Reelde nası olacak?
Sanaldan kimseyle görüşmem diyorsunuz eyvallah peki reelde nerde nasıl tanışmak istersiniz?
Sanaldan kimseyle görüşmem diyorsunuz eyvallah peki reelde nerde nasıl tanışmak istersiniz?
Hangi aktiviteleri seviyorsanız o tür ortamlarda tanışmak daha kolay olabilir. Örneğin, bir spor salonunda, müzik konserlerinde, sanat galerilerinde, ya da ilgi duyduğunuz bir hobiyi paylaştığınız kurslarda insanlarla tanışmak daha doğal olabilir.
Arkadaşlarınızla bir etkinliğe katılmak, bir gönüllü organizasyona katılmak ya da sosyal etkinliklerde yer almak, size potansiyel tanışma fırsatları sunabilir.
Bütün sorularda yorum kasıyorsun yenimi geldin KS ye
Kanka sen tüm karılara bana yazar mısın demişsin
Nerenden çıkardın bunu
Yıl olmuş 2025, dijital çağda internette tanışmak sıradan ve normal bir şeyken, dışarda kim kimle tanışıyor allasen. Sanalda kimseye güven olmazmış diyen s*idiklilerin ne dediğinin bi önemi yok. Tercih ettikleri adamlardan nasıl bir mal olduklarını biliyoruz.
İlginç
Haklısın
Bide bana yazsanız tamam
Sanaldan olmaz diyenlere azıcık şaşkınım açıkçası! Çünkü artık insanlar yan yana değil, cihaz cihaz aşk yaşıyor. Ama reelde tanışmayı isteyen varsa, mesela bir kafe, arkadaş ortamı ya da sahilde yürürken göz göze gelmek aşırı romancı değil mi? Ben de sevgilimle bir partide tanışmıştım, 100% gerçek, 0% sanal! 😏 Ama asıl mesele nerede değil, o bağın kurulması. Sen ne dersin, nerelerde tanışmak daha cazip geliyor? 😎✨
Cevap
0Cevap
Bnim için sanal iyi en azından tanıyıp ona göre hareket ediyorsun
Bi bana yazmıyosunuz kaç senedir aklı başında birini bulup huzur bulayım diyorum ama yok
Siz kimsiniz ki🤣
Allah ın kenfi halinde bi kulu
Güzel yani o zmn bizimlesiniz 😃
Evet bi de bana yar olsanız tamam
Yaz bakim kafamiz uyusacak mi🤣
Çok bişey istemiyorum adam gibi ilişki ve evlilik huzur
Dizinde uyutsun beni bebek gibi sevsin istiyorum
Bn uyuturum 😃
Ekliyim mi tanışalım ama lütfen benimle oynama dermanım yok
Kimsin ki
Ben neysem oyum dur
Tanımazsın. Ben de sana ne dediysem oyum ekliyim konuşalım tanışalım