23 yaşıma geldim bir kişiye bile teklif etmedim. Birçok arkadaşım hatta abim çirkin olduğumu söyledi. Ben de hiç denemedim. Ama onlar demeseydi de denemezdim herhalde. Çünkü o kadar uzaklar ki arkadaş olmak bile zor nerde kaldı sevgili olucaz. Size de "Ben buna teklif etsem kesin reddeder" gibi geliyor mu? Ben mesela şu an herhangi bir kızın benim teklifimi kabul edebileceğine inanmıyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılBirincisi hiç çirkin değilsin.. Herşeyden önce kendini sevmeyi bil! Kendinle mutlu ol! Özgüvenini sağdan soldan çirkin vs gibi laflarla kırma... Ayrıca ben şahsen bilgili kitap okuyan kendini geliştiren bilimsel makale okuyabilen bir erkeği daha çekici bulurum! Kendini geliştir! Bunlae seni zaten çekici yapacağından etrafında ki arkadaş çevrende çoğalacak sohbetinin muhabbetinin bir tadı bir heyecanı olacak elbet kızlar sana hayır demez:) herkes zeki bir eş sevgili ister :)
01 Yorumla- +1 yıl
Birsürü kitap okuyorum. Tarih , bilim kurgu , kişisel gelişim , fantezi, roman, matematik, fizik, Dergi de okuyorum bilim ve teknik, chip, level, elle. Tercümanlık yapıyorum (ingilizce). Okulda sürekli dans geceleri paintball kayak dalış gezi düzenliyorum. Sosyal çevrem aşırı kalabalık sadece bir wp grubu kurarken 3saatimi harcıyorum. Zeka olarak gerizekalıyım. Tip olarak bişey yok.
En İyi Cevaplar
+1 yılBende oyle derdim. Platonik oldu. Karsilik aldigimda oldu. Bu kadar ozguvensiz olma. Herkesin bir alicisi var elbet.
117 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bişey. Beni kim anlar? hiç sevgilisi olmamış eşşeğe benzeyen diğer arkadaşlar. Senin sevgilin olmuş beni anlaman imkansız.
- +1 yıl
Sevgiliden saymiyorum bile ikiside hataydi.
- +1 yıl
Hiç öpüşmedin yani?
- +1 yıl
Ne alaka niye opuseyim. Evlenmeden kimseyle opusmem.
- +1 yıl
Sevgiliden saymiyorum dedigim soyle ki sevgili iliskisi gibi olmadi gani bir tanesi ihanet etti bir tanesinden de ben ayrildim
- +1 yıl
Bunlar yakışıklı mıydı değil miydi?
- +1 yıl
1. Çok tipsizdi :(
- +1 yıl
Diğeri ihanet ettiğine göre 2. diğeri. Çünkü 1. den sen ayrılmıştın. Ayrıldığın kişinin tipsiz olması çok manidar. Öteki de ihanet edebilecek kadar yakışıklı demek ki. Bu işler tiple alakalı NOKTA
- +1 yıl
Senin ozguvenin olmazsa bir ölüden farkin kalmaz o zaman yasayan ölüsün sen.
- +1 yıl
Özgüven nasıl kazanılır? bir kız sana bakar baktığını fark edersin. bir kız senin hakkında yakışıklı der. Facebookta fotoğraf atarsın 50 tane kız beğenir. bir kafede oturup bir kızla bakışırsın (bu arada hiç yaşamadım nasıl bişey merak ediyorum) bu şekilde özgüvenin artar. Öyle halan gelip yakışıklı oğlum benim diye yorum atınca iyice berbat oluyor.
- +1 yıl
bana çok bakan mı oldu ben hep platoniktim ama hayat enerjimi düşürmem zaten bazı şeyler yeri ve zamanı geldiğinde yaşanacak bende kendime "ya benimle kim evlenir" diye söylüyorum
- +1 yıl
Neyse tamam teşekkür ederim görüşlerin için. Ben bu muhabbetten. Ben çirkin birine baktım ama sana kimse bakmaz dediğini anlıyorum.
- +1 yıl
abartyorsun yaa
- +1 yıl
çirkin değilsin ve ben ne çirkinler gördüm
- +1 yıl
Senin birsürü çirkin görmüş olman benim çirkin olmadığım anlamına gelmez. Demedim mi ben anlayamazsın sevgilin olduysa anlaman mümkün değil. Hiç olmayacak benim düşüncem bu. Senin hissiyatını anlıyorum bir çocuk özgüveni kırılır sen de yapabileceğini bilirsin hadi bir daha dene dersin. Ama bu durum öyle bir durum değil. Bisiklet sürmeyi öğrenmek gibi bişey değil. bir bisiklet seni tipin kötü diye aşağılamaz. Bisiklet sürmeyi öğrenmek zordur. Bir kızı kendine aşık etmek imkansızdır.
- +1 yıl
Cok karamsar konusuyorsun sen boyle susunursen onune bakamazsin hayat sana haram olur
- +1 yıl
Ben öyle düşünüyorum valla 18 yaşındayken de böyle düşünüyordum kimse bana bakmaz diyordum 23 yaşındayım hala hiç sevgilim olmadı demek ki haklıymışım kimse bakmadı harbi
+1 yılsen zaten basdan kaybetmissin baskan kendine guvenini yitirmissin hersey tiple olmuyo tiple olsaydi guzel kizlarin yaninda cirkin insanlar olmazdi anlatabildimmi kendine guven birini begendinmi git konus icine atma icine atmakdansa red yemek iyidir her zaman kendine guven bak bakim sonra neler olcak bana yazarsin :)
09 Yorumla- +1 yıl
Tiple oluyor. O adamların yanındakiler para için ordalar onlar ayrı. Cihan diye bir arkadaşım var 50-60 tane sevgilisi olmuş çocuk yakışıklı baya. Ceyhun diye de çirkin bir arkadaşım var. Hiç sevgilisi olmamış. Ama kişilik olarak Ceyhun 500 tane cihan eder. Herşey tiple olmuyorsa bunu açıklayın bana valla hergün 50 kıza teklif edecem.
- +1 yıl
kardesim ona bakiyosan benimde 60 tane sevgilim oldu sanki ben yakisiklimiyim bunu soyle bana bunu acikla ben sana tamam haklisin diyim
- +1 yıl
Sevgilin olmuşsa yakışıklısın abi neyin var iyisin işte.
- +1 yıl
var kardesim sarisin mavi gozlu peki ben bu kizla nasil birlikdeyim soruyorum sana ozguvenim sayesinde sende biraz kendine guven artik
- +1 yıl
Özgüvenin sayesinde falan değil tipini beğenmese olmazdı
- +1 yıl
halami kardesim :) sen ilerde anlican bu isi ozaman cok pisman olcan neyse ben sana diyebilxekleirmi dedim isder uygula isder uygilama sana kalmis bisey
- +1 yıl
Uygulamıcam tabi ki işe yaramaz ben de teklif edip red yediğim kızların sayısını mı tutayım. Ben kimseye teklif etmedim etmem. Reddedileceğimi bile bile niye teklif edeyim.
- +1 yıl
Sen takmissin kafaya zaten red yiycem diye adamim boswer sen kimseye yaklasma kuruntu yapmisin saplantiya donusdurmusun bunu ben sana birakdim isder uygula isder uygulama keygin bilir ama sevdigin asio oldugun biri olursa biri senden once davranip gotururse ozaman kafani tasa vurursun
- +1 yıl
Benim hoşlandığım herkesi zaten başkası aldı. Ve hepsinde ne kadar haklı olduğumu görmüş oldum. Çünkü hepsinin hayatına giren erkeklerin hepsi yakışıklı erkekler
+1 yılNeyle besliyolar kanka sizi. Ne bu şekilcilik ya. Kendine gücen valla iş orda bitiyor gerisi hikaye, masal, fabl tiyatro ne. Dersen...
01 Yorumla- +1 yıl
bir yanda cihan 60 kızla çıkmış 50sine çakmış. bir yanda ceyhun 100 kıza teklif etmiş 99u reddetmiş biri cevap vermemiş. bir yanda da ben hiçkimseye teklif etmedim. Cihan yakışıklı ben ve ceyhun çirkin. Ceyhun özgüvenlidir ama çirkin. Niye olmuyor o zaman? Hadi beni sktr et. Ben ayar tutmaz olmuşum biri tipe bak dediğinde ayna getirin laan diye bağırıyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
4Cevap
Sonsuza kadar böyle gitmez illa seninde kaderinde olan vardır abin ve arkadaşların kendi tiplerine baksın sanki david beckham a.. q
143 Yorumla- +1 yıl
Abim çok yakışıklı.400den fazla kız arkadaşı oldu. Yaz tatilinde 90 gün vardı 90 farklı kızla eve geldiğini biliyorum. David Beckham yakışıklı ama ünlü olmadığını düşün. Aynı şey.
- +1 yıl
400 sayısını abarttığımı düşünüyorsan cidden abartmıyorum. Abim ve ben tam zıt kutuplar. Biri aşırı yakışıklı biri çürük yumurta. Babam da yakışıklı adamdır beni çöpten falan bulduklarından şüpheleniyorum.
- +1 yıl
Cok abarttin bence kimse o kadar yakisikli olamaz 😂
- +1 yıl
@gizemli_bayan Hepinizin eşşeğe benzeyen sevgilileri mi var anlamadım ki? . Neden olamaz? hergün birini ayarlayınca 1 yıl 35 günde 400 sevgili yapar.
- +1 yıl
Instagrami var mi merak ettin cidden
- +1 yıl
@gizemli_bayan Hiç sosyal medya hesabı yok.
- +1 yıl
En cirkin insanin bile alicisi var karamsar olma. Bende kendimi begenmem. Şu an kadar sevgimr karsilik alamamistim. 1 defa aldim onda da hüsran. Ama hayat devam ediyor hayatima illa birileri girip cikacak seninde oyle internetten tanis biriyle
- +1 yıl
@gizemli_bayan karşılık almışsın sonuçta. Benim karşıma biri çıkınca 6 kulhü 2 elham okuyor. Ateist arkadaşım bile dindar oldu Allah yoksa bunu kim çarpmış? diyor. Sonuçta çirkin insan hiçbişeyi hak etmiyor.
- +1 yıl
Karsilik veren bendim o degil!!
- +1 yıl
Bu kadar karamsar olma illaki birini bulursun
- +1 yıl
@gizemli_bayan sevgimr karsilik alamamistim yazmışsın. Sevgime karşılık alamamıştım ne demek?
- +1 yıl
Evet farkındayım.
