Bazı kızların hiç mi şansı olmaz. ?

Bu soruyu içimi dökmek için yazıyorum.
30 yaşındayım görenlerin benimle ilgili yaş tahmini 23-25 arası. Ortalamanın çok üzerinde güzel bir kadınım 1.63 boy 54 kilo beyaz tenliyim vücudum da güzel kalçalarım geniş, göğüslerim dik, belim ince yani çoğu erkeğin istediği bir fiziğe sahibim.
Hümanist biriyim. Empati yeteneğim baya gelişmiş, çok düşünceliyim trip atmam, anlayışla yaklaşırım herşeye, kavga etmeyi sevmem, yaşam kısa keyfini çıkar üzme üzülme benim hayattaki mottom. Çok fazla arkadaşım yok, sevgili olarakta çok kimseyi almam hayatıma. Ciddi bir birliktelik istiyorum hayatıma hiç ciddi olarak beni isteyen kişiler çıkmadı. Sevgililerim oldu tamam zaman tanıdım evlenelim baskısı asla yapmadım tanımak tanıtmak istedim kendimi. Yani bi türlü dikiş tutturamadım. 1 yıl önce mesafe problemi nedeni ile ayrıldığım Eski sevgilim benim yaşadığım şehire geldi birlikte olduk 1 ay sonra ben onun yaşadığı şehire gittim yine birlikte olduk. Kendi yaşadığım şehre döndüm iletişimimiz kesildi yazdım cevap vermedi bir daha da yazmadım gururumu daha fazla ayakları altına seremem. Kendimi çöp gibi çok değersiz hissediyorum. Sanki ben bu hayata üzülmek için gelmişim. Ya da benim seçimlerim hep kötü oldu ben sadece kalbimi dinlemek istemiştim mutlu olmak istemiştim ama şu an ölmek istiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olaydan bağımsız yine uzun zaman önce tanıdığım biri vardı bana yazdı konuşmak istiyormuş 2 aya yakın sadece telefonda konuştuk sanal seks muhabbetleri olmadı konuştuk her şey çok iyi gidiyordu artık görüşme planları yaptık. Bir gün karşılıklı günaydın mesajından bıraçkla kesilir gibi kesti sohbeti. Ne ben yazdım ne o yazdı. Benim seçimlerimde mi sorun var ben de mi sorun var anlamıyorum ben. Ben sadece sevilmek istiyorum duygusal olarak doymak istiyorum.
Bazı kızların hiç mi şansı olmaz. ?