Merhaba. 10 aydır çıkıyoruz. Başta canım, meleğim falan derdi artık onları demez oldu. Birbirimize en son ne zaman seni seviyorum dedik hatırlamıyorum bile. Geçen gün bana canım falan demediği, soğuk davrandığı için sevgisini hissedemedigimi ve ondan uzaklaştığımı söyledim (tabiki başka sebebler de var) O da bana sevgi canım cicim demek mi sevgi böyle bişey mi dedi. Sevginin bunları söylemek olmadığını ben de biliyorum elbet ve beni sevdigini de biliyorum ama insan biraz da sevildiğini hissetmek istiyor. Sizce yanılıyor muyum?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alakası yok 3 senelik ilişkim oldu1.5 senesi nerdeyse isimle hitap ederek geçti. Ama böyle bişey hissetmedim. Başlarda heves olarak söyleniyo genelde sonrası alışılır bu problem değil bence
Tamam da insan sevdigine güzel sözler söyleyip hissettirmez mi. Yani okey arkadaşı degilim ki ben onun
Gerçi biz hep yanyanaydık :// mesajlaşmıyorduk yani sadece iyi geceler diyoduk ya da arada sırada sıkılınca. Tabi arada güzel söz söylenmeli ://
Evet sadece ben canım aşkım falan diyince arkadaşla konuşuyormuş gibi oluyor
Kaç yaçındasınız merak ettim sen ve sevgilin
Ben 19 o 20
Büyük de değilsiniz ben 15 dim O 14 dü. Ama yine problem olmuyodu tuhaf geldi şimdi niye demşyo acaba
bir süre bana ilgisinin azaldığını hissettim. O sırada biriyle tanıştım ve şu an aklım çok karışık
Ohaaa. Yapmamalıydın hissin olmadığında ayrılıp diğeriyle devam edebilirdin bence şu an kötü kızsın
Bencede kötü kızım 😔 ne yapacağımı şaşırdım. Ayrılsam mı ayrılmasam mı bilemedim.
Bu da sorumu gerçekten. Uygun bir dille kırmadan ayrıl ya da umursama o ayrılsın ama en kısa sürede bitirin acıdım çocuğa şu an
Biliyorum ben de üzülüyorum. İkisinden birini bitiricem
Diger çocukla çıkma gibi bir durum söz konusu değil yanlış anlaşılmasın sadece konuşuyoruz
Ben olsam yenisini bitirirdim. 10 ay falan ama kolay değil en iyi ben bilirim. Düzelirsiniz o kadar dayanmışsanız
Bilmiyorum inan bir taraftan digeriyle olmazsam ömrüm boyunca içimde kalacak gibi
Yanlış anladım da şu an benimle konuşman bile iyi değil her ne kadar gizli olsan abi kardeş olarak konuşsak bile.
Niye ki ben sana karşı bişey hissetmiyorum
Hissetmek değil işte konuşmak olsun ne bileyim ters böyle şeyler bana
Ben sadece soruma cevap almak için yazıyorum başka bir amacım yok
Tamam bişey demedim
Hayir, asla yanilmiyorsun.
Sen onunla 10 ay da olsa, 10 yil da olsa, guzel sozcuklerle hitap edecegini dusunuyor ve bunu algilayabiliyorsan karsindaki koskoca adam da gayet iyi anlayabilir. Guzel sozcuk duymak istemek seni duygusal ya da ezik yapmaz. Sevdigin seylerden aldigin tepkilerden dolayi asla vazgecme. Umarim cok mutlu olursun.
Çok teşekkür ederim. Sizce bunun için benim ondan uzaklaşmam normal mi? Yani sevildiğimi hissedemedim bir süre. Oyuna girip uzun süre yazmamazlık yaptı. Her yazdığıma hıhı yazmaya ya da random atmaya başlamıştı. Ben de bu süre zarfında soğudum ondan
Ben olsam bende sogurdum. Gayet normal bir tepki. Boyle durumlarda ben hep kendi kalbime sorarim. Gercekten seviyor da oylesine mi davraniyor, yoksa benimle oyalaniyor mu diye. Genelde kalbim bana net cevabi verir. Sende en iyi kendi kalbine ve yuregine sorarak anlayabilirsin. Ben, beni sevdigini soyleye soyleye hep ayni seyleri yapan adamla 3 sene gecirdim. Zor oldu ama hayatimdan cikti gitti. Lutfen kendi degerini her zaman bil, kendi kul hakkina da asla girme. Sen yaparsan o da yapabilir, anlamiyor istemeden oldu diye bisey soz konusu degil. Sana cok guzel pozitif enerjiler yolluyorum!
Ya çok teşekkür ederim gerçekten. Tüm pozitif enerjin geçti. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Çok teşekkür ederim
Rica ederim, guzel gunler dilegiyle!
Size de❤
Eğer sevildiğini hissediyorsan kafana takma. O enerji sana geçiyorsa sıkıntı yok.
Sevdiğini biliyorum ama hissetmek konusunda kararsızım hissetirecek cümle kelime söylemiyor ki hissediyim
Hissedemiyorsan sıkıntı var demektir. Ve başta böyle güzel konuşan şimdi konuşmuyorsa altında bir şey aramak lazım.
Anlattı bana koronadan dolayı maddi sıkıntı çekiyormuş ve ailesel sıkıntıları varmış kafasını düşünmemek için oyuna vermiş.
Sıkıntıları varsa konuşmaya çalış onunla. Yanında olduğunu ona hissettir.
Ama koronadan öncede böyleydi yani hissettiricek bir sözcük cümle yok
Açık açık konuş yine o zaman. Neden böylesin de. Farkına varsın bence
Bana sıkıntılarını ben ondan soğuduğumu söylediğimde bahsetti. Ben de ona keşke önceden söyleseydin birlikte atlatırdık dedim
Hissedemedigimde uzaklaştigimi söyledim
Seni takmadı mi söyleyince sen?
İşte soruda dediklerimi söyledi. Sevgi bunları söylemek mi, sevgi böyle bişey mi? dedi
Bilemedim şimdi 😕😕
Ama haklısın sen. Yine uzun uzun konuşmakta fayda var olmadı ise fazla üstüne varma ne olur bir bak.
Bakalım neler olucak bilmiyorum. Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederimm. Iyi olması dileğiyle hakkında hayırlısı olur inşallah.
İnşallah canim benim çok sağol her şey için
bence seni cepte göruyor bundan dolayı böyle cepte görecegi davranısların olduyasa. ya da sogumanıza sebeb baska olaylar oldu ondanveya baska kızlarla ilgileniyor
Öyle biri değil. Koronadan dolayı maddi sıkıntı çekiyormuş ailesel sıkıntıları varmış bana bunları bir kaç gün önce söyledi. Ama bana hissettirmemesi uzun süredir devam ediyor
bunla zaten alakası yok cepte gördugu için canım demiyordur
Hmm bilmiyorum ya öyle bir insan değil
eger cepte görecegi bir hareket yaptıysan öyledir. kimse hakkında öyle degil deme öyle olmasa iltidata devam ederdi. onun yası kaç seninki kaç ne zamandır berabersiniz
Ben 19 o 20 yaşında
peki neler yasadınız cinsellik felan oldumu olduysa cepte görur
En ilerisi hariç hepsini yaptık. En ilerisini istedi 1 kere ama ben kabul etmedim
muhtemelen bu yuzden cepten göruyordur istersen mesajj att ordan konusalım ama artık cepte görmesini engellemen cok zor
Görmediğini düşünüyorum ama belkinde haklısın. Bu arada benle ciddi düşünüyor
bence göruyor bunu zamanla anlarsın
Bilemiyorum... Belki de gördüğü için böyledir
mesajjj attsana ordan konusalım yazması daha kolay olur
Yapma canım yaa olurmu öyle odun gibi tatlım 😏
Ben de onu diyorum işte. Sevdiğini biliyorum ama hissedemeyince de biraz böyle boşluk gibi oluyor
Karnı tok olan yemek aramaz azicik kendini özlet 😉
Nasıl yani
Bir süre görüsme isim var bs gibi bahanelerle seni özlemesini sağla
Koronadan dolayı 3 aydır görüşüyoruz ve benim artık buluşmak için cabalamadigimi söylüyor
Bırak sal gitsin ozaman yaw bu ne bele insan sevdiginden ayri kalinca icine öküz oturur demekki sevgi yok cikar iliskisi sizinki cikar elde etmek zorlasinca cirkin suratlar cikar ortaya
bir çıkarımız yok ki
Sevismiyormusunuz?
Sevişiyoruz da sevişmek için çıkan biri değil
Ona dönmüste olabilir ama
Yok gerçekten öyle biri değil. Sevişmek için çıkmıyor benimle
Ozman adama normalleşmişsin diyelim
Belki de. Bilemicem
Canım cicim ayları