- +1 yıl
Platonik oldugum oldu demek istedim yani
- +1 yıl
@gizemli_bayan Sonuca bakarım ben. Sevgilin olmuş mu? olmuş.
- +1 yıl
Sevgili iliskisi gibi olmadi diyorum? Sadece ciktik olan bu bir yakinlasma vs olmadi
- +1 yıl
@gizemli_bayan Tamam ben hiçbir kızla yanyana gelmedim elim bir kızın eline bile deymedi. Çirkin olduğum için onlar yakışıklı olduğu için senin yanında durmuşlar hiç olmazsa. Var mı daha diyeceğin bişey?
- +1 yıl
benim sevgilim oldu ama elini tutmadım? ayrıca çok yakışıklı değildiler 1. hüsran 2. normal 3. flört bile olmadı eh işte
- +1 yıl
@gizemli_bayan sevgilin olmuş mu olmuş. Ben ona bakarım istersen hiç yüzünü görme. Sonuçta sen o erkeği beğenmişsin ve kabul etmişsin. Ben diyorum ki bu tiple beni kimse kabul etmez.
- +1 yıl
Kardeş bir erkegin ozguveni olmali ozguvensiz erkek hicbirsey ifade etmez. Sen ilerde evlenmiycen mi sanki karsina hic mi kimse cikmiycak. Bu kadar kapatma kendini
- +1 yıl
@gizemli_bayan bu tiple kim çıkacak karşıma. Biri çıkarsa da hayırlı biriyle evlendiririz. Özgüven dediğin nasıl kazanılır? bir kız yolda yürürken bakar, bir cafede bir kızla kesişirsin, biri numaranı ister bir kızın senin hakkında yakışıklı dediğini duyarsın. Sen bunların hepsini yaşayan erkeklerdeki özgüvenin aynısını bunların hiçbirini yaşamamış bir erkekte olmasını bekliyorsun. Bunları yaşamayınca özgüven olmaz tabi. Başka türlü özgüven yapılamaz
- +1 yıl
Sanki erkekler beni mi kesiyor hos bulduklarim bakmiyor bana bu kadar guvensiz olmaa
- +1 yıl
@gizemli_bayan hoş bulduklarım bakmıyor diyon ya hoş bulmadıklarına da sen bakmıyon de mi. İşte çirkin olunca kimse bakmıyor özgüven de olmuyor.
- +1 yıl
Laaa beni begenen olmuyor ki bakayim?
- +1 yıl
@gizemli_bayan Beğenen olmasa niye gelip teklif ediyolar? Bak bana kimse teklif etmedi?
- +1 yıl
Bana teklif eden olmadi!!!
- +1 yıl
@gizemli_bayan Karsilik veren bendim o degil!!
Niye yazıyon o zaman. - +1 yıl
O beni seviyormus ama ben ona gittim o bana gelmedi
- +1 yıl
@gizemli_bayan tamam işte bana kimse gelmedi gelene kadar beklicem. Yakışıklı olmasaydı da sen gitmezdin. İnanmıyorum yani
- +1 yıl
Cok yakisikli degil benim dikkatimi ceken sempatikligi ve ses tonu oldu. Yani tipini onemsemem. O yuzden bir kiz icin tip degil karakter davranislar onemli. Sempatik ozguvenli olursan dikkat cekeceksindir.
- +1 yıl
@gizemli_bayan Saf çirkinlik abidesiyim. Sempatiklik yok ses tonum bok özgüvenliyim diyemiyorum çünkü yalan söyleyemiyorum.
- +1 yıl
Of sen böyle oldugun surece kimse seni sevmez sen once kendini sev ki baskalarida seni sevsin cok bunalim konusuyorsun ben daraldim
- +1 yıl
@gizemli_bayan ben de onu diyorum zaten. Beni kimse sevmez diyorum.
- +1 yıl
Sen kendini sevmezsen zaten kimse seni sevmez? Sevgilisi olanlarin cogu ozguvenli. Tipi olmasada kendine guvenen erkekler var ki kizlar ozguvene onem veriri
- +1 yıl
@gizemli_bayan Çirkin biri ben yakışıklıyım diyor ve kızlar bu adamdan etkileniyorlar. Çok mantıklı
- +1 yıl
Ya ben onu mu diyorum arkadasim? Beni anlamak istemiyormusun. Bazi insanlarin ic guzellikleri dis goruntusunu bastirir. Tipinden cok sempatikligi ve esprituelligiyle dikkat ceken insanlar var. Ve cok insanin dikkatini hareketler ceker. Soyluyorum sana yakisikli ve pisirik birimi dikkat ceker? Yoksa tipi normal olup kendini ortamlarda daima on planda tutan birimi? Ki sen cirkin degilsin.
- +1 yıl
@gizemli_bayan Ben ortamlarda sürekli konuşmacı konumundayım. Ama ben konuşurken kızları görüyorum beni dinleyen yakışıklı çocuğu kesiyorlar. Konuşma bitince de gidip söylüyorum şu kız sana bakıyordu diye
- +1 yıl
Yani yakışıklı olan her zaman daha fazla dikkat çeker
- +1 yıl
Kardes durum vahim bir psikolaga git sen güven az kendine
- +1 yıl
@gizemli_bayan yahu anlattıklarım yalan değil ki beni tanıyan bütün kızlar kanka diye damga yapıştırıyor. Hani bana yazmasın diye
- +1 yıl
Sanki bize olmuyor. Bizde kanka damgasi yedik.
- +1 yıl
@gizemli_bayan tamam işte olmuyor yani zorlamaya gerek yok
+1 yılKimseye teklif etmedim bunu düşünmedim de. Her zaman reddeden tarafımdır. Ama herşeyi görünüşe bağlı olmadığını anlamak olgunluk gerektirir. Bu nedenle fazla yorma kendini
025 Yorumla- +1 yıl
Neden reddettin peki?
- +1 yıl
Etrafımdaki yakışıklı erkeklerin hepsinin 50-60 tane sevgilisi olmuş. Çirkinlerin hiç olmamış. Aradaki fark nedir?
- +1 yıl
Ben olgun olmadığım için sana soruyorum.
- +1 yıl
Hepsi yakışıklı , ukala , zengin ha bir de düşünmeyi bir hobi olarak görürlerdi. Kalıp olan insanlardan nefret ederim.
Sana gelince biri seni kalbin için sevmeli diğerleri geçici şeyler.
- +1 yıl
Aradaki fark o 50 60 kişinin kalbe önem vermemesi
- +1 yıl
Cihan diye bir arkadaşım var yakışıklı. Kızlar peşinde çocuğun. Ceyhun diye bir arkadaşım var dünyada bu kadar iyi bir insan daha var mıdır merak ediyorum. Cihanın sevgililerini dizsek Ankara antalya arası çift şeritli yol olur. Ama ceyhunun hiç olmamış. Ceyhun benim gibi çirkin. Yani bu denkleme göre. Herşey dış görünüştür diyemez miyiz? Ceyhunun cihandan ne eksiği var? Tip eksiği var. Benim de hiç olmadı benim cihandan ne eksiğim var? tip eksiğim var. Amaaan neyse ben olgun değilim anlamam böyle şeylerden.
- +1 yıl
Hiç Ceyhun un Cihan dan fazlalıklarını düşündün mü? İkisi de biriyle sevgili olsalar ve ikisi de bir kaza yapsa (Allah korusun) ve yüzleri tanınmaz hale gelse Ceyhun u seven insan onun yanında kalır diğeri ise gider. Ceyhun çok daha şanslı birinin onu neyi için sevdiğini anlayabilecek durumda. Hayatta en değerli şey kalptir , ve o kalbi ilk kez emanet edeceği gerçek bir kız için bu kalp tipinden daha değerlidir. Olgun olmaya da fazla gerek yok sadece düşün. Sıradaşı şeyler denklemlerde yer alamayacak kadar degerli ve nadirdir. Önemli olan sıradışı şeylere değer verebilmektir.
- +1 yıl
Diğerinin gideceğini nerden biliyorsun? Cihanın peşinden ayrıldığı kızlar aylarca koşuyor. Olay 1 kişi olsun tam olsun değil. Olay hiç olmaması zaten. Cihan istese çok rahatlıkla evlenebilir. Ceyhun veya ben öyle değil. Cihan bir kıza teklif edeceğinde kabul eder mi etmez mi diye düşünmüyor. Ne zaman kabul eder acaba diye düşünüyor. Geç kabul ederse ayrılırım diyor. Biz kabul eder mi etmez mi diye düşünmüyoruz. Biz kabul etmeyecek niye teklif edelim diye düşünüyoruz. Sonuç olarak tip hiç önemli değil mi diyorsun yani?
- +1 yıl
Tıp gerçek bir kalbe sahip olan insanlar için önemli değildir. Bu Cihan ın kalitesizliginin göstergesidir. Ben gibi çok insan yok etrafta açık konuşayım. Farklıyım herkes Başak dendiğinde durur bir . Ama düşüncelerim bunun gerçekten sevebilecek insanlar için gereksiz olduğunu söylüyor. Ve siz de denemekten korkmayın gerçekten sevdiğiniz kişiye teklif etmekten ve bilgin olsun diye söylüyorum , tipsiz olarak adlandırılacak konumda değilsin. Yine de sıfatlardan arın , hiçbirine ihtiyacın yok.
- +1 yıl
Ben denemem şansımı. Olmayan şeyin neyini deniyim? Gördük insanların düşüncesini. Anket yapıyoruz soruyoruz belli oluyor ben çirkin erkek istemem diyorlar. Ben birine teklif edersem de çirkinsin diye reddeder. Başka nedenler de bulabilir tabi."Ben seni arkadaşım olarak görüyorum" gibi.
- +1 yıl
Senin kararını değiştiremem öyle gözüküyor
- +1 yıl
Tamam yarın 500 kıza teklif edicem biri kabul ederse şerefsi. zim.
- +1 yıl
Tanımadığın bir insana gidip direk edersen tabii ki reddederler.
- +1 yıl
Tanıdığım insanlara niye teklif edeyim. Direk kanka diye kendilerini güvene alıyorlar.
- +1 yıl
Çok sığ bakıyorsun
- +1 yıl
Ne yapıyım?
- +1 yıl
Sadece sakin ol otur yerine ve bekle.
- +1 yıl
23 yıldır bekliyorum bişey olmadı?
- +1 yıl
24. Yılda olur belki?
- +1 yıl
Bende bu tip varken çok zor bacım ya.
