Ya bugün görüntülü konuşuyorduk koltukta oturuyo yanında annesi var odaya yengesi geldi ufak kızla sevgilimin tarafa girdi yorgani da çekti yattı sınır oldum beni mi kıskandırmak amacı ya da sevgilime bisey mi hissediyor bekar erkeğin yatağında be işi var sınır oldum ya ben mi koti düşünüyorum çocuğa soğuk soğuk konuştum onun yüzünden yatağına nasıl yatar ya amacı ne
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın sevgilinden hoşlanıyor sanırım ve seni kıskandırmak için yapıyor
Vallahi aynı şeyi bende düşündüm ya başım ağrıyı sinirden ya da beni istemiyo
Yani sevgilinin bir sorunu yok da o kadından korkulur bence
Korkulur amacı ne bunun ya ak kara lafım sözüm yok
Sevgilini uyar yengen çok samimi davranıyor sana arana biraz mesafe koy ne biçim bir ailesiniz de
Olacak is degil. Bu durumda herkes kiskanir. kiskanman normal.
Aklına ilk gelen şeyi söyler mısın benim yerinde olsan ne düşünürsün sevgilimin abisinin eşine o gözle bakcagini sanmıyorum da kadında var bisey sanırım yoksa amacı beni mi kıskandırmak aramızı bozmak
Yazdiklarindan anladigim kadariyla yorganin icinde sevgilinde var. Aklima iki secenek gelirdi benim bu durumda. ya seni kiskandirmak istiyor ya da sevgiline bir seyler hissediyor. Zor olsa da bir secenek daha var tabii belkide bunlarin hicbiri degil kardesi gibi gordugu icin rahat davraniyordur. Ama bana yinede bu durum normal gelmedi.
Yok yok yorganin içinde değil sevgilim koltukta yengesi de sevgilimin yatağına giriyor yatiyo
Abisinin hanımı aralarında 1 yaş var abisiyle ayrı gayri yok aralarında
Anladim. Dedigim gibi ben de ilk kotuye yorardim senin gibi. Ayni yatagin icinde olmasalar da bir erkegin yatagina girmesini ben normal karsilamazdim.
Abisi rahatsa sen de rahat ol bacım güzel bir aileye gelin gidiyorsun 🙈
Aklına ilk gelen şeyi söyler mısın benim yerinde olsan ne düşünürsün sevgilimin abisinin eşine o gözle bakcagini sanmıyorum da kadında var bisey sanırım
Ben bilmem, alimler mahrem nikah düşer demişler
Evet yani ne işi var bekar bir erkeğin yatağında
Yuh bu ne rahatlık hiç sevmem bu kadar rahat insanları
Aklına ilk gelen şeyi söyler mısın benim yerinde olsan ne düşünürsün sevgilimin abisinin eşine o gözle bakcagini sanmıyorum da kadında var bisey sanırım
Çok sinir bozucı ve gereksiz bir detay. Ama sen yine de darlama adamı.
Hayır yani amacı bizi ayırmak sanırım yoksa ben mi abartıyorum
Yengesi oğlanın yatağına mı girdi
Evet onun yatağa uzandı üstünü de örtü bide baba gülerek iyi gecelerr diyor ne işi var bekar oğlanın yatağında
Valla yanlış durum olanın yatağına yengesinin girmesi
Hiç hoş bir durum değil
Kadında hiç mi utanma yok insanda biraz edep olur ya tabi yetistirme tarzıyla da alakali ben birsey diyemem
Valla aklıma gelen değildir inşallah
Eğer kadın birşeyler hissedip yanaştıysa çocuğa demekki yatağına kadar giriyorsa erkek arkadaşını kandırmıştır birlikte bile olmuşlardır bence
Kocasının üzerine kuma almaya çalışıyor dikkat et
Eh bu hareketler varsa tabi
Kadın biraz salak galiba
Valla salak malak bilmem ya beni kıskandırmak amacı ya bisey hissediyor ya da bej abartıyorum
Bence kıskandırmak için
Bence ayarsız bir kadın yengesi
Bence direk sevgilinin yanında düşünceli dalgın bir şeyleri kafana takiyormus gibi yap o sorucak ne olduğunu falan sen de diyeceksin olanı
Ya da direk sor böyle konuları konusmaniz ekstrem bir şey değilmiş gibi yengen niye senin yanına yattı ben hiç böyle bir şey yapmam sence de uçuk değil miydi falan de
Abartmasak mi
Vallahi neyi abartiyormm
Amma abartmışsun
O zaman senin sevgilinin yatağına eniştesi yatsın nasıl düşünce
Annesinden bile kıskanırım ben.
Sence ne amaci
Ya beni kıskandırmak ya da sevgilime karşı bisey hisediyor
İkincisi bence
Hayir tabik okadarda diyil. Ya sonucta yengesi
Aklına ilk gelen şeyi söyler mısın benim yerinde olsan ne düşünürsün sevgilimin abisinin eşine o gözle bakcagini sanmıyorum da kadında var bise yoksa amacı ne olabilir
Yok ya sende belki yengesi onu seviyodur sonucta kocasinin kardesi sana onerim fazla bsski yapma yoksa uzulen sen olursun
yengesi derken
Abisinin hanımı Aklına ilk gelen şeyi söyler mısın benim yerinde olsan ne düşünürsün sevgilimin abisinin eşine o gözle bakcagini sanmıyorum da kadında var bisey sanırım
walla insan dır çiğ süt emmiştir
hansinin odasındaydılar
Sevgilimin
oğlanın yarağına mı uzanıyor koca kadın