Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Neden kıskanayım ki istediğini yapar çocuk değiliz izin alacak ancak sınırlarımıza saygı duymak söz konusu olur ki sevgili eş sıfatı verilmiş ise buna dikkat edilir sadece
21 Yorumla
Soran+1 yılDikkat edilmeli, evet.
En İyi Cevaplar
Kaslıysa denize sokmam kusura bakmasın. Elin kızları onun vucudunu keserken uslu uslu oturamiycam yerimde.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha aaayni ben
Hatunum gelecekte denize girecek. Asla! Yemin ederim Hayali bile beni deli ediyor. Ha çokmu deniz sevdalası.. Haşema giyer girebilir yani sorun yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaşema sadece kapatıyor ama hatlar yine belli. Ben hasemanin tesettüre uygun olduğu fikrinden uzagim.
Soran+1 yılAynen kötünün iyisi
+1 yılKıskanırım tabiki. Herkes kıskanır ama Bazısı izin verir Bazısı izin vermez o başka
021 Yorumla
Soran+1 yılİzin verir misiniz
- +1 yıl
Bikini ve kısa mayoya izin vermem
- +1 yıl
Sen izin verirmisin
Soran+1 yılPeki.
- +1 yıl
Sevgiline yani şortla filan slip mayoyu sormuyorum bile 😂
Soran+1 yılSevgilim olamaz, eşime ise izin vermem asla.
- +1 yıl
Sormaktaki amacın ney kimi kıskandın 😊
Soran+1 yılOlmayan eşimi diyelim ☺
- +1 yıl
😄 mayo bikinide giymiyorsundur zaten sen de
Soran+1 yılBen yılda bir kaç kez plaja kürkle gidip onları trolleyip gelmeyi tercih ediyorum 😂😂😂
- +1 yıl
😀😀 aferin sana eğlenceliymişsin 😂
Soran+1 yılHahah 😀
- +1 yıl
Tesettürlümüsün 😊
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Tebrikl ederim😊 çok açık giyinenleri görmek erkekler kadar senide çıldırtıyor dimi farklı olarak ama 😁
Soran+1 yılBen sinir oluyorum bir tövbe est çekiyorum ana neden kıskanayım ki, ayrıca tesekkur ederim
- +1 yıl
E erkeklerin çoğunun gözleri o Kadınlara kayıyor biraz sana ve senim gibilere halsizlik oluyor gibi
- +1 yıl
Haksızlık
Soran+1 yılNe haksızlığı ya, ben gurur duyuyorum kimse bana bakmadiginda. Özek olduğumu hissediyorum dikkat çekici giyinip-davranmadigim ve dikkat çekmediğim için. İsteyen istediğine baksın bana kimse bajmasin yeterli.
- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼
Soran+1 yıl☺☺☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılNeden rahatsız etsin yahu... Herkesin denize girdiği yerde elbette eşim de denize girecek...
31 Yorumla
Soran+1 yılPekâlâ..
+1 yılKıyafetle edep alakasız şeyler. Oturmasını kalkmasını bildikten sonra. Sevgilim de olsa eşim de olsa bikinimi giyerim
118 Yorumla
Soran+1 yılEdep; kıyafet konuşma oturma kalkma vs hepsi ile bir bütündür. Tesekkur ederim yorumunuz için
- +1 yıl
@Rojindagli millet senşin her yerine bakınca çokmu hoş oluo? kocanın yanında? mayo farklı bikini farklı şeyler.
