AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
Ben ağlamazdım galiba ama annem babam karşımda ağlasa duygulanırım onlarıöyle görünce ağlarım bu dediklerin çocuklukla alakalı değil
Sonucta baba yuvasindan cikiyorsun, insan duygulanip aglar normal bisey niye bu kadar abartmissin ki evlenirken sende yasicaksin ayni seyleri
Bana fa tuhaf gelio o eski adetmis kizlar kucuk yaslarda evlendgi icin aileden ayrilmak zor gelirmis. E simdi oyle degil sirf adet diye aglamaya calismka sacma
Aglamasi lazim diye biliyorum ben yoksa bişeyi olurmu nazarmi degermis oyle biseydi ama iticide değil evlenenleri kiskanan birtane hanim ablamiz var burda :D
çok haklısın evde kalmış zavallı kapalı
ben isviçreli olmaktan gurur duyuyorum :)
@Yağmur4175 Teşekkürler İsviçre demi kalıyorsunuz :D
aslında konu anlaşılırsa ben türkçeyi 5 senede kavradım her dili öğrenmeye çalışıyorum annem rus babam isviçreli iskandav gibi
приятно познакомиться :D
@Yağmur4175 :D İsviçrenin neresinde kaliyosunuz peki :D
biz annem ve babam tartıştığı için ev parise taşındık
fransa
@Yağmur4175 paris ne alaka o nerden çıktı
babam aarberg tarafı
annem Sankt Peterburg
tarafından
Büyük konuşmamak gerek. Ama annenden ayrılıyorsun ömür boyu kopmuyorsun. Yani ben kızı ailesinden koparmak için almıyorum sonuçta. Ailesine erkek evlat olabilmek için alıyorum. Bi'de böyle düşünmek lazım.
İtici demen baya sert bir tepki bence. Evlenmek istemese evlenmez zaten.
Sadece ailesiyle yaşamaya alışkın olduğu ve şimdi düzeni değişeceği için yas tutuyor psikolojik olarak.
Ayrıca erkek olsam anne evine yakın ev istemesi beni de soğuturdu.
Simdi yeni moda erkegin aglamasi. O daha bir itici... Eşini gelinlikle gorunce duygusal oluyorlarmis!
Bence cok normal bisey hatta olması gereken bu. ne kadar yakınında ya da uzakta olursan ol sonuçta o evden cikiyosun.
Sacma sapan gulen kizlardan daha samimiler. Evlenip birilerine kapak atmayi marifet sanip egleniyorlar.
Ne kadar da cahil bir kızsın başörtüden beyne oksijen mi girmiyor yavru?
Hep başörtüsüne atlamayın. Kim cahil belli. Başörtü engel değil sen kendi beynine bak.
Bence insan ağlar yani evinden ayrılıyorsun o kadar rahat olamıyorsun kaç yıldır aynı evde yaşıyorsun aynı kişilerle zor
Sadece evlenirken değil, ağlayan kız genelde itici gelir.
O anki psikoloji farkli birsey yasamadan bilemezsin
Sacmaliyosun gercekten tabikide aglayacak tum hayati degisiyo baba evinden ciacak bidaha hic eskisi gibi bir evin cocugu olamayacak gidiyo yani bir evden bu basit biseymi
o ağlayanlar sevmediği biriyle evlendikleri için. alakasız olacak ama bir klipte. kız sevmediği adamla evleniyo adam da tipsiz. gelin kaçıyo kaçtığı herifte 1.0 boyunda yakışıklı kaslı.
bazı ınsanlar duygusal oluyor ve aglamaları normal zorla aglayacak halı yok ya o an oyle hssedıyordur sen aglamassın olur bıter senın bu dusunce yaın cok ıtıcı geldı bana
asil senin düsüncen biraz abes kiz evlat sonucta el kapisina gidecek bunlar duygusal seyler bu Kadar ruhsuzca düsünme yani
El kapısı nedir ya öyle saçmalık mı olur kadın sevdiği adamla evlenecek ve el kapısına gitmiş olacak. Enteresan.
demek istedigim yeni bir ev ve aile yeni üyeler
Uzağa gidersem en çok istediğim tanı çok ağlarım zaten duygusalim😄
Bana kalırsa o anki duygu yoğunluğundan ağlanıyor. Ananı bırakmak istemiyorsan evlenme kardeşim. :D
Ağlayanlar evleniyor diye değil yuvasından ayrılıyor diye ağlıyo ertesi gün eşiyle vur patlasın çal oynasın
evlenirken ağlayan erkek olucam ben, farklılık olsun diye :)
Ya bence normal duygulanıyorsun mutlu oluyorsun onun için de ağlarsın herhalde
Bunu ancak evden hiç ayrılmamış biri söyleyebilir. Malesef çocuktur hala.
saç modelini beğenm. emiş olan gelin adayıdır. kuaför yüzünden düğünü düşünerek ağlıyordur.
Ağlamak acizlik değildir. Büyük konuşma sende ağlarsın.
Ağlamak acizliktir mi dedim ya ne komiksiniz. Benimde ağladığım zamanlar oldu ama böyle saçma şeylerden dolayı değil.
Saçma anlamlar çıkarmayın sorudan.
Senin arkadaşının yaptığı biraz tuhaf ama, insan evden gelinliği ile çıkarken son kez, insan bir duygulanır be
Hem ağlarım hem giderim mantığı işte kızların bileceği iş :)
aynen banada ıtıcı gelıyo madem aglıcan nıye gıdıyon ama işte hem gıdemıyosun hem kalamıyosun yaşamadan anlayamayız
Annesinin evine yakın ev aramasından dolayı soğumam ama ağlaması itici gelebilir.
Çok fazla abartmamalı tabiki ama ağlamak en doğal hakkı
evlenirken ağlayan kadından değil ağlamayan erkekten kork.
Herkesin duyguları farklıdır. Herkesin verdiği tepkiler farklıdır.
Katılıyorum. O anı şimdi kafamda canlandırdımda sanki evleneceğim kişi beni sevmiyormuşta zorla evleniyormuş gibi geldi.
Herkesin kendi duygusalligi kimse yadirgayamaz bunu
Hayir itici bisey degil. abartilacak bisey degil. ola bilir boyle durumlar
Doğduğu büyüdüğü yerden ayrılıyo, ailesinden ayrılıyo, ağlar tabi.
Bence de evlenmesin.. başı göğe mi eriyor evlenenin sanki
Ben olsam bende aglarim. Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz demisler:)
Herkes ailesine yakin olmak ister sen istemiyosan senin sorunun kimseye bu sekilde laflar etmeni gerektirecek bir durum yok.
Ne alakasi var iticilikle. Ayrıca mutlulukdan ağlamanın en güzel örneği bu bence
annesinin yelkeni, babasının da atı olmadığı için ağlıyor kızlar.
Bence itici değil hani sende anlarsın o an duygulanıyorsun ve ağlamak da adet zaten
Kapali bacim Sana bir Hadis-i Şerif "Kinadigini yasamadan ölmezsin"
yani ben normal karşılarım sonuçta artık hayatına farklı bir evden farklı bir boyuttan devam edecek.
kız baba ocağından anasının yanından ayrıldığı için. Adettendir. Ağlamayanlara göz yaşartıcı sprey sıkar kayın babaları
Fazlası elbette hoş değil ama ağlamam üzülmem desem yalan olur.
Gelin bu hem aglar hem gider... nedir yani? Bu mu itici gelen?
içinden geliyor ağlıyor katı kalpli mahluk :)
Siz insanları bu kadar saçma bir şeye göre mi katı kalpli değerlendiriyosunuz yuh ya.
Ya neye göre değerlendireceğiz
Evlilik mantıklı ama düğün komple saçma o yüzden hiç bir şeyi sorgulamıyorum.
Kızların geneli itici olduğu için bir yerde haklısın evet :D
O zaman ki duygu yoğunluğu emin ol çak farklı bişi düşünsene yıllarini yaşadığın kapıdan başka bir kapıya adım aticaksin birakta aglasin😄
Son yazdığınız düşüncelerinize katılıyorum fakat ağlama konusu farklı bir durum.
Ee herkes koca meraklısı değil belki ailesinden ayrılıyo diye üzülüyo (:
Yani anlık bir duygusallık tamam ama o kadarı da abartı gibi geliyor bana.
Ölünün yanında ağlayacaksın dirinin yanında güleceksin ben bunu bilir bunu söylerim
seninle aynı düşünüyorum 25 yaşına kadar koca diye ağzının suyu akar sonrada zırıl zırıl ağlar ne kadar inandırıcı canım ya
evlendiğine üzüldüğü için ağlamıyorki insan. sadece evinden ayrıldığı için duygu patlaması yasıyor. mesela mutlu bişey duyuncada bazıları duygulanır buda ona benziyor aslında
neyine itici olsun.. evlenen kızda insan sonuçta makine değil...20 25 yıllık evinden ailesinden ayrılıyor.. birde olayın psikolojik yanı var tabi orda çalınan acıklı ezgiler :D :D
Neden itici olsunki annesinden babasindan kardeslerinden ayrılıyor o kız senelerdir beraber yaşadığı insanlardan ayrılıyor tabiki ağlayacak bence uzulmeyenler itici.
aynen soğurum bende. koskaca kadın hala annesini arıyor.
o ne öyle ya. ikide bir kaynana evde. öyle evlilik hayatı mı olur.