Stajyer bir hemşireye aşık oldum. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Ne yapmalıyım?

Merhabalar. Ben 18 yaşında bir gencim. Annem geçirdiği bir kaza zonucu felç oldu. Bir de solunum sorunu var. Trakeostomi geçirdi. Bu yüzden özel bir serviste gözetim altında tutuluyor. Her neyse. Bizim serviste yaz stajyeri olan bir hemşire var. Kızla ilk karşılaşmamız odada doktor ve diğer stajyerlerle beraber oldu. O sırada anneme masaj yapıyordum. Fizik tedaviye hazırlık amaçlı. Enfeksiyon bulaştırmamak için de maske eldiven takmıştım. Doktor o ara durumu kontrol ediyordu. Gel gelelim sadede. O andan beri kızla sürekli göz göze geliyoruz. Sürekli tebessüm ediyor. İster istemez ben de ediyorum. Daha 5 gün oldu o günden bu yana. Kızla koridorda da bakışıyoruz gülümsüyoruz. Aslında ben ilk görüşte aşka inanan biri değilim ama şu an çok değişik hissediyorum. Onu görünce mutlu oluyorum. Yanında 2 arkadaşı daha var. Mesela o koridorda oda oda dolaşırken her giriş çıkışında bana bakıp gözlerini kaçırıyor. Ben de bakıp sırıtıyorum. En son ne yapıyosun der gibi kaş göz yaptın o da bana kollarını açıp "bilmem ki" der gibi serum şişelerini gösterdi. Arkadaşıyla gelip giderken de hep bakıyor gülüyorlar ama ben utandığım için bakamıyorum. Annemin kolunda yapılan kan sulandırıcıdan dolayı bir kanama oldu. Sürekli kanıyordu. Biz de sürekli pansuman değiştiriyorduk. Oradaki 2. Günümde odada tek kaldım. Pansumanı yapmak için hemşirelerin bulunduğu yere gittim. Acaba yardımcı olur musunuz diye sordum. O da bana "tabii ama ben daha önce hiç pansuman yapmadım. Öğretirseniz yaparım tabii" dedi ve bende kabul ettim. Beraber pansumanı yaptık. Ona teşekkür ettim. Size zahmet verdik falan dedim. Yaa anlatcak çok şeyim var. Yazarken elim ayağıma dolanıyor. Ben şimdi bu kızla nasıl ilk temasta bulunabilirim? Herşey olumlu ama ne o beni ne de ben onu tanıyorum. Sosyal medyayı kullanmıyor maalesef. Arkadaş ekleyip de mesaj atabileceğim bir yer de yok. Allah razı olsun ama. Onun sayesinde namaza falan başladım. Her duamda Allahtan yardım istiyorum. Sizce ne yapmalıyım bir genç olarak?
Stajyer bir hemşireye aşık oldum. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Ne yapmalıyım?