi kullanıyor vsvs. Sana çok değer veriyorum tarzında şeyler söylüyor, ayrıyken birisiyle birlikte olup olmadığımı ve kesinlikle olduğuma inandığını söylüyor. İnstagram'da neden takipçi sayımı arttırdığımı vs soruyor yani binevi kıskanıyor hala.
Bu kişiye verdiğim süre ise 2-3 hafta. Döndü döndü, yoksa tabak çevirmeye devam. 1 haftası doldu, kesinlikle yazmıyorum hiçbir yerden stalklamıyorum aramızdaki iletişim yok. Geri döner mi, pişman olur mu diye düşünüyorum. Bi yandan artık istemiyorum, bir yandan geri dönüp egomu tatmin etsin istiyorum. İlla pişman olacak bundan eminim. Eylül'de okullar açılacak her yer anı, küçük bi şehir ve çok dengesiz bir insan.
Sizce sana çok değer veriyorum ama artık ilişki istemiyorum, eskisi gibi hissetmiyorum bla bla laflar ederek barışmak istemeyen bir kızın pişman olma süresi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
"8 aylık bi ilişkiydi bi zamanlar sürekli ayrıl-barış yaşadık sonra 2 ay falan kavgasız gayet mutlu yürüttük sonra ben farklı bir şehire çalışmaya gittim ilk 1 ay yine iyiydik fakat kavga etmeye tekrar başladık ve uzaklaştık. 60-65 gün yüzyüze görüşemedik işimden dolayı, uzak mesafenin ilk 30 günü birlikte gerisi ayrıydık kısaca. Uzaktayken ilk ayrılığımızda, ayrı da olsak geldiğinde görüşelim vs demişti. Sonrasında 2 3 kere daha barışıp ayrıldık ve ipler koptu. İşten dönmeme 10 gün kala falan yazdığımda artık ilişki istemediğini..."
8 ay gibi kısa bi sürenin içinde bol bol kavga ve bol bol ayrilik var. Sence sen böyle bi iliṣkiyi kendine yakıṣtırıyor musun? bikac günlük mutluluk için bence bunu kendine yapma ve kimse kimsenin zamanını çalmasın. Buna harcadığın zamana enerjiye yazık. Baṣka birini bul daha mutlu olursun emin ol. Gelse ne değiṣecek ki? egon tatmin olmaz emin ol. Yine ayril baris kavga olacak. Sen bu filmi önceden izledin zaten. Ayriliği kabul et ve yoluna bak gelirsede onu kabul etme bu kadar basit. Siz gencliği çok basit saniyorsunuz ama sunun surasinda 10 bilemedin 15 sene yasayacaksin gencligini sonrada birini bulup evlenip yaslanacaksin yani birinde israr edip zamanini boṣuna harcamaya değer mi?
Evet haklısın dediklerinin farkındayım, planlarımız ve hayallerimiz vs vardı her ilişkide oldugu gibi biraz klişe ama yarım kalmışlık hissediyorum. Alışılmışlık var tabiki. Kendimi topluyorum, o süre içinde de geri dönme süresi veriyorum kafamda onun için. Yaptığım hataları düşünüp ders çıkarıyorum, ilişki içindeyken göremediğim şeyleri görebiliyorum. Kısacası duygusal anlamda kendimi geliştiriyorum. Tabii dönerse daha düzgün ilişkimiz olabilir çünkü okullar açılacak sürekli ayrıl barış yaşayacağımızı sanmıyorum yüzyüzeyken kavga etmedik hiç. Dönmezse de yerini doldurabilecek şartlara sahibim, yaptığım hatalardan çıkardığım derslerle daha düzgün bir ilişkiye başlayabilirim ileride ama o da gözümde büyüyor, tekrar birini hayatına dahil edip yaşanmışlıklar katmak vakit geçirmek vs. Yine de onunla kurduğumuz hayalleri yaşamak istiyorum içten içe. Sanırım sorunun cevabı evet değmez fakat alışılmışlık hissini aşmaya çalışıyorum.
