AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
Hemfikiriz. Alınırım abi öncelikle benle evleniyorsun ve ağlıyorsun. Tamam ağlama evlenmiyoruz derdim 😂😂
Çok fazla ağlıcağımdan falan diye değilde şu tavrına ayar olduğumdan cevap veriyorum. Ağlayan insanlar sana komik geliyorda, seninde buna kafayı bu kadar takmış olman bana çok komik geldi:d seni yıllarca bakıp büyüten insandan ayrılıyosun, yıllarca onunla yaşamaya alışmışsın, ağlamaları bu yüzden. o anki heycan, mutluluk ve duygu yoğunluğundan. ayrıca erkeği neden soğutsun onu anlamadım göt kadar şeyden soğucak adam en yakın yoldan sağa sapsın bence. ota boka soğur mu diyosunuz. te allam
Ağlamak yine iyiymiş benim abimin eşi bayılma numarası yaptı 😂 Sözde herkes bak ailesine nasıl bağlı diyecekler 😂 İşin ilginç yanı annesini babasını azarlayan nişanlılık döneminde tatillerde kendi anne babasından çok bize gelirdi gösteriş bunlar
Nesi saçma anne babadan ayrılmak çok zor. Böyle dusunen insanlardan nefret ediyorum. Gelinlerin %90 ı agliyor demekki olması gereken o siz cinsseniz biz nabalim kızları yerip erkeklerin gozdesi olmaya çalışıyorsunuz :D
Bir gelecek görebiliyormusun?
https://www.youtube.com/watch?v=d4LpSnTX-CwBir de böyle kına gecesinde ağlamalar var. Gereksiz işte bana saçma geliyor.
Bencede felaket sacma yani evlense agliyo evlenmesede koca yok evde kaldim. diye geciniyorlar
ben de ağlamadım evlendiğimde. yıllarca ağlayarak yatılı kuran kursuna giderken beni umursamayan ailem için mi ağlayacaktım.
👍🏻👍🏻😅ne ayrılıyor sanki yaaa saçmalık
bencede ağlamasınlar
#Anne olmaya yuva kurmaya gidiyorsun arkadaş gülümsemesi lazım ama bende anlamadım :S
Sizin gibi düşünen kız çok az ama :/
Ahahaha o tıplerı bende anlamıyorum tamam aıleden ayrılırken ıstemsız üzülebılır ama aıleye yakın ev ne alaka
niye oyle diyosun cok zor bir psikoloji caniim o durum hani ailesine duskunlugu aliskanlik olmus belli bir sure uzulecek her kiz.
Hem giderim hem aglarim:)) ailemden ayri yasicam diye aglamam ama duygulanirim ne bileyim:) öyle hüngür hüngürde degil. biraz gözyasi o kadar:)
Bence itici felan değil . Insanlarin o anki verdigi duygu travmasi. Cok alistigin ailenden sevdiklerinde ayrilip baska bir kisiyle bambaska bir hayat yasamaya gidiyorsun. Neticesindr ayri kalmak ayrilmak uzuyor tabi.
Bende çok saçma buluyorum. Ama onlara da kızmıyorum sonuçta bütün derdini paylatığın kişiden ayrılmasan da yinedee aynı yerde her zamann bulamıyosun :) Evine misafir olmak belki onları üzen
hayır eğlendin falanda bunca zaman seni büyüten anandan babandan ayrılıyon artık yanında olmicaklar evin kızı olmcan kendin birey olucan yargılanıcan sahip çıkanın olucak ama eskisi gibi değil öyle düşün
Kişisel tercihtir sen ağlama o zaman onları ağlamaları için zorlayan yok seni de aynı şekilde sen evlenirken gül o zaman neden insanlar bu kadar saçma şeyleri itici bulma çabasında anlamıyorum
Bende itici buluyorum tamam bende ağlarim belki ama duygusalliga vuracagimdan olur bu yoksa annemden elbet bigün ayrilmam gerektigini bilmem gerek yani bende kendi ailemi kurucam artik hakli buluyorum seni artik insanlar yasinin gerektigi gibi davranmali
Bizim evlilik korkumuza laf ederler ama kadınların geneli baba ocağından ayrılıcam diye yusuflar kadınlar anne baba evladı da erkekler ağaç kovuğundan mı çıktı demezler mi?
sonuçta evlenince insanların hayatı kökten değişiyor artık hiçbirşey onların için eskisi gibi olmayacağını biliyorlar bu aslında mutluluk gözyaşları bence saçma değil
Anne ve babanın yaşadığı burukluk ve hüzün evladı etkileyebilir. Bana aşırıya kacmadigi sürece doğal geliyor. Şahsen ben babamda gram burukluk hissedersem duygulanırım.
Yani bende onlari pek anladigimi dusunmuyorum ama evdekilerle bir veda havasi oluyor. Ister istemez insan agliyabiliyor. Tabi nisanliykende aglamak falan abartı
Bence sen kiskanmissin catlamissin didbidbid
bir insan hem sevinirken hem uzelemez sanmayin bence ne var butun sevdiklerini yaninda istiyor olamaz mi
Ağlamak çocukluk mudur? O an belki bir duygu karmaşası yaşıyordun, yıllarca kaldığı büyüdüğü evden ayrılıyordur ağlıyordur ne var bunda? İnsanlar farklı tepkiler verebilir böyle bir günde.
bence haklı sonuçta evinden ayrılıyor ailesinden ayrılıyo bir anlık duygusallaşıp ağlayabilir insan bence eşide soğumak yerine orda olduğunu belirtebilir sonuçta kolay değil :D
BANADA itici geliyor anana sarılıp sarılıp ağlıyorsan ne diye ayrılıorsun otur ananın evinde o zaman yüzün gülsün be neşeli değilsen evlenme
ağlamak çocukluk belirtisi değil doğal bir reflekstir. O dönemlerde her şey üst üste gelir ve stresli olurlar ağlamaları normal çocuk musun diyeceğine onlara destek olman lazım
Ne alakası var.. Sonuçta ailesinden kopuyo ve yeni bir hayata başlıyo.. Kız evi sonuçta ağlayabilir..
Yıllardır yaşadığı evi insanları bırakmak zor geliyodur. normaldir olabilir yani yeni bir hayat kurmak kolay değildir elbet...
Yani.. hiçbir erkek bir kızın ağlamasından hazetmez, mutlu olmaz yani.. Ama insanlık hali ailesinden ayrılıyor sonuçta.. Aile önemli.. duygulanabilir.. doğal..
Çok gaddarsın, insanın ailesinden ayrılarken üzülmesi kadar doğal birşey yok bence. Evden çıkmak kolay mı sence. Artık ailen yok bir ömür eşinle olacaksın. Bırakda birazcık üzülsünler.
İticilik ile alakası yok. Sen hayatını onlarla geçir ama sonra git. Boşluk olmaz mı? Duygusal bir andır. O zaman şu filmler için ağlayanlara ne denir?
Senin anan baban sana o sevgiyi verememiş kızım demek ki insan tabi ağlar yıllarca bakan büyüten annesi babası sonuçta tabi ki duygulanacak.
Sevgiyle evlenirken ağlamanın bir alakası olamaz. Sen merak etme ailem bana sevgisini gösteriyor. Bunlar seni ilgilendirmez.
Bir ayrılma söz konusu değil ki. Sadece ev değişikliği yapıyorsun. Kısıtlanmıyorsun , hapsedilmiyorsun.
Itici değil üzülmekle ne alaka duygusal bir an insanlarin duygulari falan var malum, mutluluktan da aglayabilirsin /=
Yanlış düşünce. Sonuç itibari ile yıllarca kaldığı aile evinden ayrılıyor. Hüzünlenmesi gayet doğal bir durum hatta aksi hali anormal bence. Detay kısmında yazanlar için ise haklısın.
Evet o da büyük saçmalık. Ben soğurum yani.
Pardon. Yanlış yere yorum yapmışım.
Hepsin de sonuna kadar haklısın yalnız kız almaya gidildiğinde evden çıkarken ağlamayan kızdan şüphe ederim
Ulan anasından babasından ayrılırken ağlamayan kızın benimle geçinebileceğine asla inanmam asla
Bende aglarim ama annemden ayriliyorum diye degil o anin getirdigi duyguslik hayatin degisiyo agliyorum diye uzuntuden olcak diye bir durum da yok ama icimden gelir yani ama evet anneme yakin ev vs sacma
zorla evlendirilenler ağlasın da severek evlenenler niye ağlıyor ak madem üzülüyon evlenme auabwsjdbsjd
İlk iki cümleyi sarf etmeye hakkın yok. Kimi insan çok duygusal oluyor. Ağlamak gayet mantıklı, mantıksız olan ağlamamak. Ben ağlar mıyım, hayır. Tamamen ailenle olan ilişkine bağlı bu durum.
