Ay haber çok komiğime gitti :D 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin ve iş insanı Yiğit Marcus Aral'ın ilişkilerinde inanılmaz bir olay sosyal medyaya damgasını vurdu. Şevval Şahin, yeni sevgilisi Kerem Kamışlı ile yemek yiyordu. Sosyal medya üzerinden yapılan etiketleme sonrası Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin ve yeni sevgilisi Kamışlı'nın yemek yediği restoranı bastı :DKerem Kamışlı kendisini denize atan Marcus'a "Türkiye'nin vergisinin %10'unu ben veriyorum, Türkiye ye giren uçakların yüzde 30'u bizim, sen benim kim olduğumu biliyormusun? Seni Türkiye'ye sokmam" dedi.
Siz kıskançlıktan dolayı böyle bir şey yapar mısınız?
Eski sevgilisinin yeni sevgilisini denize attı! Siz kıskançlıktan dolayı böyle bir şey yapar mısınız?
Adam olanin umrunda olmaz, bir de aciklamalarina baksaniza yok Turkiyenin kacta kaci benim diye konusuyor, kisiligi zayif ve aciz olan insanlar bu sekilde konusur her zaman, kendini farkli bir ozelligi ile on plana cikarmaya calisir. Tipe bak aptaldaki
Keşke şu an Burada Olmasaydım Görmeseydim Böyle bir anı kadınlar çok degerlidir be inan çok evet ama 1 dakika bidakika tam okudumda Kerem Kamışlı kendisini denize atan Marcus'a "Türkiye'nin vergisinin %10'unu ben veriyorum, Türkiye ye giren uçakların yüzde 30'u bizim, sen benim kim olduğumu biliyormusun? Seni Türkiye'ye sokmam" dedi. böylemi dedi :)
BENDE DİYORUMKİ BEN İSTEMESEM SEN TÜRKİYE DEGİL GÖRÜŞ AÇISI SAGLIYAMASIN KİM BU ELAMAN KEREM KAMAŞLI?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kavga ettikleri kıza bakıyorum yürüyen estetik, silikon, botoks değer mi? Bence değmez kimse için, ülkede kadın katlığı da yok erkek kıtlığı da. Ayrılmışsam benim için bitmiştir zaten istediğiyle birlikte olsun umrumda olmaz.