- +1 yıl
Sen hala buradaysan ben vakit kaybettim desene
- +1 yıl
Dediğini yapıyorum işte. Bekliyorum 24. yılda da olmazsa 25. yıl da beklicem bakalım.
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Hala kimse teklif etmedi bekliyim mi daha
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyeceğim , senin bulacağın sevgiliden ve senin onu sevme (!) şeklinden hayır gelir mi bu şekilde?
İnsanlar 30 40 yıl bekliyorlar o insanı bulabilmek için sen sadece 1 gün bekliyorsun. Bu işte yanlışlık var
Eğer böyle düşünüyosan kendini değiştirmekten başlayabilirsin:)
013 Yorumla- +1 yıl
Kendimi nasıl değiştireyim. Başka biri olmayı inan ben de çok istiyorum da eski seni getir yeni seni götür diye bir kampanya yok.
- +1 yıl
bir kere sıfıra vurdurmuştum saçları herkes dalga geçmişti. Sakal var şu an , giyim tarzı dediğin de erkek için kıyafet kısıtlılığı var etek giyecek halim yok pantolon gömlek işte daha ne.
- +1 yıl
normal siyah gömlek var orda. Tip çirkin olduğu için sana kötü geliyor.
- +1 yıl
İnstagram hesabım yok
- +1 yıl
Şöyle bir laf var bilir misin?"Bedri'ye altın semer vurmuşlar , Bedri yine Bedri"
- +1 yıl
Müzeyyen sen zaten kız değilmisin niye kızlara teklif etmeyi düşünüyosun?
04 Yorumla- +1 yıl
Yok be erkeğim. Bana mı teklif edicektin yoksa. Kızlar mavi hesap alıyor mu sandın burda ondan mı mavi hesap açtın? Bence tekrar aç
- +1 yıl
Valla bence de yani. Tipsiz erkeklere ölüm !
+1 yılKardeşim git spor yap vücudunu geliştir bak nasıl geliyolar sana :)
13 Yorumla- +1 yıl
5 yıldır aralıksız spor yapıyorum. Kimsenin geldiği falan da yok. O çirkin tesellisi
- +1 yıl
Sen yapamıyorsun demekki.
- +1 yıl
Sen demiyon mu spor yap vücudunu geliştir diye. Vücudumu geliştirdim zaten gelen yok. Hiçbir kızın aa şu çocuğun vücudu çok kaslı gidip de tanışayım dediğini de sanmıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfildeki sensen eğer tipsiz değilsin sacmalama :/ normalsin fakaf 23 den büyuk gösteriyosun
041 Yorumla- +1 yıl
İlkokul 7. sınıfta bir önümde kız oturuyordu. Dönüp "Sen abinin kılı olamazsın " dedi bir daha döndü "Tırrrrrnağı olamazsın" dedi. Sonra bir daha döndü dedim tamam olamam dur çünkü " boku olamazsın" a doğru gidiyordu muhabbet. Lise 1de sınıftaki kızlar "Bedri 9-D'den bir kız seni sordu" diye dalga geçtiler. Lise 2de benim hakkımda bişey bilmemesine rağmen Bedri senin hiç mi sevgilin olmadı? diye sordular. Olmadı dedim. Niye dedi. Bu soruyu Faruk'a değil de bana sorma nedeninle aynı dedim. Çünkü o yakışıklı onun olmuştur bunun bu tiple hiç olmuş mu acaba? Üniversite 1 sevgilin var mı? diye sordular sorudan bıktım var dedim kız içinden bir oh çekti. Ona yazmamdan korkuyor demek ki. Üniversite 3' sen ne biçim erkeksin bir kızın elinden tutmamışsın diye alay ettiler. Sınıfta kızlar hadi sınıfın en tipsiz erkeğini seçelim hep bir ağızdan 3 2 1 "Bedriiii" diye bağırdılar. Birbirini tanımayan kişiler tipsiz olduğumu düşünüyor. Siz hala tipsiz değilsin diyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl😑 gercekten çok tuhaf resimdeki gibi isen tipsiz değilsin işte onlar nasıl kisiler bilmiyorum bir insanla dalga geçmek vs hiç rastlamadim öyle kisilere her insan dört dörtlük değil sonuçta sende onlarla alay etseymissin :/ kisasa kısas he birde hic bir kizla sevgili olmamis yok bir kizin elini tutmadigin diye dalga gecenler bence seni cekemedikleri icin dalga geciyor biraz bunda ne var yani illa cool olmak icin bir kiza dokunmakmi gerekiyor bence sen takıldığın ortamı bir an evvel değistir ve biraz özgüvenli ve kendin ile barisik ol.
- +1 yıl
Valla haklılar. Hiçbi kızın elinden tutmamış erkeklere... gözüyle bakarlar. Benim çooook geniş arkadaş çevrem var hepsi iyi insanlar ama hepsi de çirkin diyor bana. Ortak görüş yani birbirini tanımayan insanlar böyle düşünüyor. Özgüven de kiloyla satılıyormuş gibi konuşma lütfen kolay kolay özgüven olmaz. bir kafeye giderim bir kızla gözgöze gelirim bir daha bakarsa bir gıdım özgüven point gelir. Biri laf atarsa level atlarım. Biri yakışıklı derse takla bile atarım. Özgüven öyle kolay değil.
Cevap sahibi+1 yılTipsizim tipsizim diyorsun sen kendin kuruntu yapıyorsun farkındamısın. Halada aynı şey iyimisin? Haline şükretmeyi öğrensene sen once bir eli ayaği olmayan kör insanlar bile senin kadar mızmızlanmıyor hayatlarını gayette güzel yaşıyorlar ve kimsede sen böylesin yok şöylesin diye o kisileri yadirgamiyor. Sen sert bir kisilik olsan kimse sana bir sey diyemez.
- +1 yıl
Benim ağız kırdığım da oldu diş söktüğüm de oldu. Ama birisi haklıysa ona bişey diyemem. Bana çirkin diyen adam abim 400+ kızla çıkmış cihan 50-60 kızla çıkmış ikisi de yakışıklı. Tanıdığım bütün kızlar beni çirkin görüyor. Hepsinin ortak özelliği daha tanışmamızın 2. gününden itibaren bana kanka diyen kızlar. Hepsini hayatımdan çıkardım tabi ki.
Cevap sahibi+1 yılIstesem su an 1 gunde 100 erkekle cikarim çirkin degilim fakat çirkin olsam dahi çıkarım. Sevgili olmakla yakısıkli olunmuyor :D kafandan atarmisin şunu cok kız goruyorum ben neredeyse cıkmadiği erkek kalmamis guzel kızlarmi inan bana tipsizim teki hepsi... her insanda tipe onem vermiyor guzel bir isin varsa iyi biriysen vs bir kız seninle kolaylıkla çıkar sen biraz acemisin ya daha o yüzden bence bütün bunlar 😑
- +1 yıl
Hangi kız gelip teklif eder bana? bir söyler misin? Çünkü ben çok kişiye aşık oldum çok hoşlandığım oldu hep onu görmeyerek konuşmayarak selam vermeyerek unuttum geçti. Ama hiçbirine şuna gidip de teklif edeyim demedim.
Cevap sahibi+1 yılKizlar zaten teklif etmiyor 😑 senin açılman lazim kendini gelistir diger alanlardada basarili olursan hic bir kiz sama hayir demez birde tipsiz degilsim profildeki sen degilsin galiba
- +1 yıl
Niye teklif etmiyorlar ya? Ben çok kız gördüm abime teklif eden hatta yalvaran. Bak benim parayla ilgili bir sıkıntım yok arabam var evim var. Kendimi de ne konuda geliştireceğimi bir türlü çözemedim. İngilizce ve Fransızca biliyorum tarih biyoloji matematik fizik kimya biliyorum. Astroloji biliyorum. Tarot biliyorum. Coğrafya biliyorum. Bilmediğim bir bok yok. Dans geceleri düzenliyorum rafting kayak paraşüt dalış , gezi düzenliyorum. Parayı da ordan kazanıyorum zaten de. Ne yaparsam yapayım bu tipi bir kıza kabul ettiremem ben.
Cevap sahibi+1 yıl👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊 sen gerçek hayatta böyle isen bende istemem seni dalgami geciyorsun hic bir seye gelmiyorsun sana ılımlı yaklaşıyım dedim ama yok. Hic bir seye gelmiyorsun. 8 kiz seni takip ediyor sende 20 kızi takip ediyorsun iste. Kendi bildigini okuyan cinslerdensin sanırım o kadar bilgiye sahip olan insan biraz mantıkli düşünür ve kafasini bu tarz seylere yormaz her sey tip sevgili değil yine kizlar bana bakmiyor diyeceksen yorum yapma.
- +1 yıl
Ben 20 kızı takip ediyorum hepsi de geri dönüş olarak takip ettiklerim. Yani biri takip edince takip ediyorum. Normalde o sayının 20ye20 olması lazım. Niye 20ye20 değil takip edip geri çekiyorlar. Ya başka derdim yok ki neyi takayım kafaya? Kutup ayıları çok yalnız diye mi dolaşayım? Sürekli çirkin diyip durdular 23 yıl boyunca sürekli eleştirilen birinin he tamam hemen değiştim demesini mi bekliyorsun? İkna olamıyorum kardeşim. Bana göre dünyanın en zor şeyi bir kızı kendine aşık etmek. Etrafımda gördüğüm de sevgilisi olan erkekler hep yakışıklı erkekler çirkin erkeklerin hiç sevgilisi olmamış. Olmasın zaten bunu savunuyorum. Benim sevgilim olsun demiyorum. Çirkin erkeklerin sevgilisinin olması saçma diyorum.
Cevap sahibi+1 yılGüncele bir resim atda gorek seni mersk ettim bu dediklerime gore profildekinin sen olduguna inanmiyorum. Net 😑
Cevap sahibi+1 yılProfildeki kisi 22 yasindada değil 30 dan asagi yok ayrica 😑
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/R37WXo.jpg benim olduğum belli oluyordur.
Cevap sahibi+1 yılBiliyordum. Insanlarla dalga gecmek hosunami gidiyor 😑
- +1 yıl
Ne konuda dalga geçmek?
Cevap sahibi+1 yılTipsizim yok kızlar bana bakmiyor vs kendi kendine hikaye uydurmalar sanırım yakışıklısın diye dur sunlarla bir dalga geceyim dedin yazık cidden tipin hic bir onemi yok onemli olan adamlik ve sözünün eri olma 👋👋👋👋 iyi kandirmalar size
- +1 yıl
Aynen aynen 500 tane sevgilim oldu. Kapıyı bir açıyorum 5 kız düşüyor içeriye. Kafan mı iyi? Çirkinim işte. Dişlerim ayrık , S'lerim peltek onu boşver kimse bakmıyor. Bütün arkadaşlarım ve abim çirkinsin diyor. Al sana facebook www.facebook.com/photo.php Arkadaşlarımın yorumlarına bak anlarsın zaten. Rol yapıp yapmadığımı. Bence sen şu an oyun oynuyorsun güya beni bu psikolojiden çıkaracaksın.
