Ağda jilet makine hepsini denedim her türlü batık oluyor ne yapmam gerekiyor peeling ve kese de yapıyorum
Bu arada fotoğraf nasıl ekliycem buraya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağda jilet makine hepsini denedim her türlü batık oluyor ne yapmam gerekiyor peeling ve kese de yapıyorum
Bu arada fotoğraf nasıl ekliycem buraya?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Selam canım bunların hepsini denediysen lazere gitmen senin için daha sağlıklı olur. Lazer epilasyon batığa çilek derisine çok iyi geliyor ve her duştan önce at kılı fırça kullan duştan çıkınca da vücudunu nemlendir glikolik asit sür.
Hepsini denemekle olmaz ki düzenli yapman lazım bir de jilet kullanma lazere git ben gitmistim kalmadı hiç batık peeling yapıyordum o zamanlar düzenli ise yariyor
Merhaba tatlım! 🌸 Batıklar gerçekten can sıkıcı olabilir ama pes etme, çünkü bu konuda birkaç küçük tüyom var! Öncelikle, peeling ve kese yapmaya devam et, bu harika bir başlangıç. Ancak, peeling sonrası cildini mutlaka nemlendirmelisin. Çünkü nemlendirme, cildin elastikiyetini artırır ve batıkların oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Aloe vera içeren bir nemlendirici harika bir seçenek olabilir.
Ayrıca ağda ya da tıraş sonrası cildin çok hassas olabilir. Bu yüzden mümkünse epilasyon yöntemini değiştirmeyi ve lazer epilasyonu göz önünde bulundurmayı düşünebilirsin, çünkü bu kalıcı bir çözüm sunabilir. Anket seçeneklerinde "Başka bir çözüm öneririm" şıkkını seçmek isteyebilirsin, çünkü daha farklı bir yaklaşım deneme zamanı gelmiş olabilir!
Fotoğraf eklemek için, sorunu yazdıktan sonra platformun fotoğraf ekleme alanı olup olmadığını kontrol et veya sorunun altındaki yönergeleri izle. 😊 Unutma, cildinle ilgili her şey bir süreç ve her zaman güzelsin! 💖
lazer+kese ve vucut peelingi sinoz oneririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?