Yani 8 aylik bi iliski nekadar gözüne büyük gözüksede 8 ay cok kisa bi süre aslinda ve anladigim kadariyla ikinizde baya gencsiniz. Sen kendini nekadar gelistirdiğini düṣünsende karsi taraf geliṣtirmemiṣ olabilir. Bu iliṣkiden öğrendiklerini baṣka iliṣkinde uygularsin ve böylelikle daha saglikli bir birlikteliğin olur veya o da kendini geliṣtirir ve gelirse daha iyi olur ama ben sahsen sanmiyorum. Hayallere kendini kaptirma daha güzel hayaller kuracagin insanlar cikacak hayatina bir kisiyle kendini kisitlama
Evet haklısınız ben 23 o ise 21 yaşında. Dediğiniz doğru karşıdaki geliştirmediği sürece yine bitecek. Her ilişki bitiyor ve bitecek, bi erkek ve bir kadının birbiriyle tam anlamıyla anlaşıp uzun yıllar birlikte olması sadece hollywood filmlerinde mümkün sanırım. :/
Kizin o laflari dedigi icin pisman olma suresi senden daha iyi bir erkekler tanisip onunla iliskiye baslayana kadar olur😅 uzgunumm
ne seninle ne de başkasıyla uzun bi süre ilişki istemiyorum falan dedi. Seninle yaşadığım ilişki beni doyurdu tatmin etti falan filan dedi işte. Biriyle tanışır mı bilemem, belki de tanıştı o yüzden vazgeçti bizden değil mi? tanışırsa yapcak bir şey yok, merak ettiğim konu ona verdiğim süre zarfında dönme şansı var mı o konuda akıl almak için yazdım :D 2 3 haftayı geçtikten sonra pişmanlığı vs bir anlam ifade etmeyecek benim için çünkü binevi kendi kendini şartlandırma gibi düşünebilirsin.
Mevzu sevdigin kadinsa iliskinize bictigin zaman kendini sartlandirdiginla mi sinirli? 1 ay degil 2 ay sonra gelse kabul etmeyecek misin yani
Etmem çünkü 2 ay içinde neler yaptığını bilemeyeceğim, belki başkası için terketti istediği gibi olmadı ve geri döndü? Veya çok fazla gecelik ilişki yaşadı ve bunu bilemeyeceğim. Bi kişide uzun süre takılı kalmayacak duygusal güce sahibim sanırım ben de 2 hafta daha bekleyip başka dallara atlarım, onun için süre biçtim. Sevmesine seviyorum ama istemeyen birini belki döner diye de 2 ay 3 ay 5 ay bekleyemem, duygumu kontrol altına alırım.
He iki ayda birini bulur ama bir ayda bulamaz mi😂 kanka belki onceden var ne biliyorsun? Ya da kiz belki ilk ay cinselligi fazla yasayacak ikinci ay durulacak
Sen hzaklasmak icin bahane ariyorsun. Tanidigim birinede cok benziyorsun hadiiin iyi aksamlar
ilk 1 ay biriyle yatıp kalkacağını sanmıyorum :D aklı başında bir kadın uzun süreli bir ilişkisi biter bitmez bir başkasının kollarına atmaz kendini, ha atan az bi kesim var ama öyle biriyle ilişki içinde değildim. uzaklaşmak için bahane değil ki bu, onun kendini düşünüp barışmama kararı vermesine karşılık ben de kendimi düşünüp kafamda ona süre biçiyorum ve bu bahane mi oluyor :D ne istiyorsunuz yeşilçam filmlerindeki gibi aşk mektupları yollayıp aylarca yıllarca onu bekleyip Sezai Karakoç misali onu severek ölmemi mi :D
Severek öl demedim ki😂 bir ay bekleyenle iki ay bekleyen adamin duygulari arasinda cok bir degisim olmaz. Verdigin sure komik geldi