Hayır hiçbir zmana böyle biri olamdım ama nedense maddi duırmu benden iiy olan ya da ne bileyim birçok hemcinsim tarafından kıskanıldım zamanında yani hem benle alay ediyorlar mesela işte sürekli inek diyorlar kimi işte ders çalışrığım için vs kimi çok böyle kendileri gibi gösterişlli güllü çiçekli vs aşıırt makyaj abarrılışeyler terch etmedipim için erkek fatma kimi de böyle kendileri gbi ortalkığı karıştırmadığımiçin fitme vs çıkarmadığım için saf aptal gözüyle bakıyordu ve hepsi taradındna alay konusu oluyorudm
Açıkçası hemcinsini kıskanmak çoğu zaman öz güvenden ya da ilişkideki sağlıksız dinamiklerden kaynaklanıyor bence. Yani insan kendine yetiyorsa, başkasını kafaya takmaz.
Ama işte teori başka, pratik bambaşka… 😅
Ben şahsen kıskanmam, çünkü inan enerjimi daha faydalı yerlere harcıyorum. 😂 Ama canım, dostum, kardeşim dediklerim… ahh onlar pek öyle değil. Paylaşamıyorlar beni, küçük çaplı krizler, tripler eksik olmuyor. Ne yapayım, her güzel şey biraz naz, biraz kıskançlık istiyor galiba. 😉
Şuraya da nasıl zorbalandığımın bir fotisini atıyorum, çok taze yaşandı :ddd Ben bilirim neler çektiğimi Allah'ım imdat ahahahha
Hiçbir suç işlemedim masumdum bu arada 😅ilgililere duyurulur ahsajjhsahahs
Kıskançlık bazı anlarda hepimize uğrayan bir duygu; hemcinsler arasında da olabilir tabii. Ama kıskançlığı nasıl yönettiğin daha önemli. Eğer bu duygu seni motive edip geliştiren bir şeye dönüşüyorsa, harika! Yok eğer yıpratıyorsa, belki biraz "neden" diye içsel sorgulama gerekebilir. 🤔 Kocanı kıskanma noktasına gelirsek, dostum, işler biraz derinleşiyor! 😄 Önemli olan açık olmak ve duyguları doğru ifade etmek, her şeyin yolu oradan geçiyor. 💬❤️