- +1 yıl
@Pembişşciikkk Hoş oluyor diye birşey demedim. Benim yanımda ki adam nasıl kendine hakim olupda bakmıyorsa dışarda ki insanlar da bakmasın. Ben kendimi kapatacağıma onlar bakış açılarını daraltsın o zaman. Özgür bir insansam kimse ne giyip ne yapacağıma karışamaz. Boş insanlar bakar, zaten anca bakarlar. İnsanlar bakar, öyle der böyle der diye ben kendimden ödün veremem :)
- +1 yıl
peki mini etek giyinsen don giyinmesen içine ve olduda dalgınlığa gelip aradan gözükse malum bölgen? çokmu hoş? ya da don giysen donun gözükse?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Pembişşciikkk Bak ne demişim, "Oturmasını kalkmasını bildikten sonra" önce öğreneceksin arkadaşım sonra giyeceksin, sen güvenmiyorsan kendine giymezsin olur biter. Ben şu yaşıma kadar daha hiç bahsettiğin gibi bir durumla karşılaşmadım
- +1 yıl
Edep öyle demek değil demedim, yazmışsın ki nerede edep? Açık giyinen insanlar edepsiz olmuyor anlamında söyledim. Rica ederim
- +1 yıl
tam olarak değil. bu dediine katılıorumda katılmıorumda @Rojindagli tattil yerlerinde ne kadar ergen var biliomusn sana bakıp hayal ediolar? ya da bakıp eteğine bence yapma kardeşim. inanki. bana düşmez bu ama ben kötü niyetle bişey demedim sana.
- +1 yıl
@Pembişşciikkk Dediğim gibi kimin ne düşünüp hayal ettiği beni pek alakadar etmiyor. Herkes birşey düşünür hepsini dikkate mi alıcaz? Hayır tabikide
- +1 yıl
düşünsene sen bir annesin yanında çocuğun var fiziğin hoş gösterişlisin ve gözğüslerin kalçaların belirgin ve güzel bir bikini giyiyosun yanında şezlongta 13 15 yaşına bir ergen sence hoşmu sana dk başı bakması? @Rojindagli
- +1 yıl
@Pembişşciikkk O zaman insanlar çocuklarını eğitsin nasıl fikir? Bence uzatmaya pek gerek yok ben terbiye almamış 3-5 ergen için kendimi değiştiremem. Fikrine saygı duyuyorum ama sen böyle dedin diye de ben değişmiycem sende benim fikrime saygı duy ve kapansın konu
- +1 yıl
Çok rahatsın bu kadar rahatlık iyi değil. Askılı ile gezersin yazlık yer eyw şort da giy kısa eyw ama bu farklı bişey @Rojindagli kardeşim.
- +1 yıl
@Pembişşciikkk Başkaları rahat etsin diye kendimi kısıtlayamam eğer bu fazla rahatlıksa evet fazla rahatım.
Soran+1 yılBakmasın demissiniz fakat insanlar bakıyor, gözlerini cevirmiyorlar ve size bakıp hayal kuruyorlar. Bunları bile bile açık giyinmek edepsizlik!
- +1 yıl
Bak alttaki kardeşim ne demis iyi oku @Rojindagli
- +1 yıl
Aynen kardeşim.
- +1 yıl
Bunun ne olduğuna sen karar veremezsin ki bana göre de değil. O bakanlar da sizin gibi yobazlar ben de sizin gibi yobazların olduğu bölgeler de giymiyorum hiç bakanda olmuyor, siz bakış açısı dar insanlar önce kendinizi sonra çocuklarınıza EDEP öğretin ki bakmasınlar sizin gibi örümcek kafalı insanlarla diyaloğa girmicem benim edebime siz laf edebilcek karakterde değilsiniz. Size cevapta vermiycem önce O at gözlüklerinizi çıkartın sonra benimle tartışın terbiyesizlik yapmayın laflarınıza dikkat edin kocaman insanlarsınız başkalarını yargılamak size düşmedi önce kendinizi bilin
- +1 yıl
@Rojindagli ben biliyorum kendimi. ayrıca senin çocuğun olduğu zaman sen bakma etme dediğinde sanki bakmıcakmı? tezat kelimeler yazıosun. senden ayrıldıktan sonra eve girince bakmaya başlar nerden bilcenn?
yok kıskanmam başkası baksa da kıskanmam çünkü zaten beni seviyordur benimle beraberse. ki zaten beraber gireriz her zaman için
16 Yorumla
Soran+1 yılSen bir su almaya gittin diyelim biri kesti senin hatunu nooolacak kardeş 😂
Soran+1 yılKesse nolacak mi, rahatlıkta nirvana. Ne biliyim yani erkek adam biri baktığında da kıskanmalı be abi..
Soran+1 yılValla ben aşırı kıskanç olduğum için bana olması gerekeni söylediniz gibi geldi. Tabii ki bakmayacaksiniz hey Allahım ya
Yok artik bu kadarida fazla... usturuplu giyinirsin Denize girersin... bu kadarda abartmayin...
22 Yorumla
Soran+1 yılUsturuplu giyinmekten bahsetmemisim zaten soruda, mayo bikini bana usturuplu gelmiyor da pek onları baz alarak sormuşum.
Bende yanindayim sonucta ole okuz okuz kimse bakmadikca sorun yok... onu kisitlamam... ama gozum bir yandan saga sola bakiyor olur tabii
20 YorumlaBaşka kişileri ilgilendirme Beni eşim, eşimde beni ilgilendirir cıbıldak dolaşmasını istemem.
012 Yorumla
Soran+1 yılCıbıldak 😂😂 pekâlâ teşekkürler
Soran+1 yılYa ben tesetturluyum ve haşema kadar igrenc bir sey görmedim. Tesettür hatları belli etmemek için vardır, sadece kapatmak için değil, haşema aşırı dar ve belli edici. Özel bir yerler mantıklı. Yorumunuz için teşekkürler.
- +1 yıl
Hımm güzel tesettürlüleri daha ön planda beğeniyorum şahsen. Haşema yapışıyormu vücuda pe köyle görmedim ama illaki belli etmeyenleri de vardır. evet bunu çok iyi dedin evet hatları belli etmemek için. Sonuçta belli edince ilgi duyuluyor, herkes senin gibi düşünmüyor açıkta bir tarafım yok iyi böyle diye geçinenler de var. Sen ne giymek istersin peki topluluk içinde girmek istesen denize? Evet neden olmasın illa girilecekse denize hevesimiziz eksik kalmasını istemem o an o giremiyorsa bende girmem ama özel yerler vardır illaki girilecek. Rica ederim. Bende teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBen denize gitmem ki havuz tercih ederim o da zaten kapalı alan. Rica ederim :)
- +1 yıl
Hımm mahafazakar, dini seviyesinde yaşıyan kapalı bir bayan sın çok hoş gerçekten keşke senin gibi insanların sayısı artsa :) ( Denize kimse gitmesin demiyorum karışmam ). Havuz geçti aklımdan da evet kapalı alan, çift olarak mı girersin havuza, sonuçta otellerin havuzu olabiliyor, başka bir yer öyle bildiğin var mı hiç :) Eşim olmadan şahsen gitmek istemem sonuçta o benim herşeyim :)
Soran+1 yılTesekkur ederim ☺ en son 6 ay önce yüzme kursu için havuza girdim onda da ekipleydim zaten öncesinde ise arkadaşlarla amatörce yüzüyorduk işte :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Çok güzel ne kadar sürede öğrendin yüzmeyi bende de biraz eksiklik var yüzmede biraz sorun yaşıyorum aslında birisinin düzgün şekilde öğretmesini ya da senede bir 1 haftalık denize girerek öğreneceğim de çok uzun sürüyor öylede :D. hımm anladım birlikte yapılınca istek daha fazla oluyor hani yapamadım diyip kötü hissetmiyorsun en azından. Olsun amatör olsun havuzda olsun :D ama yetiştirmişsindir kendini. Aslında Özelden devam etmek isterim ama yine sen bilirsin :)
Soran+1 yılYarıda bıraktın yani çok az biliyorum :) kaç kişiyle özelden konuşuyorsunuz Allah bilir 😒
- +1 yıl
Anladım ben senini kadar bilmiyorumdur büyük ihtimal kafamı suyun altına sokup kulaçlayarak 20 metre soluksuz yüzebiliyorum ama boşluğa düşersem denizcilik üyeleri arasına girerim 3 parmak yapıp, ışığa doğru giderim artık hava baloncukları çıkartarak :D. Bende yalan yok dobrayım. Konuştuklarım oldu ama şu anda sürekli oalrak ciddi konuştuğum biri yok biri olsa zaten bu hesaplarımı silerim olursa ortak hesap olur zaten şüphe duyulmasını istemem asla bunlara önem veriyorum mavi boncuk dağıtma taraftarı değilim genel anlamda gerçekten biri olsa özelden istemem kimseyi zaten. Güven için ne gerekiyorsada yaparım bunu sağlama zor olamamalı güven veren bir kişi olarak zor değil :) Lütfen yazarmısın? Kötülüğüm bu ks de kimseye olmadı özelden veya yorumlarda, bilmeni isterim :)
Soran+1 yılYazmam.
- +1 yıl
En azından başkaları gibi iç güzar değilim, Samimi düşüncelerimle yazmıştım. Doğru yoldan ayrılmam asla :) Sen nasıl istersen, en azından gönül eğlendirmiyorum, şu anda da kimseyle yazışmıyorum bilmeni isterim. Başkası olsa bu kadar bile yazmaz, ben benim çünkü :). Saygı ve sevgiye önem veren biriyim :). Teşekkür ederim Sohbetin için ne diyebilirimki başka. Kimseyle birliktede olmadım.
+1 yılEder hatta bikini mayo falan terkederim
O kadar erkek arasında öyle dolaştırmam010 Yorumla
Soran+1 yılEşin ise söz konusu? Terkedemezsin herhalde?
- +1 yıl
Oy öyle bilsin çaktırma :)
- +1 yıl
Ama ona rağmen yapmaz umarım yaparsa cidden soğurum ondan
Soran+1 yılAllah korusun o zaman öylelerinden 😂
- +1 yıl
Kimlerden benim gibilerden mi onun gibilerden mi
Korku filimi gibi olur :)
Soran+1 yılHer ikisi de 😮
- +1 yıl
Olmaz ama
Mesela sen mayo bikini giy sahilde denize gir bir ton erkek orana buran bakacak (türlü türlü fantazi kuracak)
Sebebi ise her heryerde cıbıldak hatun göremediğinden
Mesela bir örnek vereyim benim çalıştığım otel yanyana 2 tane bazen 2sinede bakarım
Yazın havuzu var açık oranın resepsiyonu gelip şu hatuna baksana üfff falan demesi
Sırf bu sohbetlerden uzak durma için yanına gitmem ve hoşlandığım kızın yanında dururum
onu da kollamak önemli ben orada durunca garson marson takımı pek yaklaşamıyor :D
bu tür şeyler aklıma gelir
neyse durum bundan ibaret
Soran+1 yılYerden göğe kadar haklisiniz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. havuza gidebilir bayan seansları mevcut..
onun dışında olmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılPekâlâ teşekkürler
+1 yılDenize girerken kıyafetle girildimi inan bana vücud hatları daha çok belli oluyor. bikin mayo daha iyi inan bana
16 Yorumla
Soran+1 yılHa illâ girilcek yâni, pekii..
- +1 yıl
neden girmesin ki? ne var bunda. Kocan kızıyor diye denizemi girmiycen? ozaman oda girmesin oturun evinizde :D
Soran+1 yılEvet aynen öyle dizimin dibinden ayrılmayacak
- +1 yıl
sizinle bir ömür geçmez ozaman. D
Soran+1 yılBenimle geçirmeye ömür yetmez diyelim o hâlde 😉
- +1 yıl
ama eşinizi bu denli sıkarsanız elinizden kaçar gider
+1 yılKıskanmama gerek yok onun da beni kıskanmasına gerek yok.
20 YorumlaSonuçta herkes aynı giyiniyor yapılacak bir şey yok.
24 Yorumla
Soran+1 yılHerkeslestik vesselâm..
Soran+1 yılYani orası öyle olabilir ama burası da boyle be abi 😅
eder tabi neden baska adamlar baksın benım sevgılıme
07 Yorumla- +1 yıl
Sende girmiceksin o zaman..
- +1 yıl
Ever hava sıcak denize girmeden olmaz çünkü..
Soran+1 yılBakmaması demek girmemesi demek, kendinizle celismeyin.
- +1 yıl
Adam belki plajı kapatacak :p bir ilk yapacak nereden biliyorsun
çırılçıplak girmicek ya mayo bikini normal şeyler bunlar
22 Yorumla
Soran+1 yılHahah zaten onlar bedeni örten şeyler demi?
kıskanırım tabi kank , sokarsam da marabaların olduğu plajlarda sokmam
02 Yorumla
Soran+1 yılElit kimseler kesmez zaten demi hatununuzu 😅
+1 yılÇok şükür domuz etiyle beslenenlerden değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür..
+1 yılMayo bikini gibi şeyler giyip de çıplak giremez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHelâl olsun.
+1 yılKöpek gibi kıskanırım hemde :D
00 Yorumla
+1 yılgiremez. girerse, o denizden çıkamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol abi 😅
- +1 yıl
ne demek la herkesin vücuduna bakması bak olmayan sevgilimi eşimi öldürteceksin bana şimdi :D (yobaz falan da değilim) sadece kıskançlık seviyem hastalık derecesinde...
Soran+1 yılHahah peki. bunlar yobazlık emaresi yalnız, afferiinn 😂
- +1 yıl
yobaz loading %90
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiskanmam
Haaaa o beni kiskanmazsa sorun olur05 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden biri de bu yorumu yapmış 😅
Cevap sahibi+1 yılHadi yaaaa 😊😊
Girmedim kafa yapımız aynı demek ki 😁😁
Soran+1 yılHer şeyi devletten bekliyonuz var ya 😅😅 kiskaniverin iste karşılıklı nolcek
Cevap sahibi+1 yılOlmaz o sortla girecek zaten neyini kiskanayim ama dediğin gibi bende bikini olsu diyelim (olmaz ya) kiskanmazsa umugune cokerim onun
Soran+1 yılHahah peki 😅
Ksıkanırım rahatsız eder tani
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanırım ama o kadar da kısıtlamam.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılben kıskanmam :)
11 Yorumla
Soran+1 yılPekii..:)
+1 yılBen öperim :p
12 Yorumla
Soran+1 yılNispet olsun diye ha 😅
- +1 yıl
Erkeklerin aklı ufaktır o bezelye beyini dinleyip dediklerini uygularsam yanmışım.
+1 yıldenize, havuza gitmemi yasakladi sevgilim :(
05 Yorumla
Soran+1 yılAğır abiymis vesselâm.
- +1 yıl
evet fazla agir :)
Soran+1 yılKıymetini bil :)
- +1 yıl
tamam tskler :)
Soran+1 yılRicalar :)
yok artık
21 Yorumla
Soran+1 yılE var artik! kıskanırım abla.
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kıskanırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılİzin verir misiniz
Soran+1 yılAnladım :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kıskanmam, o beni kıskanmazsa sıkıntı büyük.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz kıskanmazsanız i da kıskanmaz. Kızlardan biri de bu yorumu yapmış 😅
Cevap sahibi+1 yılben kıskanmıyom da o deli gibi kıskanıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok sen kıskanıyor msın
09 Yorumla
Soran+1 yılBekarım ama evli olsam boyle bir soru dâhi soramaz eşim bana. Kıskanmak yetersiz kalır benim yapacaklarım için.
Cevap sahibi+1 yılÇok felaketmişsinz yaa benim eşim olsaydınız size karşımasaydım denize rahat girer miydinz
Soran+1 yılBen ve et biraz fenayım kıskanma konusunda, yani fena olurum herhalde. Denize kendi prensiplerim gereği girmem ama kıskanmayan bir eşim olursa da ciddi anlamda soğurum.
Cevap sahibi+1 yılZor bir bayansınız sanırım
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılAslında öylesin ama seni kaldıracak iyi bir erkek çıkacaktır karşına ama onu çok kıskanarak da onu bunaltma o da yeri geldi mi kıskanır elbet seni.
Soran+1 yılAsıl o beni çok kiskandirtarak bunaltmasin efenim :) olursa esim olur onu da zaten gereksiz kiskanip triple sıkmam merak etmeyin. Tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılGönlünce olsun o zman bol şanslar 👍👍😊
Soran+1 yılTeşekkürler :)
ya biraz kıskanarım
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılKıskananlar var.
01 Yorumla
Soran+1 yılGelecekte ben;
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılEderr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne