Kiyamaam😍😍 @unutmazkalbim Video @eda. gnr.28Aşk'lı gram 💏KÛN FE YEKÛN🚻 (@askligram)'in paylaştığı bir gönderi (24 Tem 2017, 04:25 PDT)Arkadaşlar bana çok enteresan geliyor acaba çok mu duygusuz oldum ben 🙄😂
#okyanus
Kiyamaam😍😍 @unutmazkalbim Video @eda. gnr.28Aşk'lı gram 💏KÛN FE YEKÛN🚻 (@askligram)'in paylaştığı bir gönderi (24 Tem 2017, 04:25 PDT)Arkadaşlar bana çok enteresan geliyor acaba çok mu duygusuz oldum ben 🙄😂
Sevdiğini beyazlar içinde, gelini olarak görüp , aştan ağlayan erkeğin, elini bırak ayağının altı öpülür kuzu. Herkese nasip olmaz öyle aşk :-)
Bize ağlayanı düşmez bacım :D
Şans bu kısmet işleri bakalım bizim bahtımıza nasıl bir adam çıkacak :D
@okyanus_d beni tarif etmiş direk :)
Kalbi ılık ile kılıbık erkeği karıştırmamak gerek, ikisi farklı şeyler 😊bu damat ilk günden ağlıyorsa işi zor 😁
Aynen, ilk günden geline koz vermiş 😀
Timsah gözyaşları o 😀
Aynen inandirixi degil 😀
belkide gerçek sevgi..
@Trinity007 bana samimi gelmiyor kina yakilirken helin aglar ya erkekte oyle yapmis 😀
Bilmem belki..
Cevap
11Cevap
Ben inanmazdım şahsen 😂😂😂 yalandan kesin beni etkilemek için ağlıyor diye düşünürüm
Yani niye ağlasın ki beni gelinlikle görünce 😀
Nesli tükenmekte olan damatlardır, böylesi herkese nasip olmaz 😀
bencede çok acayip.. böyle seven erkek nerde.. ben bu kadını hak edecek ne yaptım diye düşündükleri için ağlıyorlar büyük ihtimal.. 😂 😂 😂
Gelini ilk defa goruyordur, guzel gari gordum diye sinir bosalmasi onun ki hemserim )))
Bence sebebi güzel olmasından çok vay be bu gerçek.. Gerçekten benim oluyor ağlaması
evlilik duygusaldır. Sevdiği kadını gelinlik içinde gördüğü için tabikide
Gelin tembihliyor ağlamazsan gece avucunu yalarsın diye 😂
Yo gayet doğal bencede çok saçma bir reklam ben ağlamamıştım yani bence gülünür
Bana yapmacik geliyor gelini gorunce guleceksin abi aglamak ne... Erkekler aglamaz lafi rafa kalkti her seye agliyoz napcaz
Neslitükenmişdamat😄😄
Önce ağlayan sonra ağlatan cinsten
👍😂
Bide bize duygusuz derler görün hepiniz
Gösteriş inanma 😂😂😂
Ben ağlamazsa zorla ağlatırım
Duygulaslik ve mutluluk neden budur
Elizabet yaptığı günleri hatırlıyorlar
Daha göremedim görünce yazarım
bilemedm kii sor bakammmm
Ben ne yaptım diye ağlıyordur :D
Bilemem 🤔