Bizim 8-10 kişilik kızlı erkekli bir grubumuz var. Birkaç gün önce bir yazlık kiralamıştık, biraz eğlendik kendi aramızda. Grupça sohbet ederken konu aşka geldi ve sevdiğim çocuk “ben sevileceğime olan inancımı çoktan kaybettim umarım hepiniz çok mutlu olursunuz” dedi. Ben şok oldum
Gece herkes yatarken ben su içmeye kalktım bi baktım oturmuş kitap okuyor. Sonra biraz oturduk lafladık. Neden inancını kaybettiğini sordum. Geçmişinden bahsetti. Sürekli reddedilmiş veya çok acılar çekmiş. O yüzden artık aşktan kaçtığını söyledi.
Çok ama çok üzüldüm. Ben onu çok seviyorum öylesine iyi biri ki… Ayrıca karizmatik ve çok olgun. Ne yapsam gözüne girebilir ve fikirlerini değiştirebilirim?
Gece herkes yatarken ben su içmeye kalktım bi baktım oturmuş kitap okuyor. Sonra biraz oturduk lafladık. Neden inancını kaybettiğini sordum. Geçmişinden bahsetti. Sürekli reddedilmiş veya çok acılar çekmiş. O yüzden artık aşktan kaçtığını söyledi.
Çok ama çok üzüldüm. Ben onu çok seviyorum öylesine iyi biri ki… Ayrıca karizmatik ve çok olgun. Ne yapsam gözüne girebilir ve fikirlerini değiştirebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gidip açık bir üslupla konuşmalısın. Duygularını dile getirmelisin. Sonuçlarından da korkmamalısın.
Ben anlamıyorum. Çocuk yakısıklı karizmatik yani bizim bölümdeki kızlar falanda onunla tanışmak için çok uğraşıyordu. Ama o küsmüş bırakmış yani. Şansım var mı yok mu ya da beni beğenir mi bilmiyorum. Sadece hiçbir kadının ona aşık olmayacağına inanmış kendini buna inandırmış. Bunjn saçma olduğunu matemstik olarak mümkün olmadığını söyledim o da bunu bildiğini ve çok saçma olduğunu ama sütten ağzının yandığını söyledi
Maalesef ülkemizdeki kadınların çoğu bir erkekle nasıl iletişim kuracağını bilmiyorlar. (Seni kastetmiyorum) Çok sayıda abazan erkek, kendisine asıldı diye kendisini bulunmaz hint kumaşı olarak görmeye başlıyorlar. Her şeyi ya da hemen hemen her şeyi erkeklerden beklemeye başlıyorlar. Elimi sallasam yüzlerce erkek modlarında oldukları için böyleler. Karşılarına abazan olmayan bir erkek geliyor, bir erkekle nasıl iletişim kurulmasını gerektiğini öğrenmeyi gerekli bulmayan bu kadınlar; abuk subuk davranışlar, naz, trip, kaprislerle adamı kendilerinden soğutuyorlar. Muhtemelen bu aşık olduğun kişi; samimiyete ve karşılıklı güvene dayalı ciddi bir ilişki kurmak istiyor ve karşısındaki kadınlara gereğinden fazla anlam yüklüyordu. Durum böyle olunca birkaç kezbana denk geldi ve aşka olan inancını kaybetti. Artık siz kadınlara pek güvenmiyor, onun bu önyargısını kırmak için çoğunluktan (Kezbanlardan) farklı olduğunu göstermen gerekiyor ve ona karşı açık sözlü olman gerekiyor. Yoksa işin zor.
Tam o anda ben seni reddetmezdim falan deseydin ne güzel olurdu
tam öyle demedim, bana açılsan bir şans tanırdım dedim. Niye acıdın mı bana diye sordu güldü. Nedensizce mahçup oldum öyle deyince
Baya soru yağmuruna tuttum. Ha bide geçmişinde onu üzenler hakkında ne düşündüğünü sordum. Hiçbir şey düşünmüyorum umarım hepsi çok mutlu olur ve aradıkları insanı bulurlar dedi.
Sen yakın davrandıkça açılır bence yani genelde böyle düşünen insanlar onları dış görünüşü ya da parası için beğendiklerini düşünüp aşka küsüyorlar
Ayak yapıyor bence ıssız adam rolü :D
Fazla ilgilenme üzerine düşersen hiç etkileyemezsin. Bi sıcak bi soğuk yapıcan.
Yok ama harbiden öyleymiş. Gruptan iki kişi biliyor ona olan hislerimi ve o iki kişi de liseden beri tanıyor onu. Aşağı yukarı 19-20 yaşlarında demis ben artık beni birinin seveceğine inanmıyorum diye. Harbiden de hiç sevgilisi olmamış, bizim bölümdeki kızlar tanışmaya çalışıyordu onla (yakısıklı biri çünkü) hic yüz vermiyordu. Mesafeliydi baya. Ben de başta ıssız adam rolü yaptığını düşünmüştüm :D
Tamam ama içten içe hoşuna gidiyor ilgi alaka. Biraz manipülasyon öğrenmen lazım :)
Bir de böyle tiplerin beğenisi yüksek olur o yüzden herkese ilgi duymazlar. Gidip Angelina Jolie gibi kızlardan Red yiyip ağlıyorlar sonra :) beğenileri marjinal.
Olmaz ondan , üzülürsün
Neden? Hiç mi şansım yok?
8 10 kişiyse bu işi anca grup çözer
Topluca onu ikna mı etmeleri lazım? Ne yapacaklar?
Çok saçma yani neden böyle birine aşık olursun ki
Açıl direk