Evliliği çok basit bir şey sanıyorsunuz.
ağlamam diyenleri evlendikleri gün görmek isterim doğrusu.
iyikide erkek diğilmişsin sen ananın karnında evlenmedin kapalı it !
itici diyen erkekler ve kızları anlıyorum sevgiliniz yokturda size çözüm itici gelmiştir :)
Şu konuşmaya bak ya.
Bazı insanlar kalp taşıyomu gerçekten çok merak ediyorum.
Kalp taşıyorum. Yaşıyorum işte ya.
Kalpten ziyade yürek. Söylediğin saçma ve kişiden kişiye değişebilicek bir durum. Şöyle düşün ki o anne babanın elinde büyümüşsün sen onlarla birlikte oturmuşsun her akşam sofraya birlikte ağlamis birlikte gulmuşsunuz. tabiki evlenmek çok güzel bişey sevdiğin adamsa eğer fakat seni 9 ay karnında taşıyan kadindan , senin önüne varini yoğunu koyan adamdan yani babandan ayrilmakta o kadar kolay değil bence
saçma geliyor ağlamaları sahsen kocamla sevişmeye giderken mutlu bir yuva kurmaya adım atıyorken neden ağlayayım :D
Ne ergence cocukluk degil o guzel duygudur ailenden gelinlikle baska bir aile kurmak icin ayriliyorsun sana da nasip olur insallah
severken, sevi, şirken iyiydi hoştu evlenirken ağlamak? harbidende nasıl bir şey bende çözebilmiş değilim.
İtici değil bence duygusal bir an. Ailenden ayrılıyorsun sonuçta. Hem kendinin hem eşinin yeri gelince de çocuğunun sorumluluğunu alıyorsun. Yeni bir hayat yani.
neden itici olsun en doğal hakkı ağlicak tabi. asıl onu bu yüzden itici bulan , ona anlayışla yaklaşıp yanında olmayan kocayla ömür geçer mi bu var
Bu kişisel duygusallıkla alakalı birşey. Ben abim evlenip evden ayrılırken bile çok garip hissetmiştim
Madem ağlayacaksın niye evleniyorsun hani en mutlu günündü?
Evlenmek güzelde insan ailesinden ayrılacağı için hüzünlenir. hem sanane onun nişanlısı itici bulmuyorsa senin itici bulman çokta umurlarindaydi sanki
ağlamak belki ilkbaşta doğaldır çünkü uzak durmamışsın alımışsın ama devam ederse tabiki saçma olur aptallık olur
Ağlanılır elbette hep olması gereken bir şey nefret dahi etsen o yaşa kadar onlarlaydın şimdi belki de çok uzağa gidecdksin o kadar yakın olmicaksınız
Ağlamak keyfi bir durum değil. İster itici olsun ister olmasın. Çok olağan birşey hatta büyük ihtimal bende hönküre hönküre ağlarım :)
Bu kadar kafa takilacak bir seymi mubarek ne gerek var aglayan aglasin gulen gulsun
Sen gule gule git
Ama ben aglarim heralde😊
bence itici değil. çünkü hep oraya bağlıydın hep orada kalıyordun. yeni bir hayat kurmak sevdiklerinden uzak kalmak üzücü olacaktır
Senide görecez diyecem ama ben göremem gören olur her kız ağlar ha sen ben duygusuz biriym diyorsan birşey diyemem
Ağlamak bana göre değil o tarz ortamlarda..
değişik duygulardan dolayı ağladığını söyledi bir kaç arkadaşım.
Ben ağlar mıyım. ağlamam sanırım. :)
o mutluluk gözyaşı :D artık erkeğin başını rahatca yiyebilir kredi kartını alıp alışveriş yapabilir ağlaması :D
Neresi itici? Ben aglamaktan bir hal olurum. Anne baba evinden ayrilmak, kendi yuvani kurmak. Bence cok duygulandirici
neden itici oluyor hayatının düzeni değişiyor ona üzülüyor eskilere üzülüyor
+1 lersen sevinirim <3