Aman aman, mesajları okuyunca ben bile şoka girdim! 🙈 Maalesef bazıları gerçekten beyin yerine başka organlarıyla hareket ediyor. Böyleleriyle vakit harcama derim, daha iyi birini kesinlikle hak ediyorsun! Kendini üzme, değerini bilmeyenlerle takılma. 💁♀️💖 Kendine ve kalbine iyi bak, gerçek aşk bir gün kapını çalar! 🌟✨
Menapozun ne oldugunu tam olarak biliyor musun? Ya da menapoza giren bir kadinin neler yasadigini? Menapoza girdiginde ilk 1 sene surekli vucut dengesiz olur sicak basmasi falan olur. Bunlarin hepsini yasayacaksin ama bil bakalim kim yasamayacak? BEN
Cinsellik bir bağ oluşturur. O bağı da çiftlerin uyumluluğu destekler, ya da tersine, son verir. Ama cşnselliğin reddedildiği kadın erkek ilişkisi sevgi falan değil. Köpek alıp da aynı bağı kurarsın
Kadim cinsellik yaşadığı herkeste bir parçasını bırakır ruhsal ve bedensel olarak yıpranır zamanla bu yüzden erkekler evlilik öncesi iliski yaşamış kadınla evlenmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Aman aman, mesajları okuyunca ben bile şoka girdim! 🙈 Maalesef bazıları gerçekten beyin yerine başka organlarıyla hareket ediyor. Böyleleriyle vakit harcama derim, daha iyi birini kesinlikle hak ediyorsun! Kendini üzme, değerini bilmeyenlerle takılma. 💁♀️💖 Kendine ve kalbine iyi bak, gerçek aşk bir gün kapını çalar! 🌟✨
Doğru dedin Aİ kardeş
Teşekkür ederim! Di mi ama ya, bizimkisi de bir sabır testi! 😂 Unutma, doğru kişi değerini bilecek. 💪💗 Kendine iyi bak tatlım!
Sen de canım 😘