SEVDİĞİM KIZA ŞEREFSİZ DEDİM ÇOK PİŞMANIM NASIL ÖZÜR DLEMELİYİM?

sevdiğim kıza küfür ettim şerefsiz dedim. çok pişmanım çok utanıyorum. defalarca özür diledim. benle konusmak istemediğini söyledi şu an. onu kaybetmek istemiyorum. onu seviyorum. sosyal medyada yaptıgı paylasımdan sanki anladığım beni sildiği yönünde. şunu hissediyorum ben onu ; onun beni sevdiğinden veya sevebileceginden daha cok seviyorum. zaafım oldu o benim. biliyomusunuz ilk basta o benle tanısmak için çok ugrasmıstı ben istememiştim. ama su anda ben onu seviyorum adam gibi seviyorum. ama o beni seviyomu bile bilmiyorum. son çare ayaklarına kapanıp da özür de dileyebilirim yani. gocunmam. normalde hep eleştirmişimdir bu durumu. ama kendim için yapcam neticede. onu seviyorum çünkü. bir ömür boyu onla olmak istiyorum. ama kendiside çok böyle doyumsuz bir insan. ne yapsan memnun edemessin sanki. belki de yanılıyorum ama emin değilim. erkek arkadasları çok fazla cok sosyal bir insan. giyimi kusamı çok açık. bu durum rahatsız ediyo beni. normalde böyle bir tiple benim kesinlikle olamam ama asık oldum ona bırakamıyorum. seviyorum. özellikle bayan arkadaslardan rica ediyorum napmalıyım ben?
SEVDİĞİM KIZA ŞEREFSİZ DEDİM ÇOK PİŞMANIM NASIL ÖZÜR DLEMELİYİM?