sevgilim bana güzel sözler söylemiyor.
beni çok sevdiğini biliyorum ama neden böyle?
beni çok sevdiğini biliyorum ama neden böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yapısı öyledir. bazıları böyle odun oluyor yapacak bir şey yok.madem sevgisinden eminsin onu öyle kabullenip seveceksin. ben daha farklıyım mesala. küçük sürprizler yaparım arasıra.mutluluktan ağlayan kız arkadaşım bile olmuştu. sevgimi çok belli eden ve bunu dile getiren biriyim. yani ben böyleyim başkası daha farklıdır. senin sevgilin daha da farklı. karakter meselesi bu.
seni sevdiğine inanıyosan sorun yok.. illa güzel sözler söylemesine gerek yok.. benimde sevgilim neden çiçek almıyosun ben çiçek istiyorum diye tutururdu..ee çiçeği eve yetişmeden atıyosun ne anlamı kaldı :)
ne kadar hoş bir sevgilin var şahsen bende söylemesini istemezzdim hoşlanmıorum çünkü söylememde mesela sevgilim olsaydı..anlaşmak icraatte bişeyler varsa zaten benim için sözlerin ppek de anlamı yoktur.. olabilir yani ..
Ya sadece sevgisini belli etmenin yeterli olduğunu düşünüp yürekten seviyordur ya da odun herifin tekidir
Cevap
10Cevap
ortam olamdığı içindir .her erkeğin iyi ve güzel sözler söyleyebilmesi için hoşuna gidecek ortamlarında oluşması gerekir .kendini iyice havaya sokacak ortamların veya kişilerin olması gerekir .
İçten seviyor ama duygularını yüzüne karşı söyleyemiyordur. Sevdiğini biliyorsun sonuçta zaman geçtikçe biraz açılır...
herkes sevgisini güzel sözler söyleyerek belli etmek zorunda değil ki. Sevdiğini hissediyosan tamamdır ötesini arama
bir sey ne kadar cok söylenirse o kadar yıpranır bence ifade etmek daha önemli hissettrmek daha önemli
bazıları oyledır soylemez sen anla ister soyleyemez yani:)
Geçin bu gereksiz teferruatları...Sevdiğini biliyorsan ne güzel işte...
Anam içim parçalandı.
içinden gelmiyodur veya agır abi modundadır
herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır
sen eşekten güzelsin biliyon mu sülbiye
;Benimkide aynı böyle ya çağre yok
ben samimi bulmuyorum öyle sözleri mesela.
Gerek duymuyor.
ağzına acı biber sür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar