Kıskanırım, görüyorum kendimde o potansiyeli. Ama karşı tarafın beni o şekilde kıskanması biraz beni ürkütebilir, istemem kısacası. Kim ne derse desin bir erkekle bir kadının kıskanması ister istemez bir olmuyor. Kadının kıskanması ancak eşine atacağı bir tribe bakar. Ama erkeklerin öyle olmuyor kıskanınca farklı bir insana dönüşüyorlar, hatta şiddete bile başvuran erkekler bile oluyor.
Valla karşıdan kız gelince kafamı eğecek duruma geldim eğiyorum neden eğdin tanıyor musun? Konuşma benimle.. Eğmiyorum ters tarafa bile bakıyorum yine nasıl oluyorsa kıza bakıyorsun oluyor. Konuşma benimle vitrin mankeninden bile kıskanıyordur ama söylemiyordur. Ne yapsam suçluyum.
Yok ebesinin sülalesi abartmayın, insanlara hayatı zehir etmeyin. Bu kıskançlık değil saçma sapan bir şey. Kıskançlık adı altında insanları kısıtlayıp hayatlarını mahvediyorsunuz yapmayın.
O kadarı çok fazla ya ben de kıskanç bir insanım kendimden bile kıskanırım herşeyden herkesten kıskanırım ama o kadarı benim için bile fazla geldi valla