1,5 ay oldu ayrılalı eski sevgilimden, çok özledim, çünkü ben engelledim hayatımdan çıkardım, hatalı sanıp kendimi
Aradım, telefonu ondan önce flört ettiğim kız açtı telefonu, meğerse bunla arkadaş imiş, yanına tatile gitmiş o
Neyse telefonu diğerine verdi, dedi rüyanda mı gördün beni felan seni birazdan ararım dedi 7 saat oldu ses seda yok.
Nasıl bir iş bu
Aradım, telefonu ondan önce flört ettiğim kız açtı telefonu, meğerse bunla arkadaş imiş, yanına tatile gitmiş o
Neyse telefonu diğerine verdi, dedi rüyanda mı gördün beni felan seni birazdan ararım dedi 7 saat oldu ses seda yok.
Nasıl bir iş bu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Iyi bir iş değil
oyun büyük kaç kurtar kendini bundan sonra sadece oyun oynarlar
Vallahi mi, ama ben özledim aradım, herhalde tekrar aramamı bekliyor, ya da diğeri yanında müsait değil ondan mı diyorum, hep soru işareti, Allah ını seven üstüme toprak atsın
arkadaşı seni tanidiysa (belki kizi kiskanir) o kıza akıl veriyordur şöyle böyle yap diye o yüzden taktik yapiyordur. ya da senin için oyun planları kuruyorlardir sonucta engellemişsin ve bu yüzden sana kin tutuyor olabilir.
Çok düşük ihtimal ile müsait değildir veya kafasi karisikdir.
Ama bir kere gururunu kirip adim atmissin bundan sonra batti balik yan gider hesabi yarina kadar ses cikmazsa yine dene eğer oyun oynicaklarsa karar verir zaten ya da konusmak istemiyorsa yine bi bahane bulur.
Aynen benim ki de akıl alır zaten, ben onu çok seviyorum yav, rüyalarıma giriyor artık, onu çok farklı sevmiştim, inşallah öbürünün yanından ayrılır biran önce
Evet tanıdı, merhaba Serkan bey dedi, müşteri temsilcim idi ya önce
anladim, dedigim gibi olmadi yarin yine yaz veya ara
Ama ben özlemiş aramışım masumca, yani kaç saat oldu dönmedi, aramazsa, bir daha üstüne düşüp kendimi daha da küçük düşürmenin anlamı yok ki
valla bilemem özleyen sensin yarin yazmazsan 1-2 ay sonra yine yazarsin sonra kiz der buda sakiz gibi yapişti diye
Acaba beni sinir etmeye mi çalışıyor, çünkü en son olayda, telefonu açmadı seni arayacağım dedi, 4 saat sonra aradım yine aynı şekilde arıyorum açmıyor meşgule atıyor mesaj atıyor, tepem attı, yalancı iki yüzlü sahtekar yaşattıklarını yaşaman dileğiyle dedim engelledim.
Sakız gibi diyecek olsa açık açık söyler idi, ya da engel atar idi rahatsız olmayayım diye. Bilmiyorum yav, acaba biri girdi mi diyorum, kafam ağrıdı düşünmekten
belkide seni istemiyor ve senin ayriligini cokta takmamis
yani zaten kafadan bitirmis sende ayrilinca üstüne tuz biber eklemişsin kizin istediğini yapmişsin
İstemeyeni bende istemem zorla güzellik olmaz, ama insan net olur, umut verip en başta, sonra popo atmaz
Ne yaşadın bilmiyorum ve karsi tarafida dinlemek lazim ama sana tavsiye verim
net olmayan her şeyden uzaklaş.
ilişki 2 kişilikdir bu durumda sen platonik takilirsan buna aşk maşk denilmez enayilikdir
seven kizları burada bile okuyorsun yani kizlar ne aptallik yapiyor sevince.
Ayrıca
"telefonu açmadı seni arayacağım dedi, 4 saat sonra aradım yine aynı şekilde arıyorum açmıyor meşgule atıyor mesaj atıyor"
bu durumda bence sen çok aşırı tepki vermişsin
yani hep böyle olmuyorsa
kızın neden seni istemediğini anlayabiliyorum
Şimdi nasılsın yazmış, acaba diğeri yanında mı onun yanına gitmiş tatile çünkü, mesaj yerine arasam mı direkt
Yani istediğini yap
belki barismak istiyor olabilir
konusun niyetini anlarsin zaten
Akşam aradım baktım kısaca konuştu yok kızlarla yürüyoruz eve geldik kapatmam lazım kızlar içecek felan dedi gene deli etti beni
bukadar cabuk sinir olma bence
relax ol az cool ol yani zaten insan takmayana aşık olur bu hep böyledir
baksana kizlar en çok hangi erkeklerin peşinde? aynen! onlara yüz vermeyen, şer... diye tabir ettiklerimizin değil mi?
Zaten cool biriyim de bu konular da duygusal olduğum için kendime hakim olamıyorum, ben dün dürüstçe aradım sevdiğim için, kapadı telefonu yarın konuşuruz dedi, ne mesaj attı ne aradı, kendime söz verdim aramayacağım mesaj atmayacağım o atana kadar, kimse özlemekten ölmez
Duygusallık erkeklik genetiğinde var olan bir şey değildir
kadına kadın gibi davranırsan kadının gözünde itici olursun
sana şu sayfayı tavsiye ederim:
www.ayrilikacisi.org/kadin-gibi-dusunen-erkekler/
Sert ol diyorsun, lafını esirgeme, tavrını koy, gerekirse vazgeç diyorsun
sert ol demiyorum
ezik olma diyorum
ne hemen sinir oluyorsun kiz iki dk yüz vermedi diye diyorum
tek kiz oymus gibide davranma diyorum yani
Çok özlemen rüyalarinda görmen falan hikaye bunlar bence geri dönme sebebi bile degildir
ya daha iyi biri cikmamistir karsina
ya da bu kiza ulaşamadiğin için seni cezbediyordur insan psikolojisi sonucta
yani onu çok sevdiğin için dönmedin değil mi?
Allah kuran çarpsın ki ben sevince sadakatli bir şekilde seviyorum, aklımda bel altında olsa, gider başkaları ile günümü gün ederdim, hikaye ile işim olmaz rüyalarıma çok girdi, çok alıştım sevdim, taktik felan bilmem özledim aradım
Neysem oyum ben, her insan bir değil, ben ona karşı sevgi besliyorum diye peşinden gittim, yani inanıp inanmama sana kalmış,
yok canim öyledir ben sadece genel bir şey dedim hani erkekler genellikle bu nedenlerden dönüyor ya
belki sende sevmiyorsundur onu sadece dedigim gibi seni peşinden koşturduğu için "cazip" geliyordur diye
ama yok öyle bir şey seviyorum diyorsan o zaman bekle bakalim yavaş yavaş olur
Bak belki kızarsın, yüreğin şişer, dün akşam 10 dakika konuştu, kızlar içecek ben içmeyeceğim felan filan dedi müsait olamam değil yerim dedi, aklıma kötü şeyler geldi biri mi var felan kapattım işte, yarın konuşuruz dedi ne aradı ne sordu, bende aramak istemedim, herhalde gönlü yok artık felan diye kafamda attım tuttum. Bilmiyorum yav çok kötü bir şey
bugun sen ara bekleme madem
Neyden korkuyorum biliyor musun, acaba rahatsız mı ederim, acaba böyle kendimi paspas ederim, 45 gün sonra gururu felan hiçe sayıp özleyip aradım, dün saolsun aradım açtı aradı felan, diğerinin yanında tatilde ya, umursamaz davranır moralimi bozar diye korkuyorum, yemeden içmeden kesildim yine, yine düşünmekten hasta olup yataklara düşeceğim
Bişi dicem kiz bi tatilden dönsün rahat rahat konusun
ne o hemen öldüm bittim sendromu yasiyorsun kendine gel ya
tatilde birakda kafasini dinlesin
kiz eğlenecek kafa mı dağıtacak senle mi uğrasacak
bence çok abartma olayı
tatilden dönünce saglikli kafayla konusur senle zaten
sen boşuna kuruntu yapiyorsun
Yani tatilde olunca müsait olmuyor mu, ne yani dünya onun etrafında mı dönüyor, bende Kıbrıs da tatilde iken yine ona zaman ayırıyor idim, sen haklısın dediğin gibi, seven yaramıyor düşünüp merak etmek felan kimse bunlara layık değil, yani gören de ben zırt pırt rahatsız ediyorum zanneder yani dünyam bir kızın etrafında dönmüyor maalesef, demek ki çizgimiz dışında kalitesiz insanlar ile muhatap olmamak lazım imiş
yani insanlar tatile kafa dinlemek için gidiyor
veya gidecegi görecegi yerler falan oluyor unutuyor veya aksam yorgun oluyor direkt uyuyor falan
sen yazdin diye ondanda bekleyemezsin ki çünkü sen sensin o odur yani herkesi kendin gibi bilmemen lazim
ama tabi eskiden olsa yazardi vs. diyorsan başka tabi
belkide burnunu sürtmek istiyor çünkü saçma bi nedenle ayrilmışsın ve hala tekrarliyorsun durumu
çok fevri bi insan olduğunu anlamak için seni aylarca tanımaya bile gerek yok
ayriligin bir ağırlığı vardır bitti mi biter çocuk oyuncağı değil ki git gel yapıyorsunuz
gidebilirsin ama bazen dönüşün olmayabiliyor
karar verirken iyi düşünmek lazım boşuna dememişler acele işe şeytan karışır diye al bak şimdi çık işin içinden. Kendini bilinmezlikler içerisinde bi yola soktun.
Hayatınının merkezi yapman saçma zaten insan bu her halt var aldatır, yalan söyler, bugün sever yarın soğur vs. vs. bu devirde kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin. O yüzden diyorum ki kendini yiyip bitirme sabrı öğren az olmazsada olmasın... insanlar ne aşkalardan vazgeçiyor hepsini geçtim insanların en değerli varliklari anne babaları bile vefat ediyor ama yinede öldüm bittim yapmıyorlar sen ise bi kiz için kendinden geçiyorsun. Olacak olan olur olmayacak olan olmaz gönül işlerinde bu kadar basit.
Bak doğru diyorsun eyvallah tamam 23,55 den bu yana tam 14 kere aradım çalıyor açmıyor, yani bilmiyorum inan ya bende merak ettim aradım öldü mü kaldı mı başında bir iş mi var, aynı şehirde değiliz ki, yerini bilsem bak ölümde olsa ucunda çeker giderim şimdi, ama inan ki ben bunları hak etmiyorum vallahi de billahi de, insan da biraz merhamet olur ya
Halen açmıyor, mesaja bakmıyor, ya öldüm meraktan öldü mü kaldı mı bu Nasıl vicdansızlık nasıl insanlık
belki o seni istemiyorda olabilir
tatilede bu yüzden cikmista olabilir
o yüzden demistim ayrilik bu ve bu karara varmadan iyi düşünmek lazim
bu kadar stres yapma abisisi misin babası misin neye merak ediyon koca kız bebek mi sanki
Aynen halen cevap yok çalıyor açmıyor bu saatten sonra cehenneme kadar yolu var
Maşallah sende avukat gibisin Allah esirgesin
aman boş ver sevmeyeni sevme
uğraşmayanı boş ver
isteseydi zaten sana 50 kere yazardi
😃 gida mühendisligine dogru yol aldik avukat gibi miyim bilemem ama tesekkurler
Öyle de suç bende de var yalancı iki yüzlü sahtekar yaşattıklarını yaşaman dileğiyle dedim engelledim 45 gün sonra dönmeye çalıştım, herhalde süründürmek istiyor, net bir şey dese yoluma bakarım bende artık bana da yazık
herhalde değil suç senin zaten
bana bir erkek böyle dese asla ona dönmem
aramalarini bile açmam
kiz o zaman yine iyi niyetli
Vallahi çok acı çekiyorum, inşallah eskisi gibi oluruz, üstelik uzak mesafe bizimkisi
umarim olur ya sıkma canini
Pazartesi den beri o kadar aradım en sonda bir şarkı attım, daha bugün cevap geldi şu şekilde, güzel şarkı 😊 diye
😃 oyun oynuyo senle
Halen şarkıya yorum yazdı, seni seviyorum onu değil dedim cevap yok, böyle oyun mu olur ne geçecek eline resmen çocuk luk beyinsizlij bu
Belkide oyun değil ve seni istemiyor
ben sadece sevmedigim erkege cevap vermem
sevdigim değer verdiğim bir erkek geri dönecekse cevap veririm yani
Tamam da bunu açık açık söylemek çok mu zor? Nasıl bir akıl fukarası düşünce o zaman bunda ki
işte söyleyemez çünkü senden gelen ilgiyi seviyor belki
belkide söyleyecek kadar umursamiyor artik
Sende böyle dedin ya umudum kalmadı şimdi sinirden arayıp ağzıma geleni sayarım diye korkuyorum, bıktım usandım artık vallahi ya
ya bana güvenme herkes bir değil ki
hele bu aşk işleri karisik bi durum
sen bu kadar uğrasirsan senden dahada uzaklasir
bide ezik erkek gibi gözükürsün
yani kız iyi ki ayrilmisiz der sen böyle yaptikca
Yok ben bir şey yapmıyorum, cuma günü mesaj attım akşam daha bakmadı canım gibi gidip cumartesi pazar da yazıp aramadım bekliyorum bugün de yarında yazar büyük ihtimalle, ne cevap verecek bilmiyorum şunu yazdım en son
SeRkAn KaRaKaŞ:
Ben seni seviyorum, yanındakini değil, hatalarım oldu çok fazla konuşmak istemiyorum geçmişle
Belli ki benden nefret ediyorsun, vazgeçmiş isin
Bana o umut vermedi, sen verdin, gelecekle ilgili güzel hayalleri, özlemle senle yaşamanın umudu ile yaşadım
o kim? baska kizdan mi bahsettin?
Yahu konunun ilk başı ne
Özledim aradım, telefonu ondan önce flört ettiğim kız açtı dedim ya
Onun yanına tatile gitmiş dedim ya
tamamda akillim onu niye katiyorsun araya
kiz için bitmişsin eğer kiz biliyorsa bunu
Kız ilk baştan beri biliyor idi bunu, ben arkadaş olduklarını bilmiyor idim
Bunlar benim müşteri temsilcim idi
Benim kız Azerbaycan dan bodruma bunun yanına tatile gitmiş
Ama ona ilk başta herşeyi anlattım hatta bir gün tartıştık dedi sana bade gibi umursamaz davranan yaranır dedi
o zaman dostum işin çok zor sana diyeyim yani
Ve biliyor musun bu flört ettiğim kız yüz vermez idi üstüne düşer idim öyle böyle değil, belki o diyor böyle yap diye
Kız beni sevmese diyorum ilk aradığım gün hiç açmaz idi, ben engelledim o da engeller idi
Ya ben bu kıza aykız ismini verdim kızımız olursa ona da Cankız, bu kızın annesine de perikızı ismini koydum idi böyle keloğlan ile aykız Türk filmine bakarken tanıdım diye öyle sevdim be onu tertemiz
Birgün bana dedi Serkan ben sevmeyi senden öğrendim dedi
Vay be böyle gece saat 2,3,4 konuşur idik
Akşamdan derdim bugün toplantı var mı diye
kiz kendi arkadasini kötülemeye kadar gitmiş
bir kadin başka kadin ile kiyaslamaya başlarsa kendini sen en adi ş.. olursun gözünde o kızda or.. olur yani bu böyledir. Sen istediğin kadar uğraş ama o kız ancak seni çok severse döner ama bunu öğrendikden sonra kafasından aşağı sular döküldüyse geçmiş olsun. Yani sen kendini onun yerine koy. O senle böyle küfürlü ayrilsaydi sonra senin arkadasinla flörtleşseydj sonra ama sana geri dönseydi senin tavrın nasıl olurdu? or... geldi yine derdin dimi? işte aynen o da öyle düşünür
Ya sen beni anlamadın ki bak bade ile flört mü derler bilmiyorum ona ilgi duydum peşinden koştum konuşur ederdik benim kız gibi umut vermedi bana açık açık söyledi, sonra bade işten ayrıldı, iletişimimiz kesildi, bana müşteri temsilcisi diye bu benim kızı atadılar aradan 1 ay sonra benim isteğim ile, sonra bunla birbirimizi tanıdık, alıştık, normal de yasak temsilcinin müşteri ile özele girmesi özel hayatına alması, sen çok yanlış anlamışsın olayı usta
ha bade bu kizdan önce vardı öyle mi?
Aynen ben bade ye çok değer verir idim flört bile sayılmaz, bu kız sonra temsilcim oldu ona böyle bade yi sorar idim neden işten çıktı, ilgim olduğunu öğrendi felan dürüst bir şekilde söyledim dedim bade için üzüldüm alıştığım biri idi ama ben bade ile ilgili geleceğe dair hayaller kurmadım senle kurdum beni ilgilendirmez demeye başladım onu sevdikten sonra, hatta bir ara dedi bugün bade hanım ile konuştum öyle sohbet ettik dedi, bana ne demiştim o zamanda
bilemiyorum valla durumun zor
umarim kiz sana dönüş yapar
Yapar, ve ben onu çok iyi tanıdım, nasıl diyeyim, çok böyle küs kalamıyor yumuşuyor genel yapısı, onu sadece yanında ki o şeytanlar dolduruşa getiriyor büyük ihtimalle, ama biliyor musun bak yine rüyamda gördüm uyandım şimdi, çok kötü bir şey ya yemin ederim, ben onu gerçekten çok sevdim, keşke o da biraz olgun düşünceli olsa, çocuk gibi hareketler felan bilmiyorum yav
zaman gösterir
dert niye ediyorsun senin olan senin kalir zaten
Bilmiyorum ki, herhalde senle ondan tam ayrılana kadar, ya da tekrar birleşince de böyle ömürlük yorumlar olur bu konuya hakim oldun iyice sayın avukat hanım 😊
:))) aylarca yazarsin buraya
Vallahi soğudum cuma dan beri mesajı görmedi, ulan cennete mi götürüyorlar seni madalya mı veriyorlar bu mesaja bakmayınca diyeceğim
o zaman geçmiş olsun kardeşim
cuma nere carsamba nere
bitmiş yüksek ihtimal kiz için
Vay be yazıklar olsun gerçekten
Büyük ihtimalle yanındaki aptal kızlar akıl veriyor, ilk gün ne güzel 3 kez konuştuk, harbiden ne kadar aptalca hareket,
Şimdi ben başka birini alacağım hayatıma, onu unuttuğum sırada ilgisiz kalıp gelecek
Niye hemen aliyorsun ki? biraz bi bekle 1.5 aydir ayriymissiniz zaten
4 5 ay gecsin zaten onsuz olunacaginin farkina varacaksin sende
Acaba üzerine düşmemi bekliyor yav neyin kafası bu kız
valla bilemiyorum bende çözemedim
Yarın 1 hafta olacak, geçen gün de 3 gün geçti yazmadı aramadı, şarkı attım öyle yazdı, acaba üst üste yazıp üstüne düşmemi mi istiyor
Yazdı bu şekilde
Derdim:
Ama o hayallerimi yıkan sen oldun sen başka kimse
Ben artık senin bu sözune inanmıyorum
yazdi mi
noldu sonra
İşte yazdı ya sana attım konuşmayı, ondan sonra cevap vermedim, düşünüyorum, düşünüyorum
sana baya sinirlenmis ve güvenini sarsmışsın
Okudun değil mi attığı mesajı attım idi buraya
Ben bundan ayrıldıktan sonra, bana yazılan bir kız vardı, kıza defalarca ben başkasını seviyorum dedim anlamadı, en son da üniversite den bir kız arkadaş a rica ettim barda ki hikaye mi seni etiketleyeyim dedim, tamam dedi, maksat o kız soğusun diye, paylaşım yaptım, bu benim kızın ekli bir arkadaşı da gördü, herhalde ona yetiştirdi, yeni aklıma geldi, halbuki çapkınlık felan yok istemediğim kız soğusun diye yaptım, benim kızın ekli arkadaşı da gördü nasıl unuttum ise onu, onla da çok samimi
Anladim kafanı ters tarafdan kaşımışsın 😃😃
valla kadınlarin erkeklere zaten güveni 0
bide sen bu durumlara girmişsin kız nereden tutsa elde kaliyor 😃 ama aşk işleri belli olmaz biraz daha uğraş kizla
çiçek falan yolla hediyeler falan al yumuşar
Yav kız tatilde, zaten uzak mesafe ilişkisi tam nerede tatilde onu da bilmiyorum, bir çuval inciri berbat ettim yav, daha yazdığı mesaja görüldü attım, ne yazacağımı bilmiyorum, bir şey de yav ne yapacağım
durumu anlat onu cok sevdigini anlat
düzeltmek için elinden gelecek her seyi yapacagini anlat
ondan vazgecmeyecegini anlat
şans tanimasini söyle ne bilim yani alttan al baya
Ya Allah bismillah, şimdi yazacağım haftaya cuma cevap verir herhalde
yaz uğraş kızla birakma birgün yumuşayacak o
sonra tatilden döndükden sonra cicek böcek yolla tatliya baglayin işi
2 metre lik bir yazı yazdım inşallah okur umursar
Ben hayallerimizi yıkmadım Aykız,
Ben seni canımdan bir parça gibi hissediyorum, ben gözümün değil, gönlümün gördüğü, gönlümün efendisi Aykızımı seviyorum.
Sen diyorsun ya aylar sonra mı geldim aklına, hiç kimseye senin gibi bakmadım.
Bak dürüstçe bunu da söyleyeyim, fabrikada tasarımcı olarak çalışan bir kız vardı, böyle evlilik felan ne zaman düşünüyorsun diye yazıyordu ara ara 1 ay önce kadar, sırf o kız benden öyle bir beklenti içinde olmasın, soğusun diye, ona karşı barda tanımadığım bir kıza rica ettim, hikayede beni etiket etsin o da görüp böyle bir beklenti içinde olmasın diye,
Oluk oluk kanım aksın, bu mesaj yazan parmaklarım kopsun, annemin üzerine yemin ederim ki ne tenim birinin tenine, ne ruhum birinin ruhuna hitap etti, ne ellerim birinin ellerine değdi. Sen yokken bile seni sensiz yaşamanın acısı ile yaşadım.
Benim bir vicdanım var, içimde Allah korkusu var şükür olsun ki, birileri ile günümü gün edip, özledim deyip çıkıp gelecek kadar kansız şerefsiz bir insan değilim Allah a şükür.
Tamam buni yolla
Yolladım zaten de, haftaya cuma cevap verir herhalde, burada amaç ne acaba ilk gün açıp konuşan, sonra o gün yine arayan insan, açmıyor 1 haftada bir cevap veriyor, ama bu mesajı onun için direnişimin son mesajı olumsuz olursa da, baktım aynaya artist gibi adamım saçıma aklar düştü bu kız yüzünden, bana da yazık usta
Yani seni süründürmek istiyor belli degil mi?
sende hak etmişsin ama şimdi dost aci söyler
kizi istiyorsan ugrasacaksin arristlenmenin sana bi faydasi yok çünkü 1 hafta sonra yine özleyeceksin kizi o yüzden yumuşayana kadar devam
Oyyyy, oyyyy uzaktan sevmek ne kadar zor, Adnan şenses gibi olacağım yakında
Hahah sevmek sevilmek kolay değil nasip olmadi mi olmuyo bazen ama denemekden vazgecme
Haklısın tabi, ben bir karar vermesini bekliyorum şu an akışına bıraktım zorlamıyorum da olursa olur olmazsa Kıbrıs ta gene bir kumar oynamaya giderim aşkta kaybettim birde kumarda kaybederim yine
https://youtu.be/ReEo-TENqsc
Aynen kötü bir oyun, zaten kafam Çakır bunu da attın sarhoş olurum daha da,
Çok dert etme hersey olacagina varir zaten
Avukat sana da alıştım vallahi, Allah gönlüne göre versin inşallah harbiden usanmadan yazdın ne dediysem harbiden,
Sevenin halinden sevenler
dertlinin halinden dertli anlar
sagolasin bizede birgün hayat güler umarim
Güler inşallah canını sıkma, Allah a bol bol dua et, harbiden inancını yitirme hiçbir zaman, benim de bu hayatta derdim sevgi üzerine, arsız gibi yüreğim bundan önce 5 yıl oldu ayrılalı üniversiten sevdiğim kız vardı o evlendi gitti onu bile belli bir zaman sonra unuttum, kurban olduğum Allah maddi rahatlık vermiş, manevi huzuru da ben sevgi peşinden koşup aradım hep, normal de böyle forumlar felan hiç tarzım değil, Google bir şey yazıyorum soru olarak çoğunluk bura çıkıyor üste baktım hep bir görüş felan, bende kurcalama araştırma yaparım böyle ara sıra, çevremde bütün herkese danışırım bir konuda bir de net de kurcalama yaparım bura da öyle oldu benim için, bak seni tanıdım avukat.
Yok bize gülmez ya ne maddi ne manevi. InsAllah sen mutlu olursun ama
evet cogu insan öyle buluyo bu siteyi sanirim bende öyle bulmuştum
Sana hayatımdan izah edeyim mi burada zaten biz bizeyiz avukat, paranın bazen huzur getirmediğini
Bilmiyorum param olunca bende anlayayim mutluluk getirmedigini
simdi ne para var ne ask ikiside olmayinca bana anlatamazsin zaten
tok açın halinden anlamaz
Tabi senin bakış açın farklı saygı duyuyorum, benden bir isteğin olursa çekinmeden söyle baştacısın, maddi ve manevi elimden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım zerre bir karşılık beklemeden, kendi kendini fazla darlatma avukat
Sagolasin tesekkürler
Sende saol avukat
Senin memleket neresi
iç anadolu ama ben türkiyede yasamiyorum
Hmm