Cevap sahibi+1 yıl😑😑 anladım yakışıklısın facebook hesabini vermene gerek yok. Devam etmesen şakana birader 👋 iyi aksamlar dis dediğin nedir tel taktirirsin olur biter çok paran varmiş ya
- +1 yıl
Ya birader falan ne oluyor. Korkma sana teklif etmicem. Diğer kızlar gibi kanka ayağına bağlama istersen. Benim sakladığım bişey yok yalan söylemek de huyum değildir. Diğer sorduğum sorulara bakabilirsin. Şaka bir sefer yapılır. Ayrıca midene tüküreyim bana yakışıklı dedin ya. Öğğğğ
Cevap sahibi+1 yılAbim yasinda olduğun için oyle bir kelime kullandim. Belki kızlar sana bana bakmaz diye teklif etmiyorlardır hala dalga geciyorsun lutfen yapmayın.
- +1 yıl
Etrafta o kadar yakışıklı varken beni teklif edilecek kadar ilgi çekici bulmuyorlardır belki de. Facebookta bile meraba yazdığım kız engelliyor acaba neden?
Cevap sahibi+1 yılAbicim iyimisinn 😣😣😣 lütfenn ama ya sıktın kes ses yakışıklısım bitti ben son noktayi koydum artık yazma.
- +1 yıl
Tamam lan çok yakışıklıyım kızlar ölüyor uğrumda. Ekmek almaya giderken kapıyı bir açıyorum 5 tane kız düşüyor. Otobüste imza istemeye geliyor kızlar. Okulda sınıf önünde 50 tane kız bekliyor fotoğraf çektirmek için. İlla doğruyu söylettireceksin.
Cevap sahibi+1 yıl:D abartma yine abicim normal insansın iste her neyse iyi aksamlar çok konusmusuz 😑
- +1 yıl
Sen de çirkinim diyince inanmıyon yakışıklıyım diyince inanmıyon. Derdin ne senin?
Cevap sahibi+1 yılÇirkinim diye abartıyorsun yakısıkliyim diyede abartıyorsun ortan yok mu senin abartmaya bayılıyorsun herelde senin derdin ne? Daha bir kızla nasıl konusulucagini bilmiyorsun
- +1 yıl
Evet o özelliğim de meşhurdur. Hiç sevgilim olmadığı için bir kızla nasıl konuşulacağını bilmemem aşırı derecede normal bişey.
- +1 yıl
Yahu yakışıklı değilim ki çüklercesine çirkinim. Neyini kabul etmek istemiyorsun. Tamam abartmıyorum aşırı normal bişekilde çirkinim.
Cevap sahibi+1 yılİçtinmi sen? Abi kafa mı buluyorsun benimle kullandığın kelime çok çirkin
- +1 yıl
Evet ağzım da bozuk benim. Her yönüm çirkin kabul ettin mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet seni baya inceledim yaptigin yorumlar ve en son bir kizin ciplak resmini atmissin oda igrenc kusura bakma insanlarin kusurlarini yuzune vurmayo cok seviyorum
- +1 yıl
Oh be sonunda ya.
Cevap sahibi+1 yılTeşçillenmis terbiyesizsin artık hayırlı uğurlu olsun.
- +1 yıl
Terbiyesiz tipsiz biriyim.
Cevap sahibi+1 yılEvet insan sapik olunca yakisikliligida bes para etmiyor.
- +1 yıl
Yokluktan sapık olur insan. Cihan sapıklık yapmaz niye 50 kızla yatmış biri. Ben sapıklık yaparım niye görmemişim çünkü. Açlık var bende. Çirkin erkekler abaza olur. Yakışıklı erkek kızlarla herşeyi yapabildikleri için doygundurlar ve olgundurlar.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel ya bahanende hazır? Hangi universitede okuyorsun sen
- +1 yıl
Atılım üniversitesinde mütercim tercümanlık okuyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnkarali olarak 👍 iyi bir üniversite neyse abicim sizi çirkinliğinizle ve sapiklıgınizla bas basa birakip gidiyorum 👋 yazmassan sevinirim.
- +1 yıl
Engelle o zaman istesem de yazamam. Çirkin olduğumu kabul ettiğin için çok teşekkür ederim.
Ben de inanmıyorum çirkinim. Erkekler güzel kız peşinde
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkinsen lütfen az ötede yaşa. bir daha da benim sorularıma yanıt verme lütfen.
+1 yılEger zaten tipine bakip teklifini reddediyorsa bosver zaten dusunmeye kafaya takmaya degmez
01 Yorumla- +1 yıl
Haklı olarak herkes tipe bakıyor ama. Bende bu tip varken kimse kabul etmez diye düşünüyorum ve tek hakkım var birine teklif ettim diyelim reddettiği an bir daha kimseyle konuşmam bile. Çünkü ulan ben biliyordum reddedeceğini niye teklif ettim salaklık ettim diye kendime kızarım sürekli.
