Sevgilim Dudaktan Öptürmüyor.

Hepinize Merhaba.

Şuanki Sevgilimizle Tanışmamızı Anlatıcam. Sonra İse Asıl konumuza Giriş Yapıcam.

Ben O Sralarda İlişki İstemiyordum Bir Süre Tek Takılmak İstiyordum Fakat Hiç Tanımadığım Bir Kızdan Teklif Aldım. Bana Sosyal Medyadan Seni Seviyorum Felan Demişti. Kız Bizim Okulda Ama Tanışmışlığımız Yoktu. Deneme Sınavına Aynı Sınıfta Girmişiz. Benim Haberim Bile Yok.. İşte Bana Anlattı Sana o Zaman Aşık Oldum Felan dedi Beni Biraz Zorlayınca İlişkimize Başladık. Doğrusunu Söylemek Gerekirse İlk Başlarda Zaman Geçiririm Düşüncesi Vardı Ama Gün Geçtikçe Bu Düşüncelerim Değişti. Şuanda Bende Onu Deliler Gibi Seviyorum. İkimizde Birbirimizi Çok Seviyoruz. İlk Buluşmamızda Beni Yanaktan Öpmüştü 1-2 Kez Daha Sinemada Felan Öptü Bende Öptüm Tabi Ama Dudaktan Değil. Bugün 81. Günümüz Olmasına Rağmen Dudaktan Öptürmüyor Kız Arkadaşlarnı Dudaktan Öpüyor. Ama Bana Gelince Yok. Benden Utanıyormuş Günah'mış. Evlenince Öpersin Diyor Gerçi Ciddiyiz Amacımız Evlenmek Ama Şu Öpüşme süresini Nasıl Kısaltıcaz ? Bu Yakın Zamanlarda Onu Dudaktan Öpmek İstiyorum. Nasıl İkna Edebilirim.? Daha Dün Bu konu İçin Kavga Ettik Ama Çok Şükür Şuanda Aramız Çok İyi.

Lütfen Doğru Düzgün Yorumlar Yapın.

Dalga Geçmeyin İnsanca Bişey Sordum İnsanca Cevap verin..
Sevgilim Dudaktan Öptürmüyor.