+1 yılla çirkin kız yok mu seviyeyi düşür sende
06 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorlar.
- +1 yıl
ee erkeklerde genel olarak güzel kızlardan hoşlanıyor :D yakışıklı erkek çirkin kıza bakmaz demi böyle düşün :D
- +1 yıl
Çirkin kız da çirkin erkeğe bakmaz sen de böyle düşün.
- +1 yıl
bakar bakar napacak kendi kendine sende varya
- +1 yıl
Valla herhangi bir kız kendini benimle cezalandırmak istemez.
- +1 yıl
abartma girdim tipinde iyi :D
+1 yılKendini gerçekleştiren kehanet
02 Yorumla- +1 yıl
Yani " Teklif etsem de kabul etmeyecek " düşüncesinden dolayı teklif etmemem ve kimsenin de kabul etmemesi durumu mu?
- +1 yıl
Evt
Gizli Üye(25-29)+1 yılne alaka canım benim sevgilimde çirkin ASHAD
05 Yorumla- +1 yıl
Mümkün değil.
- +1 yıl
Sevgilisi olan adamın çirkin olma ihtimali yoktur.
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya valla çirkin ben kime desem nasıl diye fotosunu atsam çirkin diyolar :D
Cevap sahibi+1 yılbana çoook yakışıklı geliyor o ayrı tabi çünkü karakterini seviyorum :D
- +1 yıl
Hadi yedim tamam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da çirkin diyolardı buldum italyanı😂😂
017 Yorumla- +1 yıl
Bana gerçekten çirkin olduğum için öyle diyorlar ama.
Cevap sahibi+1 yılPpdeki sen misin
- +1 yıl
evet
Cevap sahibi+1 yılÇirkin değilsin kanam
Cevap sahibi+1 yılKanka*
- +1 yıl
Bak nukleerbaşlıklı kız ne demiş. Görüş sahibiYaş: 18
3dak
ben sana ediyimi cok istiyisan it tipin yok iste tipsizsin gercekler aci kim. apsin seni maymincuk
Buradan anlayabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılSana olumlu yorum yapan birine bu şekilde tepki vermen ne kadar doğru? Ben olsam daha fazlasını söylerdim.
- +1 yıl
Sana da küfür etmek istemiyorum terket burayı
Cevap sahibi+1 yılÇirkinliğin neyse de gerızekalılığın yüzünden evde kalabilirsin
- +1 yıl
Merak etme iki beynin olsa da benle kapışamazsın. Evde kalsam kalsam şu eşşeklere taş çıkaran tipim yüzünden kalırım.
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse konuşurken beynini kyllanmayı ihmal etme. Burdan bakınca hiç de söylediğin gibi görünmüyorsun.
- +1 yıl
Nerde bir salaklık gördün de böyle söylüyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl"Sana da küfür etmek istemiyorum terket burayı" tam olarak şurda
- +1 yıl
Elinden ne geliyor görmek istedim. De pek canımı yakamadın.
Cevap sahibi+1 yılcanını yakmak gibi bir isteğim yok. Elimden de bir şey gelmezdi muhtemelen.
- +1 yıl
Profil resmindeki sen misin? :D
Cevap sahibi+1 yılHayır
+1 yılAbin kendini brad pitt saniyor sanirim
07 Yorumla- +1 yıl
Abim çok yakışıklı biri.400ü aşkın kız arkadaşı oldu. Otobüste bile kızların gelip teklif ettiğini hatırlıyorum.
- +1 yıl
Üniversiteye beni sormaya geldiğinde 5 kızın numarasını almış. Birini vereyim mi dedi yok abi ben kendi imkanlarımla alırım dedim. Lan sana kimse günahını vermez Bedri dedi.
- +1 yıl
O kadar da degildir tipi en fazla ne kadar iyi olacak ki? Sen de durur durur turnayi gozunden vurursun bosver
- +1 yıl
Tipi eskisi kadar iyi değil de hala laf atıyor kızlar.
- +1 yıl
Bosver ya yaslanmis iste
- +1 yıl
Hiç antalyaya geldin mi?
- +1 yıl
6 yasindayken
Hiçbir şey imkansız değildir
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar öyle geliyor bana
Kendinle ilgili sorunların var 1. Özgüven
06 Yorumla- +1 yıl
aa harbi mi çok şaşırdım ya bak şimdi.
- +1 yıl
Tamam ben yapmışım zaten tespiti sen niye üzerinden geçiyorsun. Biliyorum zaten özgüvenim olmadığını tipsiz olduğumu da biliyorum
- +1 yıl
Mal olduğumu da biliyorum onu unutmuşum bak :D
evet geliyor.
10 Yorumla
+1 yılEtmezler.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne etmezler. Soruya odaklan bana değil.
- +1 yıl
İmkansızlar
+1 yıleden olur
06 Yorumla- +1 yıl
Kim sen mi?
- +1 yıl
he ben
- +1 yıl
Yani eden olur diyorsun da şöyle düşün. Bu bana teklif etse ben kabul eder miyim acaba?
- +1 yıl
bilmem nisanli olmasam kabul ederdim benim icin tip onemli degil
- +1 yıl
Küfür etmek istemiyorum. Terket burayı
- +1 yıl
ben sana ediyimi cok istiyisan it tipin yok iste tipsizsin gercekler aci kim. apsin seni maymincuk
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası